Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagin

Najlepsze sklepy internetowe z kosmetykami naturalnymi

Polecane posty

Cześć dziewczyny, jakie macie sprawdzone i stosunkowo tanie sklepy z kosmetykami naturalnymi?

Gość izkkka
Biochemia urody, Ecospa, Helfy, Mazidła :)

Gość kanappka
Oprócz wymienionych - wiecejnizeko.pl , może nie typowo kosmetyczny sklep ale masz kosmetyki organiczne i mało dostępne.

A kupował może ktoś w takim stosunkowo nowym sklepie e-naturalne.pl. Ja zawsze robiłam zakupy na Mazidłach, ale ostatnio odkryłam właśnie e-naturalne.

Gość sklepy internetowee
Naturalis - cenowo bez szału, właścicielka skąpi próbek, raz dostałam produkt w uszkodzonym opakowaniu i część zawartości wypłynęła zanim do mnie dotarła. Więcej nic nie kupię. Zrób Sobie Krem - wsztsko ok, tylko dziwni mnie to, że mają tak długie terminy ważności. Czyżby ich produkty były tak mocno zakonserwowane? Jako próbkę dostałam pełnomymiarowy produkt i to się chwali. Mazidła - wszytsko ok, chyba najtaniej, ale nie jestem pewna, tylko ostatnio też nie dostałam próbek, o które poprosiłam(?) Biochemia Urody - niestety żaden z ich produktów mnie absotulnie nie przekonał. Nic nie działało na mnie tak jak było w opisie produktów i nie chciało się nawet wchłaniać w moją skórę. Przymierzam się do zakupu w Ecospa, ale wydaje mi się, że cenowo jest trochę drożej niż gdzie indziej. Może Wy się wypowiecie w tej kwestii?

Gość sklepy internetowee
aa znam jeszcze Fitomed - tam nie wszytsko jest takie naturalne jakbym sobie tego życzyła, ale szampon Mydlnica Lekarska to jedyny, który mnie nie podrażnia.

Gość e-FIORE
e-FIORE mydlarnia & naturalne kosmetyki. Zapraszamy do naturalnego sklepu e-fiore.pl do każdego zamówienia dokładamy próbki mydeł lub naturalne masła. Oferujemy tylko czyste, pozbawione syntetyków produkty. Służymy radą i pomocą w doborze właściwej pielęgnacji. Żyj zdrowo, tylko naturalna pielęgnacja może być najlepsza dla Twojej skóry...

Gość gość
a ja dodam jeszcze do tego co powyżej sklep biosna.pl

Gość Anka O
ja polecam wybrać się do certyfikowanych miejsc ja wybralam naturalne kosmetyki babor poznań http://www.babor-bb.pl/ w gabinet kosmetyczny poznań

Gość Kasiiass
Jeszcze jeden adres sklepu internetowego, który może i Wam przypadnie do gustu. Kosmetyki naturalne oraz mydła, także aleppo. naturashop pl

Gość Baśka2406
Ja ostatnio natknęłam się na sklep z naturalnymi kosmetykami sprowadzanymi z afryki a mianowicie www.skarbyafryki.pl. Na razie kupiłam tam tylko olej arganowy ale jestem zadowolowa wiec moge z czystym sumieniem polecic ten sklep

Polecam sklep ecofanaberia.pl. Mnóstwo promocji. Konkurencyjne ceny. Bardzo miła obsługa i zawsze miła niespodzianka w postaci próbek :)

Gość gość
ja zamawiam tutaj omie laboratoires na stronie omii podawali ze maja tu najnizsze ceny, nie sprawdzalam we wszystkich sklepach ale w wiekszosci sie sprawdzilo wiec polecam www.bloomkosmetyki.pl

Gość sylwia4545
Jeśli chodzi o makijaż, to mi się bardzo przydają porady pani Magdy Pieczonki, która doradza w sklepie internetowym www.lovenue.pl. Można w jednym miejscu kupić wszystko czego potrzeba do makijażu i się skonsultować z profesjonalistką. Warto!

Gość gość
fajne kosmetyki z aloesem mają na greenvital.pl Wyprobowałam maseczke i krem na dzień i jestem bardzo zadowolona. szybka wysylka, dodatkowo dostalam próbki w przesyłce.

Gość gość
Ja polecam tą drogerię internetową, oferuje ona produkty urodowo-zdrowotne znanych i cenionych marek m.in. Key Player, Health Spark, DS Laboratories, Newton Everett, Skinception. Produkty przeznaczone są dla szerokiego grona odbiorców - kobiet i mężczyzn, którym zależy na wyglądzie i zdrowiu: http://nplink.net/4L5sIWPS

Gość beata44
Ciekawą opcją są organiczne pasty do zębów ;P Nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje, dopiero mnie koleżanka uświadomiła ;D Mam pastę ze strony www.naturadlapiekna.pl z borówką, która wzmacnia szkliwo. Czuję różnicę i widzę w lustrze jak się uśmiecham. Super sprawa!

Gość kafiarenka123456
kolejny wątek w którym polecę tą samą dorgerię bo jest bardzo optymalna dla wielu rodzajów nas kupujących czyli http://www.topdrogeria.pl/ - przejrzyj sobie asortyment może coś fajnego znajdziesz.

do pasty trzeba by było jeszcze ekologiczną szczoteczkę kupić.

Gość KasiuKasiu
A ja robię zakupy już któryś raz z rzędu w DamaBio. Polecam ... dobre kosmetyki mają...

Gość gość
a ja polecam polskie kosmetyki na stronie atw.com.pl, jestem bardzo zadowolona

Może to nie kosmetyki, ale za to suplementami na bazie naturalnych ekstraktów --> polecam Biovitalium. Dostępne na stronie: www.naturalnauroda.pl. Obecnie stosuje DERMOVITAL na skórę, włosy i paznokcie i na na prawdę jestem zadowolona.

Gość viki75
Ja zdecydowanie preferuję normalne drogie, gdzie mogę porozmawiać z doradcą. Ostatnio kupiłam sobie w Hebe krem z kwasem hialuronowym biodermic, też mi właśnie polecono taki i jestem pod 2 miesiącach użytkowania mega zadowolona.

Gość gość
Ja polecam sklep www.bezpestki.pl Stosunkowo niedawno pojawił się na rynku, ale bije resztę na głowę super wyglądem. Cały czas nowe marki wprowadzają i maja spoko promocje. Juz dwa razy robiłam w nim zakupy i paczka, w której przysłali kosmetyki mnie powaliła. Ślicznie zapakowana, elegancka, ekologiczna. Przyznam, że pierwszy raz się spotkałam z czymś takim. Poziom usług na najwyższym poziomie!

Gość gość
Ja polecam sklep www.bezpestki.pl Stosunkowo niedawno pojawił się na rynku, ale bije resztę na głowę super wyglądem. Cały czas nowe marki wprowadzają i maja spoko promocje. Juz dwa razy robiłam w nim zakupy i paczka, w której przysłali kosmetyki mnie powaliła. Ślicznie zapakowana, elegancka, ekologiczna. Przyznam, że pierwszy raz się spotkałam z czymś takim. Poziom usług na najwyższym poziomie!