Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiixxxiiiiiiiiiiiiii

mój dramat

Polecane posty

A wieci czemu to sie tak stało? Z tą Śmieszka? Wielka CÓRKA DYREKTORA BANKU kumpelka Klejnotki - zobaczcie - czemu to sie tak stało? To ja wam napiszę. Ale łaskę spowiedzi dostała. Od tego starszego brata - bo wiecie - on jej udzielił tej porady - idż sie wyspowiadaj to ci ulży. Bo mowili sobie o tym kto co zrobił wiecie. Cwiczyli niemiecki. I poszła do tej spowiedzi. I wyspowiadała się żle wiecie. I dlatego ja mu moglam życie uratować bo jej to poradził, ale ona miała dalej wieść życie pokutne w pokucie i nawróceniu je spędzić, a ona to ...olała. Że ten ksiądz tam w tej miejscwości ja wyspowiadał i wiecie ROZGRZESZYł i tyle. I tego żałuje chyba bo mnie tam nic dobrego nie spotkało. No wiecie - jak już tyle nie umiała zajść to se miała wziąć i jakąś pigulkę kupić, że nie tędy droga. Nie w końcu zaszła zabiła. A jednak są kobiety które OD RAZU ZACHODZĄ i tyle. I co wiecie z całości. A jak ona się wyspowiadałam - bo ja tu wam pisałam o spowiedzi. I juz widzę, że żle sie wyspowiadała ona i dlatego ma juz probelmy na zawsze - córka wielkiego dyrektora banku - z tego miała po tej spowiedzi już zejść i grzecznie na dole pracować. Ten brat jej dobrze poradził - ty się idż wyspowiadaj z tego. Ale cóz.. ona miała więcej grzechów niż ten jeden i TAKA PRAWDA. I dlatego mogła być na kurwy niemieckie. Ale przecież jest taką samą kurwą wiecie jak inne. A on ja spotkał żeby nie oszalał. No ale on zarżnął wiecej niż 1 dziecko i tyle pożytku z brygidek mi powie. No ale co - on zarżnął dzieci byłych brygidek. I za to MOGLI mu urwać łeb bo to wiedzieli, ze takie coś zrobił CHYBA - przecież w burdelu pełno ludzi tak myślę - no i wszystko gra tylko czyim on jest dzieckiem i tak dalej... no i to tyle. I przez to rok pracy nie mam i mam wszystko gdzieś. Bo tu czytaliście jak dobrze pracowałam w ogrodnictwie A JEDNAK NIE. przecież dziś bym tam wróciła i kocham kwiatek i Indie wymyśliłam - może jakiegoś Indusa tam czy dwóch - taka piękna przyroda w Indiach, a oni wszyscy na mnie. Najgorsze te Araby i widzicie - walą ich wszyscy MASAKRA a w takim ogrodnictwie on wyżej ode mnie - jeszcze po polsku do mnie pierdoląc. Idiota i tyle. I DLATEGO NIE a wy se róbcie co chcecie. I sie obraziłam bo chciałam jechać gdzie indziej i co mi zrobili. I teraz zobaczcie - takie są Polaczki przez to w domu siedzę i wszystko pieprzę - pojadę tam gdzie chciałam bo tam mogę posiedzieć, zarobić i OD RAZU NA MNIE i tyle. I tam miałam jechać, ale... :(

