Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruauu

co mam zrobić? Pomóżcie...niefortunna sytuacja :(((

Polecane posty

Gość grauauu
nie będę sobie przecież psuła całego wieczoru! Mam swoje potrzby :D

Gość matrika
osoby naturalnie złośliwe mają powody żeby takie być zapewne ale osoby złośliwe dla złośliwości też istnieją. na takie charaktery jest jedna rada - być miłą, słodką i aż do obłudy uprzejmą i nigdy! przenigdy! - nie podnoś głosu - spróbuj zobaczysz jak to genialnie działa :) ;) powodzenia :)

Gość grauu
matrika- dziękuję za radę, napewno skorzystam :)

Gość mam bardzo podobna sytuację
jestem ze swoim chlopakiem ponad rok, wczesniej byl w zwiazku z dziewczyna 4 lata ( zostawil ją zanim mnie poznal,więc nie byłam tą trzecią )....problem polega na tym,że Jego bratowa przyjaznila się z Jego byłą i do dnia dzisiejszego jest bardzo nieuprzejma....na poczatku mnie ignorowała, ale przez ponad rok było wiele okazji do spotkań, i jak juz do takowych dochodzilo to starała się mi dogadywac..bylo mi bardzo przykro bo chcialam aby nasze stosunki byly serdeczne i przyjacielskie, tym bardziej,że jest to bratowa mojego ukochanego.....nie chcialam odpowiadac na jej zaczepki bo myslalam,ze jej przejdzie z czasem, mój chlopak ucinał szybko takie sytuacje ....ale dluzej juz nie zniosę takich spotkań, bo kosztuje mnie to zbyt wiele- z natury jestem pyskata-a jej nie chcę pyskowac bo jak zaczniemy wojnę, to nigdy nie będzie dobrze..więc wsyztsko się we mnie gotuje ,a jak juz jestesmy sami z moim facetem to wtedy jemu wygarniam..... ehhh

Gość grauu
Kobiety mają poprzewracane w głowach. Nic jej nie zorbiłaś, a dla zasay Cię nie lubi :/ A jak ona Ci pyskuje i przy kim to robi???

Gość mam bardzo podobna sytuację
np bylismy na imprezie u przyjaciela mojego faceta i po kolacji mezczyzni poslzi do kuchni a my siedzialysmy (kobiety) w salonie,zaczelysmy rozmawiac itd, o pracy i technikach sprzedazowych firm oraz szkoleniach, i kazda opisywala sytuacje z zycia, na co ja opisalam pewna nieciekawa sytuacje w mojej wczesniejszej pracy, o tym jak skzolenia kaza oszukiwac klientow, a ona odparla ,że jestem oszustką skoro pracowałam w takiej firmie : moj ukochany zobaczyl moja minę , i zawolal mnie do kuchni do siebie :p wiec poszlam bo nie chcailam sie kłocic