Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagin

Najlepsze sklepy internetowe z kosmetykami naturalnymi

Polecane posty

Gość Incredible777
Mogę polecić całą ofertę Floslek, zwłaszcza jak ma się suchą skórę i ekonomiczny budżet. Działa jak nic.

Gość Trained Chef
Fajnie, że mówisz o budżecie. Nie wszystko musi kosztować fortuny, żeby działało. Tylko u mnie to Mama Care z Efektimy. Dobre a nie kosztują fortuny.

Gość Passionn
Też mam kosmetyki z Efektimy, ale tutaj najbardziej chwalę sobie całą serię PORE&MATT CONTROL. Moja cera nigdy nie wyglądała tak gładko.

Gość gość
Koleżanki w mojej pracy zwariowały na punkcie kosmetyków pochodzenia naturalnego! Wciąż opowiadają o nowych produktach, które zamówiły w sklepach internetowych. Z tego co się zdążyłam zorientować to wolą zakupy online ze względu na bardziej urozmaiconą ofertę i niższe ceny! ja znalazłam ostatnio sklep www.e-naturalne.pl i tam zamówiłam witaminy

Gość gość
Często nie mam czasu robic normalnie zakupów i dla tego robię je przez internet. Mam swoje stałe sklepy inter w których robię zakupy. Teraz doszła fajna apteka internetowa www.aptekipodlasie.pl. Szybka wysylka i fajne promocję

Świetne kosmetyki naturalne ma GAL, chodzi mi zwłaszcza o Dermogal, którego używam do twarzy; można go stosować chyba na większość problemów z cerą, a efekty są naprawdę super. Co do ich zdobycia - są w niektórych aptekach, nie wiem czy we wszystkich, ja zamawiam z internetowej Apteki Pod Smokiem i przyjeżdżają do mnie kurierem, więc mega wygodnie. Ceny z tego co zdążyłam sobie porównać mają najniższe i faktycznie te kosmetyki wychodzą dość tanio, a są świetne.

Gość Okay
Na Alqvimia znalazłam wspaniałe, naturalne olejki. To najlepiej wydane pieniądze na kosmetyki.

Gość gość
Dla mnie podstawowym kosmetykiem, bez którego nie wyobrażam sobie żadnego tygodnia jest peeling. Kupuję peeling enzymatyczny przez serwis www.e-naturalne.pl Mają różne warianty, mi najlepiej podchodzi peeling z papają i ananasem. Niezłe ceny, tania dostawa, każdy kosmetyk jest dość dobrze opisany, także wiadomo co tam w składzie dokładnie siedzi.

Gość gość
Dobre i niedrogie kosmetyki można kupić w tej aptece internetowej www.aptekipodlasie.pl. Bardzo dogodne ceny i szybka wysyłka .

Gość maki29
Ja odchudzam się wraz z suplementem African Mango http://szczupla-kobieta.pl on naprawdę wspomaga odchudzanie. Nie czuję się głodu i to jest właśnie fajne bo wcześniej ciągle podjadałam między posiłkami;/

Gość gość
Warto zajrzeć na stronę internetową apteki www.aptekipodlasie.pl. Maja super promocje na kosmetyki i nie tylko. Ja kupiłam ostatnio krem w super promocji.

Gość gośćMagda
ja polecam sklep : http://koszyczeknatury.pl/ . W końcu znalazłam sklep internetowy z prawdziwymi mydłami naturalnymi, których używałam od dawna do tego ekspresowa wysyłka :)

Gość gość
http://kosmetyczneodkrycia.pl/ sklep ma polskie jak i rosyjskie kosmetyki, zawsze wysyłka na czas. Dodatkowo zawszę można o radę zapytać właścicielkę ponieważ z tego co wiem sama się wszystkim zajmuje od pakowania produktów do prowadzenia FB itd. Mały sklep ale prowadzony z pasją.

Zdecydowanie aloe-go, produkty naturalne w świetnych cenach. Warto wypróbować, moim zdanie są niezastąpione.

Gość gość
Ostatnimi czasy to najwięcej kosmetyków zdarza mi się zamawiać od enaturalne i ich sklepu online – www.e-naturalne.pl Mają w zasadzie wszystko, od mydełek, przez olejki po kremy ujędrniające, czy oczyszczające. Wszystko naturalne, oparte o ekologiczny zdrowy skład. Najlepiej w ogóle napisać do nich i podpytać o konkretne rzeczy, mają kompetentną obsługę.

Gość gość
www.Kataleja.eu Hipoalergiczne kosmetyki i nie tylko, przystępne ceny!

Gość gość
Ja lubię Floslek, aktualnie jestem zakochana w ich serum rozświetlającym.

Gość gość
Po tym jak Cellu Lift pomógł mi w walce z cellulitem zakochałam się w Efektimie.

Gość AgaBisa
Jeśli szukasz sklepu z prawdziwie naturalnymi kosmetykami naturalnymi to polecam https://cremedelacreme.expert/ . Na stronie znajdziesz tylko kosmetyki z naturalnymi kosmetykami, które zostały zweryfikowane przez europejskie certyfikaty naturalności: ECOCERT, Natrue, Soil Association, COSMOS Standard. Oznacza to że w składzie kosmetyku znajduje się ponad 95% składu naturalnego lub organicznego. Czyli czysta esencja. Uwielbiam ich kosmetyki zwłaszcza krem Nerolipom od Terre Verdi, idealny na każdą porę. ;) I jak pięknie pachnie, płatkami z kwiatów pomarańczy :)

Gość gość
Ja polecam drogerię Nuvialab http://nplink.net/CThmR1H8 Mają trochę drogie produkty ale dobrej jakości :na odchudzanie, cellulit,dla panów i wiele innych

Gość gość
Ja kupiłam kilka razy na bio-kosmetyki.shop Niedrogie i super jakość

Gość gość
Ja już od roku kupuję kosmetyki na www.naturauanny.pl Kosmetyki super sprawdzają się na mnie i na moich dzieciaczkach. Można sobie również u nich zamówić kosmetyki (w koszu lub pudełeczku etc.decoupage, które też wytwarzają sami ) na prezent. Ja już zamówiłam 3 takie zestawy i zarówno u siostry,babci i mamy wzbudziły zachwyt. Także polecam :)

Gość AlbiNoskaaa
Od niedawna kupuję kosmetyki w sklepie Farmavit www.farmavit.pl i jestem zadowolona. Przesyłka sprawna, jakość i skład kosmetyków bardzo dobre. Dużo kosmetyków których nie kupi się nigdzie indziej. Polecam :)

Ja kupuję kosmetyki naturalne w sprawdzonym sklepie internetowym www.sekrety-natury.pl. Bardzo konkurencyjne ceny, Polecam :)

Gość Nowaa25
Ja ostatnio zamówiłam kilka rzeczy na na kaen beauty , dwie słynne maseczki z agafii, wzięłam z dziegciem i tą fioletową https://kaenbeauty.pl/pl/c/Maseczki/27 tonik i masło do ciała i w sumie jestem bardzo zadowolona. Dopiero zaczynam przygodę z kosmetykami naturalnymi :)

Osobiście bardzo sobie cenię firmę Resibo i to właśnie ich kosmetyki zamawiam przez internet;) Fajnie nawilżają i wygładzają cerę, do tego są bardzo wydajne i przyjemnie pachną! Dodatkowy plus za to, że to kosmetyki polskiej firmy!