Wiecie o co mi chodzi? Z tego amazona PRZY MOIM MYŚLENIU ja miałam mieć płacone ZA EKOLOGIĘ, z firmy oprócz pracy tam takiej NIEWOLNICZEJ nie ma niczego wiecej - ja SŁUSZNIE chciałam dalej robić to co uważałam za słuszne. Bo to jest firma że bez kasy zostajesz, a odejść sie nie da i tyle :( I ja miałam rację od A do Z. Nic tam nie ma oprócz ŚWINIENIA i tyle :( I dlatego mnie tak nienawidzą wiecie bo to widać teraz jak na dłoni. I depresji dostałam, płakałam cały miesiąc co ja zrobiłam - ja sie tam podpisałam. Nie wiedziałam czemu ale sie popłakałam od razu i JAK TU ODEJŚĆ. Ale odeszłam Z TA GRUPĄ dobrze. I miały mnie zostawić Nawet rozliczenie z biura pasowało i czysto - nie było mnie. NIE!!! Czemu? Przez tego pierdolniętego Gunara z I firmy. Dlatego go nienawidzę, skreślam, stawiam na Dianę Spencer i mam co dalej jeśc. Ja nie chcę słyszeć o tym gościu, mojej matce też - to rok temu wiecie miał się namyślić, że coś by se robił, kogoś na zmianę a on i tak by mnie skreslił, poniżył??? nie za bardzo - skreślił. Wiecie przy tym szefie on jest dziwaczny dla mnie - wybaczcie. ten szef jak tam przechodzi to to coś znaczy, a on nic. Czy on by mnie poniżył? Ja bym nie rozumiała z tego NIC. I tyle. I następna firma i by za mną dzwonił I TAK i mogłabym nie wiem jak idealna być, znowu wszystko żle i do Niemiec. Noż do jasnej cholery - czy to jest normalne? Bo może do Niemiec bo ma niemiecki paszport - a do jasnej cholery skąd ja mam wiedzieć, że jakiś HOLENDER żyje se ...niemieckim paszportem. Tak w sumie. Czy to ma sens jakiś dla kogoś takiego jak ja? Ja bym doszła do wniosku, że normalnie ZNOWU TO SAMO CO 10 lat temu. Czy oni są normalni? A jak to niby wygląda :( TWORKi i tyle :( Myślenie z TWOREK - a może nie? :(

Wiecie on zabił szefa amzonu.de tymi swoimi telefonami , zabił doktorantkę w Wielkiej brytani , zabił mi koleżankę choć to pól na pół, ale jej nie chciał. Nie wiedzieć czemu. PRZEZ PODATEK. On tego żałuje, ale nie umiał wymyślić podatku i tez przepadł. Nie pasowała mu do Iwonki która liczyła podatek. Czy on to wie? Po co się zgadza na takie coś? W ten sposób nie ma pracy człowieka wiecie. Jak to możliwe że mnie na amazon.de płacili ZA JĘZYK? Z liczenia podatku wiecie. I słyszeć o mnie nie chcą. Ale historia. No to miałam to wiedzieć bo urzędas W SUMIE musiałby mnie teraz przyjmowac, a tak może mnie olać wiecie i tyle. On w sumie Z MOJEGO ZYCIA mógł mi wpisać OD BIEDY ta Czeszka w papiery - bo tak to wygląda... no ale... wpisałby mi w papiery OBYWATELSTWO CZESKIE? To miałby rację a jak nie to kurde ... i tak dalej :(

owieczka masz rodzine? meza? dzieci? mieszkasz w Polsce ? z tego co piszesz musialas duzo swiata zwiedzic,angla niemcy, ameryka, masz prace?

