Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perełka1990

Leki ?? pytam

Polecane posty

Gość Perełka1990

Witam byłam dzis u gstrolooga a mnanowicie mam mdłosci kwasnosc w buzi biały nalot na jezyku kolki cięzki zołodek itp. dostałam takie leki jak ?? gasec 20 lirex gestro i gelopsa mozlwie ze troche przekreciłam nazwy ale nie moge sie doczytac !! a moje pytanie brzmy czy ktos zarzywał takie leki i czy pomogły ??

Gość Perełka1990
Proszę o wpisy gdyż jestem bardzo ciekawa

Gość Perełka1990
Proszę o wpisy gdyż jestem ciekawa jak na was te leki działąły czy wogóle działąy

Gość Perełka1990
a Tobie co dolegało ??

Gość Perełka1990
tez mam takie puste odbijanie ale mdłosci mnie wykanczaja

Gość Perełka1990
optymalne tzn jakie ?

Gość Perełka1990
Dziękuje przeczytam to skoro Ty jestes 8 lat to pewnie pomaga !! a co Ci dolegało

zapraszam na mój topik żywienie optymalne njszybciej leczy otyłosc? moja siostra(23l) chorowała na gosciec przewlekły postepujacy-przyczyna choroby nieznana-według medycyny.leczyła sie w szpitalach,sanatoriach,dostawała zastrzyki ze złota i nic ,zadnej poprawy. zastosowała żo . jest zdrowa a mineło juz 15 lat .ja cierpiałam z powodu migreny 10 lat. lekarze nie potrafili mi pomóc,leki nie działały.po wielu latach sama zaczełam obserwowac co jem przed atakami . okazało sie ze spore ilosci weglowodanów(pizze,pierogi,słodycze). potwierdziło sie to co doktor pisze.moja tesciowa miała 70 lat ja namówilismy ją na żo i wysłalismy na wczasy optymalne.przed żo miała usg jamy brzusznej-watroba powiekszona i stłuszczona, woreczek żółciowy pełny złogów. po 3 m-cach kolejne usg i szok-woreczek pusty,watroba prawidłowej wielkosci bez sladów stłuszczenia.kamyki sie rozpusciły.

Gość Perełka1990
Nie lecze otyłości mam 21 lat 166 cm i jakies 47 kg

Gość Perełka1990
Dziękuje napewno z tym sie zapoza=nam ale nie wiem czy dam rade :*