Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3 miesiace i zapuscila wlosy

Kupie puzzle dla dziecka!!

Polecane posty

Może ktoś ma do odsprzedania zestaw puzzli? Tak żeby za jednym zamachem kupić i nie płacić wysyłki na raty. Może komuś dzieci już wyrosły i leżą :) Zależy mi na normalnej wielkości ( nie mini) od 15 elementów, jak się trafią drewniane typowe dla małych dzieci to nie szkodzi, ale już córka wyrasta więc ogólnie już te następne potrzebujemy. Najlepiej tak właśnie w granicy 15-30-60 chce kupić

to te male czy nie,bo piszesz ze nie szkodzi jak sie trafia te drewniane a po przecinku ze te dla starszych... :D a nie lepiej ci jest kupic ten zestaw kilka w jednej paczce-bywaja w tesco,czasami w biedronce jest promocja że są 3-5 ukladanek w paczce za 29zl

Napisałam, że nie mini, wiecie takie np z trefla są gdzie pojedyncze puzzle są wielkości chyba centymetr na centymetr - tych nie chce wcale :) Córka wyrasta z tych "łatwych" więc na tych mi nie zależy, ale jak się trafią to po prostu nie szkodzi bo zawsze to też jakaś układanka Mój mail - oooll.55@o2.pl

w realu ostatnio kupowałam za 15zł puzzle dla małych dzieci, duze elementy;-) w kartonie 3 układanki, mamy z bobem budowniczym i tomkiem;-)

Gość marconi pl
czy nie mozesz isc do sklepu i kupic? ceny rzędu 10-20 zł