A co to kogo obchodzi? Nie wasza sprawa. A teraz to bez znaczenia czy coś widziałam czy nie. SZCZERZE wolałabym sobie POOGLĄDAĆ dobry film niż jeździć bez sensu. Takie życie i tyle. A może to nie jest prawda? i tyle. Obecnie łeb mi ratuje, że siedze w domu iż monitoring w pewnych badaniach to 3 lata, a badania wstępne to 1 rok. I TYLKO TYLE. No to życie mi to ratuje jak SAMA SOBIE KSIĄZKI O TYM ZNALAZŁAM i tyle. I co ci ludzie sobie nie wyobrażali? Że co? Ja nie wiem i tyle. Bo wiecie - jak ja miałam dostać kredyt bankowy przy siostrach, o których nie wiedziałam nawet, ze to siostry są moje. O bracie nie wiedziałam - ten ogrodnik ma swojego brata, bez znaczenia. No wiecie... a pieniądze na koncie? I wiecie - matka BIOLOGICZNA nie zostawiła nic synowi w Holandii, a ja mam matkę biologiczną i jednak tę babcię bym miała gdyby nie cygaństwa wasze POLSKIE i tyle. Bez sensu. Bo ja TERAZ mam i matkę i babcię. I adopcja bez papierów - co wy sobie nie myślicie? To jakie wy macie rodziny - jak coś mieliście to ode mnie i tyle. Robienie dzieci przez księży wam zostaje i ANETA KRAWCZYK - nic wiecej - zabijająca jakimś głupim wybrykim swoim małpim ojca trójki dzieci. Co wy sobie nie myślicie? Ktoś wam rodzinę uzna. To się miała posuwać bo miał rodzinę, a ona nie. I powiem wam TO JEST PRAWDA O WAS jak któraś ma dzieci z mężem albo męza to już ma taką wartość - bo ja się matce w Polsce nie dam wiecie bo jak ceniła małzeństwo najwięcej to miała wziąć NA DZIECKO jakieś dziecko małzeńskie - np. w wypadku matka zginęła czy samobójczyni ale dziecko z małzeństwa. Co on zwariowała? Z takim małzeństwem ona dziecko nieślubne wzięła? Królowa Bona? Zgłupiała czy gorzej? Ja jej się nigdy nie dam - co wy sobie nie myślcie. Nie dosyć, że kurwę ostatnią ze mnie zrobiła, od rodziny mnie odłączyła to jeszcze co - za co mam jej rację przyznać. Jakbym babci nie miała to tak, a tak to spierdalaka ode mnie. A koleżankę CIEKAWE CZEMU mam taką, że w ciązy z 2 dzieckiem się powiesiła - męzatka, z wyższym wykształceniem - to takie miała se z Anglii dziecko wziąć i gadać, że dzieci opylają i kasę by dostała i dziecko by było NORMALNE, a tak? Ja byłam jedną chorobą psychiczną przez TAKIE COŚ jej powiem i znać jej nie chcę. Chyba to rozumiecie. Ja byłam wychowana przez moją matkę na BABCIĘ swoją i na ogrodnictwo wiecie oraz studia z zakresu archeologii. Ja mogłam być filologiem ze szkoły. No to przynajmniej miałam wiedzieć wiecie, że na okolicę mnie oddali i tyle. No to opowiedz o okolicy, a ja? No to miałam wiedzieć, że nie do rodziny. Że mieszkam na ulicy W OKOLICY. Jak wy sobie to wyobrażacie? Jakbym dostała pieniądze to dawno mnie w Polsce nie ma i ciekawe jaką rodzinę byście mieli wtedy bez arystokracji. Ale mendy. A jak ja z tymi siostrami miałam zarobić na tym zachodzie? Nic nie pasowało. No co ja miałam robić zdaniem tych rodziców- odpukać - w Polsce miałam robić, żeby miec stałą pracę. Bo robiłam co mi mówili - bili mnie, poniżali, poniewierali to robiłam co mi mówili - przecież ja ich gdzieś miałam, ale że NA OKOLICĘ można kogoś oddać to bym nie wymyśliła nigdy. Przestańcie i tyle. No to filolog. To ze szkoły mogłam odebrać i tyle. No wiecie co... ale historia. W dupę mnie ugryźcie albo pocałujcie. A ta Śmieszka też - ale się popisała. Co te kurwy dziś w ogóle umieją słuchajcie. Kurwa, która nie umie faceta zgwałcić co jest warta? Wielkie nic i tyle. NA SZCZĘSCIE badania przedwstępne w tej działalności ojca to rok wg podręcznika który znalazłam a reszta 3 lata bo po mnie. Musiałabym Z TAKIMI MATOŁAMI NA ZACHODZIE TRZYMAĆ - nie ma szans i tyle. ZOstaje mi tylko ten brat Mścisław i tyle. Co on jest wart to nie wiem. JA SIĘ GO BOJĘ. Wiecie - to dobrze - śnił mi sie sen o prezydencie Francji i jeszcze coś mi sie śniło jak dojeżdżałam do Holandii rok temu. Ale powiem wam - no właśnie ... ja tam miałam tak myśleć i NIE PO MNIE, a tak to ZAWSZE po mnie. Jakie to jest dla mnie STRASZNE I TAKIE OKRUTNE, że cokolwiek bym nie zrobiła - nie myśląc językiem na zachodzie - po mnie. No a ja myślałam jedzeniem i tyle. No tylko tyle :( Ale historia. A tu język - gdzie na taśmie? I tyle źle i po mnie i koniec bo tak by mnie nie dali, ale nie pasowałam bo ...język. No ale trudno - w szkole poległam przez biologię - ja tego nie rozumiałam, ja mam gdzieś te całe wyjazdy. Ja bym sobie film o Indiach kupiła i miała gdzieś całe wyjazdy. Ja jestem Polką z Polski i tyle. Tak jestem wychowana od małego i koniec. Czy jestem z tego dumna? Ja jestem dobrze wychowana, a życie jakie mam to reszta ludzi. To nie ja. Nawet ta biola bez sensu. Ja po prostu NIE ROZUMIAŁAM, że tak dobrze jestem wychowana. Sama z siebie jakby. Można powiedzieć, że ze szkoły odebrałam naukę, ale dobrze stałam. Kościół miał mnie wychować się dowiem - a no to mieli mnie wychować i tyle. Bo co mnie tak skreślili wiecie na tym Zachodzie jak mnie nie wychowali. Jakby mnie WYCHOWYWALI to by mnie mogli skreślić, a tak to nie i tyle. I co wy na to? I co mi zrobicie wszyscy? Tyle co w dzieciństwie tylko mogliście pomyśleć że po x latach nauki należy się stała praca. Bo ja tak myślałam. Za x lat po szkole stała praca. Nie. No to zamknijcie te szkoły bo to nie ma sensu i tyle. Co prawda miałam rodowod no ale... a niekoniecznie tak trzeba myśleć no ale... jak tu myśleć OKOLICĄ jak się nie rozumie niczego. A ci tu ludzie rozumieją te legendy, które tu są. Akurat. Oni rozumieją tylko seks zbiorowy. I tyle. Dlatego Amerykanin nie zyje. Tak uwazam. Przez nich. A wszystko na mnie i mnie nie chcą. A czy to jest prawda tak do końca ja sie pytam? :(

