Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusta łepetyna

do znawców angielskiego

Polecane posty

Gość pusta łepetyna

Czy ludzie znający ten jakże piękny język pomogą przetłumaczyć kilka zdań? Będę bardzo zobowiązany. Nauczyciel ma lekceważące podejście do zajęć i uczniów. Kurs jest źle zorganizowany,jest za dużo osób w grupie co powoduje że nie wszyscy uczniowie biorą czynny udział w zajęciach. Nauczyciel często odwołuje zajęcia. Nauka języka angielskiego jest dla mnie bardzo ważna gdyż w przyszłości planuję przenieść się z rodziną do Anglii. Nie mogę tolerować tylu niedociągnięć w organizacji zajęć. Na kursie niczego się nie nauczyłem.

Gość BEZNADZIEJNI JESTEŚCIE zamiast
pomóc to się lansujecie :o Kafeteryjne Gwiazdy :p Ja Ci facet nie pomogę, bo też się dopiero uczę angielskiego i znawcą nie jestem. Logicznie rzecz biorąc, skoro niczego się na kursie nie nauczyłeś - powinieneś napisać tę skargę po polsku, będzie wiarygodna

Nie chce mi się wysilać łba, więc wrzuciłam do Tłumacza, wydaje mi się całkiem poprawne. W razie czego, niech ktoś podrasuje. :P The teacher has a disrespectful attitude to classes and students. The course is poorly organized, there are too many people in the group which makes that not all students take an active part in the classes. The teacher often refers classes. Learning English is very important to me because in the future I plan to move his family to England. I can not tolerate many shortcomings in the organization of classes. In this course, I haven't learn anything.

Angielski to ja świetnie rozumiem, gorzej z mówieniem i pisaniem z tym języku, jakby to był rosyjski, to mógłbyś walić w ciemno... Ale tak... Na kiedy to masz?

Gość bo prawda jest taka ze
The teacher has a disrespectful attitude to classes and students. The course is poorly organiSed, there are too many people in the group AND THEREFORE some of the students ARE NOT ABLE to take an active part in the activities. IN ADDITION The teacher often CANCELS classes. Learning English is very important to me because I AM planNING to move MY family to England. This course has a very low standard and I haven't learn anything during it.

Gość pusta łepetyna
Jak myślicie dobrze to jest?

Gość pusta łepetyna
podnoszę

Babeczki w kropeczki, teraz dopiero zauważyłam. Ty znajesz, on mienia ribionkam nazwał! (do siebie) Ja uże uznała na skolko ty znajesz russkij jazyk. Ja nie chocziu s taboj znakomitsa. :P

Gość chyba learnt
angliści