Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Centki na lamparcie

Gdzie kupujecie buty na zimę dla maluchów?

Polecane posty

Gość serekkanapkowy
Jeszcze wczoraj trzymalam strone fajnej babki z forum.Kazdemu zdarza sie pomylic.Ale...Dzisiaj zmienilam zdanie. I mysle FB ze jestes spalona na kafe.

Ale o co się kłócicie? Fajna babka nieprecyzyjnie sformułowała swoją wypowiedź i to wszystko. Gdyby mnie ktos zapytał, jakie kupuję buty, to też powiedziałabym, że tylko ecco, choć po zastanowieniu muszę przyznać, ze np. kalosze, korki czy papcie są z innych firm. A wy drążycie temat, jakby od tego zależało wasze życie. :o

Gość my sie nabijamy
a fajna babka z obledem w oczach odpisuje :D Jak jest na tyle glupia, ze daje sie prowokowac na kafe to i robi za blazna. Ale wozka za 160 zl nie kupilabym dla swojego dziecka :P To juz przegiecie.

Gość MBMka
nie stać cie na wózek za 160 zł a ja stać, napisz o tym nowy temat buhahahahha

Komuś się mój nik spodobał:P Gdzie kupujecie buty na zimę dla maluchów? - w sklepie albo na all

Gość my sie nabijamy
Stac ja na wozek za 160 zl? :D O kurcze ale bogata baba z niej :D

Gość lubie pyskówki
a skad wiesz ze kupiła:P

Gość wirtualna sowa
kupuje TYLKO BARTKA I ECCO ;]

Gość DO SALEMNINKI
ładne, naprawę fajny but

Gość katrem78
W sumie teraz trzeba dobrze się przyjrzeć już wiosnennym ciuszką, ponieważ jak zapowiadają bedzie coraz cieplej. Ja wybrałam z Mivo fajne buciki Eo. I tak maja o wiele tańsze niż te które mozna kupic w sklepie stacjonarnym. Internetowe zakupy się naprawdę opłacają.

Gość arabelllka
A jesli juz nawiązujemy do bucików, to jesli szukacie mamy dla swojego dziecka bucików na wiosnę, to ostatnia szanasa na zakup tańszych bucików https://www.facebook.com/KochamMojeDziecko Tutaj jest kod rabatowy ECCO20 na kolekcję ECCO obecną w MIVO KIDS do 15 kwietnia trwający i obniżający o -20% ceny.

Gość sabina908
Ja kupiłam tam teraz Conversy dla synka. To co ujęło mnie bardzo w tym sklepie to strasznie miła obsługa i bardzo pomocne Panie. Miło kupować w takim sklepie.

Gość mmmutkka
Generalnie wydaje mi sie ze Mivo Kids w Blue City przynajmniej jest rewelacyjnie zaopatrzone jesli chodzi o buciki dla dzieci. Jeszcze sie nie zdazyło tak ze nie było jakiegos rozmiaru. My też tam wracamy.

Gość agggneska
Jesli chcecie teraz kupić tez kurteczki, kombinezon to polecam zajrzec własnie też do tego sklepu, a tu jeśli ktoś zamówi oprócz kombinezonu REIMA dodatek: czapka lub szalik, lub rękawiczki lub buty zimowe to na wszystko ma az 20% zniżki. Wiec zawsze sie to opłaca.

Gość strussskowa
My dzisiaj własnie w Blue City kupiliśmy jesienne geoxy az 30% taniej. Takie zakupy to ja bardzo lubie. Dzieki dziewczyny za namiar na sklep.