Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa Kasia

Faceci nie lubią grubych kobiet :( mam dowody :(

Polecane posty

Nie każdemu takie lenistwo przeszkadza, a ja jestem w stanie zrozumieć, że po kilku godzinach wlepiania oczu w monitor i pisania jakichś dziwnych wzorków których nie rozumiem, a które nagle zaczną się ruszać można mieć ochotę tylko paść na twarz i zasnąć. Chociaż przyznam, że mój "misiek" wziął się trochę za ćwiczenie, ale z jego trybem życia szybko nie schudnie :P

Gość mi mala z pracy
mieszkam w UK, wiec grubasy mi juz spowszednialy...

Gość mi mala z pracy
i miec minimum 190 cm wzrostu :p przyrodzenie wprostproporcjonalne :P a zawartosc czaszki, hmmm, zeby tylko byl w stanie czytac i pisac. reszta malo istotna.

Gość ale macie,qrwa,problem:D
ja tam zawsze wolalam wysokich i lekko miskowatych (lekko:),podkreslam:P) facetow i taki jest moj maz.Sama jestem mala i drobna,a mojego "miska" nie zamienilabym na zadnego innego mezczyzne,chocby byl misterem swiata,bo oprocz wygladu,ktory mi odpowiada,ma jeszcze swietne poczucie humoru i charakter,ktory jest kompatybilny z moim:)

Gość mi mala z pracy
Chociaż przyznam, że mój "misiek" wziął się trochę za ćwiczenie, ale z jego trybem życia szybko nie schudnie a powinien dla zdrowia:) czyli, posrednio, dla Ciebie... ja tez pracuje przed komputerem do 10h dziennie, czasem wiecej...

Gość mi mala z pracy
dobra, ide i zostawiam podszywy, bo juz sie pojawily 🖐️

Gość mi mala z pracy
boska ja tezmam gruba psite :classic_cool:

mi mala z pracy dodam, ze facet powinien rodzic sie juz z silownia i basenem min 2 razy w tyg wpisanymi w grafik tabula rasa, ale z tymi dwoma punktami a ty powinnas chyba juz wrocic do lekcji :D bo bedziesz miala zaleglosci hahah

Wiem, że powinien, ale co poradzić. Kamelija - wysłałam e-maila. Wybacz styl pisania, bezpośrednie tłumaczenie plus edycja żeby Ci całych kilku stron słowo w słowo nie przepisać :P

Gość _Ojojoj_
mi mala z pracy mieszkam w UK, wiec grubasy mi juz spowszednialy... --> sama widzisz, grubas jest dla Ciebie grubas i tyle. Empatii odrobinę, żal mi Ciebie. Dobrze, że moja kumpela to moja kumpela a nie Twoja, bo do wielu innych problemów, która już ma, a mimo to walczy, doszłaby jeszcze depresja. Choć ona jest tak fajną babką, że pewnie byś jeszcze na tej znajomości skorzystała. No i wyobraź sobie, że ma mężczyznę u swojego boku, który pokochał ją z kilogramami.

"No i wyobraź sobie, że ma mężczyznę u swojego boku, który pokochał ją z kilogramami." A mało teraz zboczeńców i degeneruchów? :D Pan na WOSie mówił ze mamy pedaua i facetobabe z sejmie :classic_cool:

Ojojoj - mieszkając w kraju który zajmuje zaszczytne drugie miejsce na liście najgrubszych nacji świata przestajesz się zastanawiać na indywidualnym powodami dlaczego 16letnia dziewczyna nosi rozmiar 40.

bosska rozalinda "No i wyobraź sobie, że ma mężczyznę u swojego boku, który pokochał ją z kilogramami." A mało teraz zboczeńców i degeneruchów? Pan na WOSie mówił ze mamy pedaua i facetobabe z sejmie oj widze ze jednak szkola nic nie uczyc...

Gość pocahontas8k
Widzę że żona swojego męża dalej mąci na topicu. Ta dziewczyna nie ma chyba nic do roboty :P

Gość _Ojojoj_
Moorland niby tak, ale taka znieczulica jest smutna. bosska rozalinda "No i wyobraź sobie, że ma mężczyznę u swojego boku, który pokochał ją z kilogramami." A mało teraz zboczeńców i degeneruchów? - czyli luz, też kogoś znajdziesz.

Ja też nie, wykład mam za godzinę, nudzę się jak mops i jestem takim leniem, że nawet nie chce mi się iść po nową herbatę :)

Gość 165 -48 kg
165 - 48 kg (ciągle slysze jeju jak Ty schudlas, ale jestes chuda... czemu nie jesz bla bla.. wk** mnie to. Jem duzo a i tak nie tyje.

To nie jest znieczulica tylko czysta niechęć. Sama się nie zastanawiam nad tym dlaczego większość ludzi których mijam mogłaby spróbować zrzucić parę kilo. Inna sprawa, że sporym problem jest fakt, że to jest wyspa...a na wyspie jak to na wyspie mnożą się wrodzone dolegliwości typu bardzo wolny metabolizm, problemy z tarczycą itd. Do tego tryb życia nie sprzyja chudnięciu, a że każdy tak wygląda to i brak motywacji żeby schudnąć. No, nie ma co wnikać po prostu.

Gość penedama
idealni i atrakcyjni eludzie, ktorym nic albo niewiele brakuje znajduja partnerow w realu. Reszta poprzez fora, net, portale itd. Tobie nic nie brakuje, postaraj sie poznac fajnego faceta w realu bo na forach portalah itd siedza faceci-glaby.... szukaja moze chudych idiotek do flirtu... nie przejmuj sie!

czyli luz, też kogoś znajdziesz. Nie musisz mi dokuczac tylko dlatego że nie przypominam pontonu :D Moze jestem dziwna ale lubie czasem wyjśc na bnieżnie czy basen zamiast do cukierni :classic_cool:

a ja wolę cukiernię :P a tak poważnie, przydałoby mi się porobić brzuszki bo ostatnio spadłam na wadze i wiadomo jak brzuch wtedy wygląda...

no wlasnie ja tez jem,a jak tesciowie mnie widza,to pytaja sie,czy cos jem,bo taka chuda jestem:O jem zdrowo i sporo,i duzo sie ruszam.Juz zaczyna mnie to wkurzac.Ostatnio,jak na mnie napadli;),maz im probowal przetlumaczyc z polskiego na nasze,ze jem i jestem wysportowana.Tesc zapytal o wyniki badan krwi...wszystkie sa w porzadku,tak na marginesie,i nawet to nie wystarczylo:O echhh... Ps,wybaczcie uzalanie sie nad soba i offtopa zarazem:P

Gość smieszne jest to jak sie
widzi tak z boku jak niektórzy się zwijają bo im brakuje drugiej osoby przy sobie na własność z pełnymi prawami do tej osoby :) a przecież ludzi nie brakuje wkoło niezbędna do życia jest kasa bo opłacić rachunki bo jedzenie kupić niezbędne do życia jest dobre zdrowie :)