Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość memoria

co podarować dziewczynie na pierwszym spotkaniu?

Polecane posty

Gość memoria

Witam! Mam pewien dylemat dotyczący pytania wyżej. Co podarować dziewczynie na pierwszym spotkaniu? Jest mały szczegół, ja też jestem dziewczyną ;) Jestem lesbijką. Mam spotkać się w niedzielę z dziewczyną, do której jadę ;) nie wiem, czy można, czy trzeba coś jej podarować. Jak tak to co? Wspomnę tylko,że ona jest dla mnie bardzo ważna i ja dla niej też. Poznałyśmy się przez rozmowy na gg, sms i rozmowy telefoniczne - wielogodzinne czasami. Mowi, ze mnie kocha.. a ja do niej czuję chyba to samo. Bardzo, ale to bardzo mi na niej zalezy :) Nie chciałabym tego zepsuć. Ona pół roku temu zakończyła swój 3 letni związek z inną. Ja.. nie miałam do tej pory żadnej dziewczyny ( mam18 lat) i nie wiem jak się zachować poniekąd. Czy to nie głupie, że chce jej coś dać już na pierwszym spotkaniu? I wbrew temu, co sądzicie, że to daleko, ze takie coś nie ma przyszłosći.. ja w to wierze i ona też. Dlatego pytam się, czy podarować jej coś? co to ma być? cos specjalnego? symboliczne? Proszę o pomoc! Tylko bez głupich żartów..

Gość Lorcia830
Myślę że mały tulipan:)

Gość Zuzanna Amelia !!!
Nie. Milosci sie nie kupuje. Widzicie sie po raz pierwszy. Ja bym raczej radzila zadblac o to abyscie razem milo spedzily czas.

Gość memoria
proszę, bez takich. To że nie jesteś tolerancyjny, to Twój problem.

Gość Lorcia830
oczywiście zależy od jej osobowości, ja jej nie znam ty powinnaś widzieć jaki kwiatek by ją ucieszył:)

Gość memoria
wiem, że się jej nie kupuje. Po prostu chcę jej zrobić przyjemnośc, czymś małym, skromnym... a to ja do niej jade :P więc się ona wszystkim zajmuje, gdzie mnie zabierze -nie wiem.

Gość memoria
Lorcia830 to bardziej typ sportowca. Skryta z uczuciami, zbytnio tego nie mowi.. ale za to pisać jej o tym łatwiej.

Gość pseudinima
no cóz...cizko mi to troche ogarnąć... ale kobiety lubia kwaity, blyskotki - bizuterie, cos slodkiego zabawnego cos orginalnego ...oj ciezko trafic.. a czym ona sie interesuje?

Gość memoria
lubi reggae, sport, lubi żartować.. o! samochody lubi ;P na rajdy często jeździ..lubi bluzy z kapturem, i wiem,że lubi delikatność, ale cięzko jest jej się do tego przyznać, że sama jest wrażliwa ;)

Gość pseudinima
a jej ulubiony samochod?

Gość pseudinima
---> offerma no mniej dziewczyn do bzykania :) co?

Gość memoria
offerma, to nie jest choroba. Ale Ty masz poważną chorobę, co się nazywa ortografią.

Gość memoria
nie mowila mi o ulubionym. Lubi sportowe ;0

Gość memoria
offerma - ta "choroba" jak Ty to nazywasz - została wypisana z rejestru chorób. Jeżeli tego nie tolerujesz - Twój problem :)

Gość pseudinima
znam laski które po kontaktach z facetami zapusciły sie aby juz nie miec u was powodzenia bo im bokiem wyszliscie i znam laski zimne jak lod co maja was generalnie w dupie a wygladaja bosko znam laski ktore wola kobiety bo sa sto razy lepsze od was i nikt tak nie zrozumie kobiety jak druga kobieta :) nam tez laski które po mkontaktach z wami facetami stwerdziły ze wola zostac juz lesbijka niz byc skazana na któregos z was... po czesci je rozumiem...sama nie jeden raz juz rozwazałam ta decyzje ..bo MAMY WAS SERDECZNIE DOSYC!!!!!

Gość pseudinima
WY BEZ NAS NIE JESTESCIE WSTANIE SIE ROZMNAZAC BO NIKT JESZCZE NA SWIECIE NIE WYMYŚLIŁ SZTUCZNEJ MACICY :0 my skoleji mozemy sie rozmnazac i zaludniac ziemnie bo mamy macice i mnustwo bankow spermy :) wiec daruj sobie offerma :)

Gość memoria
tak tak. suche wiadomości. Jezeli juz tak uwazasz, to po co Ci się tym interesować? JA cię nie przekonam, bo takim zagorzałym heterykom - trudno przemowić im do rozumu :) chciałam tylko spytać się, ale trudno ; ) widzę, że nasze społeczeństwo jest jeszcze bardzo nietolerancyjne ;)

Gość pseudinima
bo pewnie sam by chcial a nie ma odwagi :P i dlatego kaze ci sie leczyc abys nie miala fajbiej niz on :P