Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta ....

POmocy!!!

Polecane posty

Gość Marta ....

Hej mam 14 lat(169 wzrostu, waga 100 kg) i mam problem, i to bardzo duży problem.Już od małego byłam grubaśna, zazwyczaj jadłam mniej w sumie mama mi kazała ponieważ mówiła mi ze nie chcę aby była gruba.Teraz mam te 14 lat i właśnie mam problem.Mam nadwagę i to bardzo dużo.Nienawidz chodzic z mamą na jakieś zakupy ponieważ boję się że zacznie mi gadac abym brała się za siebie i schudła.Oczywiście dla mnie jest wiadome że nigdy nie będę tak bardzo mocno szczupła , ale też wiem że w moim wieku bardzo dobrze i bardzo szybko można schudnąc.Ja bardzo bym chciała a szczególnie teraz.Po prostu chciałabym miec chłopaka, życ spokojnie a nie bac sie chodzic do szkoły.Wiele razy byłam tam wyśmiewana ale tylko przez te same osoby więc nawet boję sie obok nich przechodzic aby nie dodali żadnego komentarza.Mój brat jest taki sam jak oni .... jest ode mnie dużo starszy i to bardzo dużo a na każdym kroku mi ubliża mówi jaka to ja jestem gruba, abym spojrzała w lustro i się ogarnęła .Pewnego razu zaczął mi nawet mówic że wyglądam jak jakaś beczka która nadaję sie jedynie do pracy na wsi i na prawdę wtedy miałam ochotę sie zabic. Prosiłabym aby ktoś dał mi jakąś radę, jakąś dietę ...