I wiecie - zamiast OSKRAŻYĆ miejscowych ludzi, ze przez ich niemoralność zabił sie wartościowy Amerykanin - w końcu pisałam bloga o Polsce i dobrze się wyrażałam to WSZYSCY NA MNIE za listy do MAROKAŃCZYKA , a ten blog? To jak już to za to i że zabiłam Amerykanina. Ale mają AMERYKAŃSKIE wartości. I na mnie, że wartości Zachodu nie mam wiecie. A jakich? Amerykańskiego paszportu? Po co? I tyle. I tyle mi zrobią w tym domu. Za 4 lata mi coś zrobią dopiero wiecie bo wyniki badań za 4 lata powinny być znane, a wcześniej mogą mmnie pocałować w dupę jedynie, że żreć przez nich czego nie mam i tyle :( JEDYNIE dosłownie :( Takie ploty , obgadywanie i SADO MASO - na każdy temat. A co ja sobie nie myślałam się dowiem. Myślałam sobie, że jadę pracować fizycznie. Ale nie - no to robie Afrykę z nich, żeby nie bylo , że do lodówki ciuchy są za darmo. Nie - BO CIUCHY KOSZTUJĄ się dowiem i temu mnie nie chcą. W AFRYCE SIE CHODZI PO NAGU im powiem i tyle mnie obchodzą. Ew. jakaś przepaska na biodra - TAKIE COŚ - to ile to kosztuje. A BUTY oni na to? COOO? Jakie buty - do chłodni nie trzeba mieć butów. Zostawiłam buty podobno i Niemcom śmierdzą. No cóz... to mieli mi je wysłać - mieli się zapytać Ilony czyje i wysłać - choć tyle. Bo tyle mi wysyłali, a buty widzą mi mieli wysłać bo za nimi tak tęsknię. No to mieli wysłac i tyle. I co poza tym? Albo wyrzucić. O co im chodzi? Rozumiecie coś z tego? I po co ja tam tak sprzątałam się dowiem. Żeby dobrze wyglądać w domku. A może nie. No to miałam sie ZACHOWYWAĆ a nie sprzątać mi powiedzą. A oni ani nie sprzątali ani nie zachowywali się ja im na to. I co wy na to? Bo pierdzieli, śmierdzieli, walili się jak dekle a na dodatek wszędzie SYF i brud. Ja przynajmniej posprzątałam... a moze nie? :(

