Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
lila.o2

prawko-pytanie

Polecane posty

przekopalam internet nawet dzwonilam do WORD-u ale nic konkretnego dalej niewiem otoz mam problem obecnie chodze na kurs jazdy ktory dokladnie zaczelam 24czerwca dzisiaj jest juz koniec pazdziernika a ja mam dopiero 24godziny wyjezdzone jestem zla bo ja chcialam jak najczesciej jezdzic niestety facet uwazal ze nie ma terminow co oczywiscie bylo sciema 18pazdziernika zapisal mnie na teorie ktora mam 4 listopada oczywiscie wczoraj mi powiedzial ze dalej mnie nie zapisal mam juz dwa tygodnie przerwy od jazdy bo on nie ma jak i tak w kolko. zapisal mnie tydzien temu o czym dowiedzialam sie dzisiaj bo dzwonilam do WORD-u mam dosc zbliza sie zima jak tak dalej bedzie to do wiosny tego nie skoncze gosc jest okropny nic mnie nie uczy nawet parkowac zaplacilam za caly kurs wiem ze kasy mi nie zwroci ale tego jest za duzo mam pytanie czy jest mozliwe zebym przeniosla papiery na 6 godzin przed ukonczeniem kursu do innej szkoly i tam dokonczyc to i jak powinnam to zrobic wziasc papiery od gosiac zabrac i poprostu zapisc sie gdzie indziej jest to wogole mozliwe czy musze czekac az dokoncze te 30 i dopiero wtedy uciekac ? prosze o pomoc :) wiem gdzie mam szukac pomocy czy to jest wogole mozliwe

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować