Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latynoska25

do wszystkich stosujących pomyślnie przerywany

Polecane posty

Gość latynoska25

Proszę przekonajcie mnie bym i ja przeszła na tą "metodę". Czy naprawdę nie zachodzicie w ciąze i jesteście z tego zadowolone?czy ufacie waszym facetom?bardzo chciałabym zacząć tak współzyć bo jestem okropnym leniuchem i nie chce mi się nic stosować a po drugie to to wszystko takie drogie i trujące.

Gość skoro
jestes taka leniwa to idz do ginekologa i zaloz wkładke wewnątrzmaciczna i nie bedziesz musiala pamietac o tabletkach

Gość Przerywany?
Moj byl pomyslny 2,5 roku, dopoki w ciaze nie zaszlam... Nie polecam!!!

Gość Ja stosuje i nie zaszlam w
ciaze, ale nie bede Cie przekonywac. Po pierwsze, uczono mnie ze to metoda nieskuteczna. Po drugie, mam podejrzenie bezplodnosci, a po trzecie jest nam z partnerem w sumie dosc obojetne czy zajde w ciaze czy nie.

Zono swojego meza, a umiesz przeczytac wiecej niz 1 linijke? To tak zrob :P

Gość skoro
tym bardziej ze teraz jest tyle metod antykoncepcji i jest z czego wybierac wiec mozesz w cos zainwestowac

Gość klapska ...
O może tutaj mi ktoś pomoże:(:( Kochaliśmy się i on wyszedł przed końcem (było jakieś kilkanaście minut przed końcem, także sporo).....a wg moich obserwacji (śluz) było już 2-3 dni po owulacji (ale tego nie wiem wiadomo na stówę) Kurcze czy jest jakieś ryzyko???

Ja stosuje i nie zaszlam w ciaze, ale nie bede Cie przekonywac. Po pierwsze, uczono mnie ze to metoda nieskuteczna. Po drugie, mam podejrzenie bezplodnosci, a po trzecie jest nam z partnerem w sumie dosc obojetne czy zajde w ciaze czy nie. kurwa mac glupia babo - sama napisalas metoda nieskuteczna... wiec ja ci pustkau pisze ze to nie jest METODA ! skuteczna czy nieskuteczna ZADNA METODA kretynko... zrozumialas?

Gość skoro
zacznij sie zabezpieczac to nie bedziesz myslala czy istnieje ryzyko

Gość latynoska25
no ja nie moge!!nie umiecie czytać???ja pisałam do wszystkich stosujących tą metodę pomyślnie a nie!!!!!zaraz mi wpisy dajecie nie na temat!

Gość klapska ...
nie wkurzajcie się tak bo nie ma o co:) bądźcie ludźmi i doradźcie jak ludzie

Gość skoro
stosunek przerwyany to nie jest metoda antykoncepcji!!!

Ja brałam przykładnie tabsy anty, na to prezerwatywa a i tak wpadłam. Teraz stosujemy samą prezerwatywę, doszłam do wniosku że nie będę sie truła tabletkami, które i tak mogą nie zadziałać. Jak na razie drugi raz nie wpadłam tzn przez 8 miesięcy :) I mam nadzieję że jeśli będę jeszcze kiedyś w ciąży to będzie to ciąża zaplanowana :)

Gość latynoska25
mój post jest tylko do tych co stosują i sobie chwalą a nie do tych,co chcą opinię swoją wyrazić a stosują coś innego typu tabletki

Gość ///////
Zono swojego meza ales Ty jest kobieto chamska

Teraz czepiasz sie slowek, tepaku? Jest to "metoda", bo w takim kontekscie sie to stosuje. Sama Autorka o 13:56 tak ja nazwala, wiec i ja do tego sie odnosze. Mialas okazje wczesniej zaprotestowac. Podejrzewam, ze przeczytalas moj nick i zaczelas sie burzyc, a teraz probujesz sie wytlumaczyc, ciemnoto. Zamiast skupic sie bezproduktywnie na lapaniu za slowka, wytumacz moze, czemu to nie dziala, podskakujaca idiotko. Ja spadam do pracy

Gość skoro
cos innego: sa wkladki, tabletki, plastry, globulki, prezerwatywy, itp.

Gość eeeeeeeeeeeee..........
co za dzieci........... Jak facet się ślini to ryzyko jest wielkie. To nie jest metoda antykoncepcyjna!!!!!!!!

Gość latynoska25
hormonów nie myslę brać nigdy po tym jak czytam caaaałą liste potwornych skutków ubocznych,te choroby tam wymienione aż powalają!!jak można to przyjmować?nieważne,wasza sprawa,proszę o wpisy tych co nic nie stosują,prócz przerywanego

Gość klapska ...
Prawda jest taka, że w tym płynie owszem mogą sie znajdować plemniki (ale nie muszą) i bardzo często sa jakieś tam mało ruchliwe, niezdolne do zapłodnienia itp

Gość ///////
Nie ma takich co stosuja i sobie chwala. To jest bardzo niepewne. To jest metoda dla tych co mowia. Dziecka na razie nie, ale jakby bylo to sie swiat nie zawali.

Gość latynoska25
no proszę teraz będa się kłócić ,nie wchodzcie tutaj jeśli nie na temat piszecie

Gość klapska ...
Jeszcze jedno.....ja stosuję Lady Comp. Szarpneliśmy się na niego i to jest metoda pewna, porównywana do tabletek a zupelnie bezinwazyjna (tylko ze nie dla osób leniwych;)) Ale akurat szlag by to trafił bo poniosło nas pod koniec czerwonych dni (jeśli wiesz o czym mówię)

Gość bylykyty
ja tak robiłam i zaszłam w ciąże po 2miesiącach. Powodzenia!

Gość latynoska25
a ja bardziej juz ufam mężowi niż prezerwatywom

Gość latynoska25
wciąż wpsiują się osoby co sobie nie chwalą,a nie co chwalą...ja piernicze