Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Centki na lamparcie

Gdzie kupujecie buty na zimę dla maluchów?

Polecane posty

Gość Centki na lamparcie

Hej, Muszę wreszcie kupić jakieś ciepłe buty dla mojego roczniaka, ale nie mam pojęcia gdzie mogę dostać buty w cenie 50-60 zł? Ceny butów Bartka mnie zabijają. Dodam, ze moje dziecko zaczyna chodzić, więc powinny być dobre. Macie jakieś rady?

Gość język?
no właśnie ja w bartku uuuu kupiłam tam sandałki i na jesień półbuty i jka narzaie niezawodne

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaa
w deichmanie fajne widziałam w 60zł się zmieścisz

ja też w kupiłam bartku roz 20 za 150 zl mój syn ma 10 mies i właśnie zaczął chodzić ,ale na wystawie w ccc widziałam jakieś małe buty może tam zobacz.

do tej pory kupowałam w bartku. ale teraz ma rozmiar 27 wiec moze znajde w decathlonie porządne za tę kwote którą dysponujesz poszukaj w deichmannie albo Boti (jesli macie)

Gość Centki na lamparcie
fajnie, poszukam tam gdzie piszecie bartek ma solidne buty, ale wiem, ze moje dziecko pochodzi lub nie w nich kilka miesiecy i to by bylo na tyle - szkoda kasy. kupilabym na allegro uzywane, ale nie ma jak przymierzyc wiec tez lipa. sprawedze deichmana i booti :)

Gość kupiłam synkowi w ALDI
i na zeszłą zimę i teraz bardzo dobre kozaczki po 39,99zł

Gość Zakopover
Ja w ecco lub w bartku. Wiesz jak dziecko uczy sie chodzić to najlepsze są porządne buty typu bartek na przykład :) Potem możesz je sprzedać na allegro :P

tylko bartek, dziecko uczy się chodzić wiec buty musza być dobre. Ja córce od 2 lat kupuje tylko bartka na jesień zimę i lato, jestem bardzo zadowolona. Teraz też kupiłam na zimę, cena 170zł prawie ale wiem że warto.

Ja kupiłam w CCC za 70 złotych. Moje dziecko jest na razie małe i nie zanosi się żeby miało specjalnie dużo chodzić w tych butach. Rok będzie miał dopiero w lutym i najwyżej kupię drugie porządne do chodzenia jeśli okażą sie potrzebne :) na razie uznałam że nie będę wyrzucać kasy na buciki do siedzenia.

Gość do fajna babka
tylko bartki kupujesZ? niemozliwe :D a jednak kupiłaś na allegro jakies dziadowskie saszki za 35 zł :D dobrze chociaz, ze nowe :D

Gość do fajna babka
całkiem poważnie kłamczuszku :)

Gość c c c
moze tak w ccc tam jest wybor butow dla dzieci!

kupowałam buty ecco geox bartki a w tym roku mam buciki zimowe tchibo za 99,90zł. podobno nie odstają od tych z wyższej półki, zobaczymy...

Gość angeloveee
daj linka tych butow o ktorych piszesz, ze fajna babka kupila :D ona jest taka sciemniara, ze chetnie popatrze co za szajs kupila:D

Gość do fajna babka
angeloveee - wejdz sobie w linka, który podaje na dole swoich postów potem kliknij jakąś aukcje i na sprzedawce (fajną babce :D ) i tam w komentarzach bodajże trzeci koment ;)

Gość do fajna babka
no no :D :D :D moze jej córa to miał być bartek :D

Gość maomam27
nie rozumiem po co to sie przechwalac kłamać zeby poczuc sie kims? bez sensu;-) nie noe rozwalily mnie te bartki;-) chinskie saszki z jakims obcasem ktory dla tak malego dziecka jest karą!

Gość angeloveee
o zesz:D co za chinskie gowno:D kuurwa,nie wstyd ci tak sciemniac kretynko?ze tylko w bartku kupujesz? potwierdzasz to co juz duzo osob zauwazylo na kafe- wszystkie bogaczki, kupuja bartki, coccodrillo,marquite...taaa,a w rzeczywistosci handluja starzyzna na allegro,zeby na chinskie buble nazbierac 30 zł:D

Gość do fajna babka
cytuję: "Teraz też kupiłam na zimę, cena 170zł prawie ale wiem że warto." heehheheheheh buehehehhehe :D :D :D

Gość maomam27
170zł dała nie wiem za co;-) no chyba ze napisze ze to jest prezent dla kogos tam

Gość maomam27
wiecie kazdy orze jak może, niech dziecko chodzi w bucikach z ccc boti czy bazaru byleby nowe były i ciepłe, ale po co tak ściemniać? kobieto co ty przez to zyskujesz? wirtualnie jesteś nadzianą laską a w rzeczywistości? zatracasz się!

Gość angeloveee
no dokladnie!! po co sciemniac??? ja kupuje butyi sobie i dziecku w deichmannie,ccc i boti-na takie mnie stac, jedne sa drozsze,drugie tansze....ale jak czytam jak to krolewny z kafe kupuja tylko bartki,primigii i kazdemu kogo nie stac na takie obuwie wmawiaja , ze kupuja szajs i tandete, to mnie krew zalewa!!!

Gość do fajna babka
fajna babko? nie płacz w kącie :P zmień nicka po prostu :P

Gość patryszja:)
Fajna babko,moze odpiszesz, co? Nie wstyd Ci kobieto?