Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Amyyyy93

moja matka oszalała...

Polecane posty

Gość Amyyyy93

Mam 18 lat, moja mama 37, od urodzenia mieszkam tylko z nią i jej przyjaciółką. Tata baluje po świeci, ostatnio pisał z Malezji i generalnie trudno kontakt z nim złapać przez 80% roku. Gorzej, że ostatnio matce coś odbija, rzuciła prace w salonie fryzjerskim bo podobno taka praca uwłacza jej godności. Kasę skądś ma i aż się boje skąd bo twierdzi, że sprzedaje swoje obrazy w co wątpię niestety. Poza tym mama zafarbowała sobie włosy na fioletowo, ubiera się jak kretynka, pisze jakieś chore opowiadania, zapomina ile mam lat(czy to normalne, zdarzyło się tak kiedyś Wam lub Waszym rodzicom?) i w ogóle zachowuje się jakby miała jakieś ubytki w mózgu. O ile wcześniej matka rzadko kiedy coś w ogóle ugotowała o tyle teraz zdarza jej się to częściej, ale zawsze są to jakieś koreański czy tam chińskie potrawy (i nie myślcie, że takie jak w chińskich restauracjach to jakieś takie specjały, że śmierdzi w całym domu i obiektywnie mówiąc nie da się tego zjeść). Poza tym matka przepada gdzieś na całe dnie tzn od południa do godzin wczesno-rannych. Właściwie to widzę ją w weekendy jak wraca później do domu to wtedy się widzimy bo ona wraca do domu raczej nad ranem i potem śpi do południa. Wychodzą zresztą zazwyczaj razem z jej przyjaciółką z którą mieszkamy. Myślałam nawet, że wstąpiły do jakiejś sekty, ale chyba jednak nie bo ta przyjaciółka mamy zachowuję się w miarę normalnie choć nie chcę mi powiedzieć gdzie chodzą i o co biega. Dziwię się bo dawniej to mama poszła raz w miesiącu na jakąś imprezę a tak to normalnie przychodziła do domu. W ogóle martwię się o nie a szczególnie o mamę bo z nią jest serio coś nie tak. Co o tym myślicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować