Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Centki na lamparcie

Gdzie kupujecie buty na zimę dla maluchów?

Polecane posty

Gość ala bama
podwójna mamuśkaaaA dziwne jest twój tok myślenia.... gorsze buty koło domu a bartki do kościoła?? przecież koło domu dziecko łazi non stop, na spacery czy coś więc wtedy powinno mieć lepsze buty

Gość podwójna mamuśkaaaA
i tu się mylisz. Mieszkam na wsi. Koło domu znaczy w błoto piach, pole, wszelkiego rodzaju krzaki, pokrzywy itp. RAZ w życiu kupiłam lepsze buty (bartek właśnie ) po 2 miesiącach rozpadły się (wstyd było iść z nimi do sklepu w obdartych butach. Na spacery, zakupy, i wszelakie wyjścia dalej niż PODWÓRKO idą w (lepsiejszych butach). Targowe buty też trzeba umieć wybrać( nie wszystkie są ok ale na 1000par jedna się znajdzie.

Gość ototot cooooooo
kupiłam na zime w boti za 59zł, w lecie kupiłam sandały w Bartku, ale stwierdzam że buty nawet z targu o ile mają dobrze usztywnioną cholewkę nie dobiegają od Bartka. Trzeba oczywiście wyszukać dobrze wyprofilowane spod sterty bubli, ale potrafię i takie wyszukać nawet na targu, jak koleżanka wyżej ;)

tak, kupuje tylko Bartka i daniela, o, przepraszam córka ma jeszcze czarne adidasy nike :) a szaszki tez kupiłam i dla córki nie dla żadnej koleżanki czy jak, były mi potrzebne, niestety nie nadają się do chodzenia, pieniądze wywalone w błoto, maja miekki zapiętek i nie trzymają stopy dziecka.

Gość qnhjwbdjewhdqa
a czy wiedzialyscie ze buciki dziecku ktore dopiero co zaczyna chodzic nie powinny byc usztywniane, mowa o dziecku ktore chodzi przy meblach i nie biega samo na spacerach, sama sie dowiedzialam ostatnio w Clarksie na mierzeniu stopki ze pierwsze ''prawdziwe'' buciki nalezy dziecku zakupic 6 tyg po rozpoczęciu prawidlowego chodzenia , wczesniej nie ma sensu, stopka dziecka tak szybko sie zmienia , a buty muszą byc bardzo dobrze dopasowane

Gość uzywane..i co z tego
A ja kupuje buty moim dzieciakom uzywane z allegro...bo po prostu nie stac mnie na nowe a tam kupie i za 10 zł przesyłka fajne buty ot moje przemyslenia Mozecie mnie zjesc teraz..,ze nie kupuje nowych

Gość qnhjwbdjewhdqa
a za co tu zjezdzac? ze nie masz kasy? zycie..kupuje sie to na co cie stac,

Gość ha ha ale jaja
a nie pomylka zwracam honor:P chyba sie nie wypalam w sumie i tak zly link podalam

no widzisz te czerwone był kupione za 65 zł bo kupuje dla córki buty nowe a nie używane, a potem sprzedaje. Jak sama zauwazyłas po komentarzu, osoba która je kupiła jest bardzo zadowolona:) nudzisz się dziecino co? :)

Gość fhgrsxh
lepiej kupic tansze,a nowe. Kazde dziecko inaczej chodzi, inaczej uklada nozki i deformuje buciki, dlatego odradzalabym uzywane. Jakies nowki tez mozna tanio kupic

Gość i ja cos napisze
Fajna babka,nie wierze w ani jedno twoje slowo oszukujesz,klamiesz,manipulujesz slowami taka wredna zmija,ktora innych ma za idiotow kafe bylo ci potrzebne na handel na allegro bezczelnie sprzedawalas łachmany z lumpowi klamalas ze to po twoim dziecku:O dno i osiem metrow mułu kobieto to ty:O

Gość hmmm ja tez nie bardzo wierze
na pewno nie we wszystko :-0

Gość i ja cos napisze
a znasz jakies powiedzenia o klamcach? wredna kłamliwa babo!

Gość jaja jak berety mohery
Przecież babka odpisała wiec po cholerę drążysz temat, naucz się czytać ja też kupuje uzywane buty i co?:P zjedziecie mnie:: :P w dupie to mam :P

Gość bomboo
tak,ale ty nie piszesz,ze kupujesz tylko bartki!!!!!!

Ale tak jest, kupuje bartka bo je sprawdziłam i dobre. Kupiłam tez córce adidasy nike i tez się sprawdziły, tez mam o tym napisać? Ma jeszcze buty z ren buta , o widzisz nie dodałam. Saszki tez kupiłam ale niestety się nie nadają ..nie wiem czego Ty próbujesz się doszukać. Zazdrościsz czy co?

Gość bomboo
fajna babko,powiedz czego ci mozna zazdroscic? konta na allegro gdzie sprzedajesz badziewne ciuchy sprzed 10lat?

Głupie zaczepki, bezsensowne wypowiedzi i ubliżanie zawsze się z czegoś biorą , prawda? Ja zadałam tylko pytanie, a wiesz ze pytaniem na pytanie się nie opowiada:) Jak masz coś ciekawego do napisania to smiało, jak dalej masz zamiar prowadzić rozmowę na tym poziomie to prowadź monolog :)

Gość kiszamisza
fajna babka z forum " Zazdrościsz czy co? " :D Padlam. Czego? Klamstw? Chinskich butow? Wozka za 160 zl? Czego mamy ci zazdroscic? :D

Gość do fajna babka
no nicka to zmienialas ty wczoraj jak bluzgalas wyzwiskami na pomaranczowo