A jesli chodzi o Ilonę wiecie - to sie dowiecie , ze KAŻDA córka katechetki ma TAKI popęd i mam się cieszyć że matka nie katechetka bo TAKI SAM BYM POPĘD MIAŁA, a tak nie mam - to zasługa KK. No innych zasług nie mają. Jeszcze budowa i tyle. Dzieci robią - to mieli zrobić dziecko mojej matce. Nie dało się bo włosy - no cóz... to mieli krowie do dupy nie wsadzać. Jeszcze w ciązy i tyle. :( ps. a ilona miała po prostu powiedzieć, że jest CÓRKĄ KATECHETKI. Bo myślałam, że DAWIDA - króla żydowskiego. Ale jednak córka katechetki. Jedyny mój bład bo na resztę nie było szans, ale sponiewierać Ilonę to mogłam. Nie bo za chwilę było ogrodnictwo. Jedyny powód bo by się nią nieżle wycierało podłogę naprawdę :(

Gość TREW
A jaki kierunek biologi skonczylas? Masz jakas specjalizacje?

Wiecie gdzie ten ojciec wsadził tej krowie to nie wiem. Czy do odbytu czy w inną dziurę. To się go zapytajcie ale chyba do odbytu - w ciązy krowie. I tyle. Tylko tyle i koniec :( I to wszystko. No to jak nie kobietę to choć zwierzę mógł uszanować - nic. Jaki to jest człowiek? Nie pytajcie i tyle :( Czy do mnie może przyjść po śmierci byk z ludzką twarzą? Nie bo ukradł mi garnki i cudem nie jestem ZNOWU przez to jeszcze chora na łeb bo sobie to ogrywam BO BYM BYŁA i tyle. Poza tym nie wierzę w zombi. Tak sie stoi CZASEM o Afrykę. Zombi. Zależy jeszcze ile kto ma kasy. Ja nie mam - tam to tylko kasa. Ja lecę Indiami - ja od dziecka chciałam NA WSCHÓD z Polski wyjechać. Ja mam o wszystko pretensje - mną się nie przejmujcie ABSOLUTNIE. A paszport USA mam takie pretensje , że nikt mnie nigdy nie znajdzie i tyle. Przyślą pieniądze czy nie - to jest to co ja miałam wiedzieć - wy tego nie rozumiecie. Tak stoję o Anglię - o prace w szkole mojej matki. Jej mieszkanie - po kim? I o pieniądze które po niej zostały. Chyba nie sądzicie, że będzie ona wiecie w Anglii mieszkala. NO CHYBA ŻEBY... ale wątpię. Ona leci STAŁĄ PRACĄ i może być w Anglii, Angielka. Ale no coś może mieć w tej Anglii ale raczej gość i tyle. Po prostu obywatelstwo i koniec.

