Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka789

Test negatywny a brak okresu

Polecane posty

hejka... ostatnio zrobilam 3 testy w roznych odstepach czasowych i wszystkie wyszly negatywne... No niby fajnie... W date planowanego okresu nie ma... i zaczyna mi sie spozniac? czy mozliwe zeby testy byly wadliwe czy co?

Gość Ja mam tyłozgięcie
Rozumiem że testy robiłaś przed terminem @?

Gość Ja mam tyłozgięcie
No to testy mogły wyjść fałszywe bo było za wcześnie.Poczekaj z 2-3 dni jeszcze i jak nie dostaniesz to powtórz wtedy.

ale minelo juz nawet 11 dni od dnia w ktorym moglam zajsc w ciaze... bo test wykrywa 6 dniowa ciaze... wiec mi sie zdaje ze juz powinien ja wykryc

Gość Ja mam tyłozgięcie
No właśnie 6 dniową ciążę.A weź pod uwagę że do zapłodnienia mogło dojść 2-3 dni po stosunku a nie w ten sam dzień plus zagnieżdżenie i dopiero wtedy mówimy o ciąży.

Gość Ja mam tyłozgięcie
dopiero po zagnieżdżeniu zaczyna być produkowany hormon gonadotropiny kosmówkowej(hCG).I może być na razie zbyt mało żeby test go wykrył.

Gość Zestresowana na maksaaa
Ja dostałam okres- życzę powodzenia i myślę, że nie jesteś w ciąży. Test w dniu spodziewanej miesiączki powinien być wiarygodny.

Gość Perfumowana rączka
Małe szanse na ciąże po pettingu :) Może okres Ci się spóźnia, bo schizujesz :) albo byłaś chora, albo coś innego Cię zestresowało - praca, studia, jakieś problemy, etc. Niewiele trzeba, żeby okres się przesunął. Chyba każda z nas to przerabiała.

wiesz jestem na 4 roku studiow i mam troche stresow a tym bardziej ze mieszkam na nowym miejscu... mam pytanie czy nie za wczesnie zrobilam test? bo mysle ze test juz powinien ja wykryc

brak okresu może byc spowodowany między innymi ciążą :) to nie jest wyrocznia. Mnie zazwyczaj spóźniał się okres na zmiany pór roku, stres, przeziębienie.. jest wiele czynników opóźniających go, a ciąża jest tylko jednym z nim.