Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgyjtyjkfy

CO Z TEGO,ŻE FACET WYKSZTAŁCONY, DOBRZE ZARABIA, MA ŁADNĄ TWARZ JAK JEST NISKI

Polecane posty

Gość pedro pedro
to prawda, dość niski, zależy jakiego Ty jestes wzrotu, ale facet powinien być wyższy chociażby"o obcas" czyli min 5-8 cm aby nie dało się tego tak odczuć

Gość tgyjtyjkfy
ja mam ok 167cm

Gość w4gv64v76
To dokładny opis mojego faceta :D Ale i tak go kocham, choć przyznaję, że zdarza mi się obejrzeć na ulicy za wysokim facetem :D

Dla normalnej kobiety nie ma znaczenia, czy partner jest wyzszy 20cm, 5, czy wcale - w kontekscie charakteru i innych zalet. Innymi slowy - zawsze partner musi pasowac Ci do ubrania?

Gość napewno są kobiety
co lubią takiego małego faceta i kręci ich taki mały ludzik :P jak mały i drobny to moze być prawie jak maskotka :D

Gość tgyjtyjkfy
no ja mam jakies 167cm, on ma ok 172cm, nie jest chudy, ma dobrą figurę

wcale nie jest niski. Ma więcej niż 160. Dla mnie byłby jak najbardziej ok, jeszcze bym mogła wysokie obcasy założyć.

Gość idzie zima............
Ja mam 165 a mój D ma 173 i uważam ze jest ok

Ja mam 165 cm. Czy mam się powiesić? Wtedy jedyny raz zobaczę świat z góry... :)

CO Z TEGO,ŻE FACET WYKSZTAŁCONY, DOBRZE ZARABIA, MA ŁADNĄ TWARZ JAK JEST NISKI Ano to z tego, że ma wygrane życi :) Może jeździć gdzie chce, kupować sobie fajne rzeczy i nie musi się męczyć z heterą, bo co noc może mieć inną dziwkę o wyglądzie modelki :)

Wysocy nie mieszczą się do sportowych aut. Ich przeznaczeniem jest bieda i płodzenie wielu dzieci, które pracują w fabrykach niskich. A my, niziolki, robimy sobie wazektomię i szalejemy. Wysoki żyje w strachu, być może pewnego dnia jakiś niski facet kiwnie palcem na jego żonę a ona grzecznie zrobi mu loda. Zostaną mu tylko dzieci, z których jedno ku jego rozpaczy będzie niskie...

Gość no ładna wizja
:D:D:D

Przystojny33, i tak potem założysz temat "zdradziła mnie z niskim". Współczuję położenia. Ja się tam cieszę, że mnie spłodził niski listonosz a wysoki ojciec utrzymał, Teraz sam jestem niski i mogę przebierać.

Dowodem niech będzie mnóstwo tematów, które zakładają wysocy "mam 190 cm i zero szans na dziewczynę", "mam 185 cm i żadna mnie nie chce" :)

Gość djvnerpohgjv
No jak ja bym miała faceta ze wzrostem 1,90m to byłby wyższy ode mnie o 35cm, wyglądałoby to dość dziwnie, więc niscy nie wieszajcie się bo będę się czuć poniżona :(

Gość djvnerpohgjv
Tak, wypchamy Cię i wsadzimy do gablotki, ale czy Cie satysfakcjonuje taki koniec? :D