Ja raz w życiu widziałam zombi tu gdzie mieszkam. Czarne. Wtedy leciałam Afryką. Nie czułam że to jest złe. Teraz już nie ma do tego powrotu - lecę Indiami i koniec. A tu zostawiam Niemcy, północ, USA - to nie moje państwo. Tacy jesteście i tyle. jakieś amerykańskie wartości - znaczy jakie? Na pewno nie rodzina. Kasa i tyle. A ja to Indie i koniec - brud, smród i mogiła i wielobóstwo. I tyle. Może ich trochę poprawię a przynajmniej będzie cicho. Kiedyś stałam o Arabów na Wschodzie, ale im przywalili. Lecz jak? To byście musieli wiedzieć. I też się bałam i modliłam , zeby ta Pustynna Burza sensu nie miała. i nie miała. No ale stało się . Teraz sie tak modlę o Chiny i Indie bo Rosja i tak się sprzeda. A oni tylko patrzą co W RAZIE będą z tego USA mieli - to samo co oni i tyle. Jak ta caryca tam rządziła? Nikt się nie da - co wy. Jakieś pociągi - takie bla bla a co dalej? A ta Unia Europejska? Co to jest? I wiecie - te bogi - kto w to wierzy tak naprawdę? i tyle :( I ja Z OKOLICY proindyjska mogę być i ...jestem i tyle :( I jestem. I w sumie zawsze taka byłam tylko bardzo biblijna ale teraz - po co mi Biblia? Tyle ile bo juz dużo więcej wiem i tyle. Zostają mi rośliny, zwierzęta i państwa - to dużo. Wynalazki też. Takie coś - czyje to, czyje tamto. Starczy mi. Gdybym miała pieniądze to byle co robić mogę, a tak? I wiecie - ja sie też nie dam. Ja powiem że sie wdrażam w nową pracę i na to NAWET POTRZEBA nakładów finansowych, a zarobek jak wszystko będzie OK. Po prostu znowu zmieniam zawód - tyle ile i koniec. I sie nie dam i tyle. Wszystko będzie zapłacone jak będzie pasować i tyle. Żeby nie było, że jakieś tam ILUZJE mam. Mam?

Rok leciałam Afryką i tyle. 1 rok w życiu i ALE DUŻO DOSTAŁAM. A wtedy miałam dostać od rodziny królewskiej pieniądze. A dalej już bez znaczenia. Możecie wierzyć lub nie. Dalej już bez znaczenia. Który to był rok... Zaraz sobie zobaczę...

Wiecie - poszłam do szkoły W INNEJ OKILICY i BARDZO WYSOKO Z AFRYKI mieli mi kasę dawać. Patrzcie jak pasowało. A po zombi? Co pasowało po zombi? Z banku. Z PAŃSTWA NA PAŃSTWO i tyle :( I tak pasuje do dziś . Imie, nazwisko, nieważne - z państwa na państwo i tyle :(

