Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagin

Najlepsze sklepy internetowe z kosmetykami naturalnymi

Polecane posty

Gość gość
www.pieknomat.pl 20 % TANIEJ NA CAŁY ASORTYMENT

Gość gość
www.indiacosmetics.eu

Gość gość
www.indiacosmetics.pl

Gość gość
a znacie jakieś sklepy gdzie dostanę Sally Hansen mniej więcej za trzy dyszki ?

Gość gość
nie, ja znam tylko sklep gdzie mają fajne kosmetyki ale raczej do ciała i kolorówkę. mają duzo znanych firm tylu loreal, rimmel ziaja wiec może i jest sally hansen . Jak jesteś zainteresowana napisz , wtedy podam Ci nazwę,

Gość zsee
Dużo kosmetyków różnego typu mają w ofercie na stronie http://nocanka.pl. Koleżanka mi ten sklep poleciła i już parę rzeczy sobie od nich zamawiałam. Mają Maybelline, Essie, Bielendę..ogólnie chyba wszystkich renomowanych producentów.

Gość fertt
Świetne pudry od Max Factor w korzystnej cenie są do kupienia w drogerii Nocanka - http://nocanka.pl. Innych pudrów nie używam jak od tej firmy. Tylko ten skład mi służy. Pozdrawiam.

Gość malaekolożka
Z doświadczenia wiem, że zamawianie w sklepie internetowym pozwala sporo zaoszczędzić. Eko jest teraz mega na czasie, ceny takich produktów w galeriach są kosmiczne. Od niedawna kupuję w greendream.sklep.pl Maja naprawdę atrakcyjne ceny i oferują kosmetyki wysokiej jakości. Głównie kupuję z serii natura siberica, dotąd jej nie znałam ale jest godna polecenia.

Gość gość Michalina
Polecam www.newbay.eu kosmetyki na bazie miodu Manuka, Lanoliny, Błota Termalnego, 100% olejku Manuka, seria z Jadem Pszczelim-naturalna alternatywa dla botoksu, kosmetyki dla dzieci :)

Gość fert
Zamówiłam mężowi ze strony www.perfumy-kosmetyki.com.pl , z dodatkiem aloesu, są tak rewelacyjne, że ja również spróbuję ich propozycji dla kobiet.

Gość gość
Ja baaardzo baaaardzo uwielbiam ecospa.pl - nie zamieniłabym tego sklepu na żaden inny :) Pozdrawiam!

Gość gość
A ja go zamieniłam na inne, i bardzo się z tego cieszę. Zrób sobie Krem, E-naturalne, Naturalis czy Mazidła mają o wiele większy wybór i przeważnie lepsze ceny.

Gość jerr
W dzisiejszych czasach jest bardzo duży wybór sklepów internetowych. Przejrzyj oferty kilku z nich i wtedy zdecyduj, który jest ciekawszy. Ze sklepami internetowymi jest ten plus, że nie musisz zwracać uwagi na lokalizację – i tak wszystko jest wysyłane. Najlepsze produkty kupuję na stronie www.drogerix.pl .

Gość Fanka Ziaji
KOSMETYKI Z FIRMY ZIAJA ! Używałam w swoim życiu już tyle kosmetyków z różnych firm, które czasem kosztowały bardzo dużo, któregoś razu trafiłam na Ziaję i jestem zadowolona ! NIe dość, że dobre, naturalne kosmetyki, nieuczulające to jeszcze w niskich cenach. :) :) Ja zawsze kupuje przez allegro ponieważ jest taniej niż w drogerii. Przesyłam link do dobrego sprzedawcy. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?order=qd&us_id=2896599

Gość dwwwe
A wiesz już, co konkretnie chcesz kupić? Jak nie, to poszukaj na skin79-sklep.pl – oni mają super dużą ofertę naturalnych kosmetyków na bazie naturalnych koreańskich receptur, a jak czegoś nie wiesz, to po prostu pisz do nich. Mi strasznie pomogli.

Gość fejsik
Witam, Ja polecam www.biokram.pl

Gość pachnidełko1111
Mega sklep internetowy www.ecobody.pl ceny i kosmetyki aż ślinka leci :) uwielbiam tam zaglądać Lavera ma tam najlepsze ceny

Gość gość
biosna.pl beznadziejny sklep - omijać szerokim łukiem. Wysyłają niekompletne zamówienia. Nie informują o tym. Trzeba samemu dokładnie sprawdzać co przysłali a czego nie. Fatalna obsługa. Nie polecam.

Gość gość
Zapraszamy do zapisu do szkoły Policealnej Delta Edukacja na kierunek Technik Usług Kosmetycznych! Wiedza, którą u nas zdobędziesz pomoże Ci zadbać o urodę na najwyższym poziomie! Nauka trwa dwa lata i jest całkowicie bezpłatna! Zapraszamy do zapisu już dziś! ul. Szewska 17/1 Kraków Pozdrawiam - Delta Edukacja

Gość gość
Osobiście polecam ten sklep http://nplink.net/utqAVS7F oferuje produkty urodowo-zdrowotne znanych i cenionych marek m.in. Key Player, Health Spark, DS Laboratories, Newton Everett, Skinception. Naprawde warto

Gość kasik1982
Polecam sklep http://www.helifarmkosmetykinaturalne.pl/ . Mają produkty taki marek jak Anne Marie Boerlind, Sante, Provida, Heliotrop. Paczki są już na drugi dzień kurierem, zawsze dają jakiś gratis. Nigdy nie płacę za przesyłkę bo wysyłają za darmo od 80zł.

Gość gość
sprawdz tutaj www.skep.profarm.com.pl naprawde duzy wybor i swietne ceny jezeli chodzi o polski rynek

Gość 30latks
http://e-natura.pl - polecam, ja kupuję tam mydło no i pastę do zębów i kilka innych drobiazgów.

Gość gość Alka
Kosmetyki kupuję na www.newbay.eu

Gość gość
biochemia urody :)

Gość gość
Najwięcej kosmetyków niemalże wszystkich marek znajdziesz w sklepie pod adresem www.nocanka.pl Ja zaopatruję w nim mój salon kosmetyczny! Mają doskonałe lakiery i żele do paznokci oraz kremy, których stosowanie przynosi oczekiwany efekt. Polecam, bo moim zdaniem warto!

Gość Miarika1126
Swojego czasu też sporo szukałam i długo nie mogłam nic znaleźć no ale w końcu udało mi się i moją uwagę przykuła http://www.ezebra.pl/firm-pol-1401432257-Scholl.html Mają tam tam ogromny wybór produktów że kompletnie nie miałam problemu ze znalezieniem czegoś specjalnego dla siebie. Dzięki ich kosmetykom moja skóra jest zawsze dobrze nawilżona i wzbogacona o niezbędne składniki odżywcze oraz minerały.