I ja widzicie DOPIERO TERAZ mogę szukać matki biologicznej i jej konta. DOPIERO teraz jak pasują pieniądze Z PAŃSTWA NA PAŃSTWO. I nie dzieje się nic - banki idą sobie oddzielnie - ot jakaś kasa na imie i nazwisko. No i to jest moje dalsze życie - szukanie matki. Bo co mam robić? 36 lat i bez środków do życia. Bo rodzina królewska ma Afrykę i nie da się inaczej. imię, nazwisko bez znaczenia - liczy sie państwo. I teraz pomyślcie - w sumie jak inaczej? Od matki I BABCI - razem i tyle :( Bo w sumie nikt nie miał racji. ALE Z PAŃSTWA, żeby nie było imię i nazwisko i Wielka Brytania państwo idealne. Jedynie, ze mam 36 lat i ani nie wiem jak matka się nazywała i tyle. Raz tak raz siak. Powinno być - z rodzicami bo z nimi będzie miała kontakt i tyle. No to jak u rodziców. A w sumie kogo mam szukać? Ot kasa na konto Z PAŃSTWA DO PAŃSTWA od matki i babci i tyle. I co? Muszą się do mnie przyznawać? Nie muszę. PO PROSTU PIENIĄDZE na życie. taka rodzina, a o okolicy coś tam wiedziałam, ale trzymałam się pałacu. Legend. No wiecie... to bym się musiała trzymać Brygidek - no to choć słowo, ze jestem wzięta od brygidek. Jak? Nie było ani słowa o tym - kiedy? Bo zaraz dziecko Bridżit jak dziś i po wszystkich. Kto tu powiedział dobre słowo o Brygidzie Szwedzkiej? Bo wtedy miałabym legendy a tak? Bo ja się okolicą interesowałam - mnie nie zarzucicie niczego i rodziną i księciem w zamku. jedynie , ze nie miałam pojęcia, ze jestem dzieckiem Brydżit bo powiedzieliby mi to i ...jestem nim zaraz. A tak? I tyle :( bo czemu ja się tak co - dałam zgnoić? No ale co wszyscy mi zrobili. Królowa Wiktoria - a co wiedział ojciec o tej babci? matce? Co oni o nich wiedzieli. Oni by mieli rację jakby był książę na zamku i moja prababcia żyła. A tak? Na okolicę. No to jeszcze na zamek można oddać. NA LEGENDY mieli powiedziec. I wtedy zawód filolog. A ja? Co? Ja chciałam być bankierką, lekarką. Takie coś. Nic filolog. No to matka musiałaby się do grobu przyznać. Nie przyznała się. A ja po prostu nie byłabym CHORA NA ŁEb jakbym o grobie wiedziała. Dawno męzatka, dzieci. Ale zawód jaki? Nie mam pojęcia. Matma mi poszła to 9 lat miałam. A wcześniej - na poczatku 2 klasy śnił mi sie sen o Karolu Linneuszu i kożle. No to lekarka - dwóch chemików - czemu nie lekarka? NIE WKURWIAJCIE MNIE - tyle wam napiszę i pa :(

Wiecie ja zostałam W SUMIE oddana tak, zeby nie poszło babci NAZWISKO. Rozumiecie to? taka żenada. No to teraz pieniądze Z PAŃSTWA NA PAŃSTWO i nic nie idzie. Imię i nazwisko jest. Ale ważne. Jeszcze imię jest ważne, ale nazwisko? I tyle :( A wszystko i tak przez burdelu w urzędach. Moja matka - ja nie wiem jak ona się nazywa. Kogo ja mam szukać. A zaczęło sie wiecie w szpitalu, ze zmienili matce imie. Bo tak i już. Bo tak uznały pielęgniary. A ta babcia tego nie kapowała i TYLKO PRZEZ TO taki koniec, że tego NIE ROZUMIAŁA. I tyle :( Przez to taka tragedia :(

Powiem wam może ten brat w Holandii nie myśli źle - ale w zasadzie JAK ON MYŚLI? Rodziny tez nie ma jak ja - co on sobie nie wyobraża? Dzwonić na amazon.de za pracownikiem z polskiej firmy? MOże i miałby rację, ale musiałabym wiedzieć że domki jego i można się tego spodziewać i co wtedy? Czy pojechałabym na amazon? Co wy :( I tyle. To po prostu trzeba wiedzieć, że on jest wazny gość, a tak ktoś ZIELONY myśli, że taki inny jest ważny, a on nie wiecie. I tak mi powiedziały babki z Polski. No co prawda niekoniecznie musiały mieć rację ale... ja miałam po prostu wziąć pod uwagę, że pieniądze są z biura i ...po Iwonce. Nie ma jej. A tak? Ja jakoś tak koślawo myślałam żeby 3 miesiące w tej pracy być. Tylko tyle. Żeby nie chodzić z pracy do pracy tylko być w 1 pracy. Tylko tyle. Może ktoś coś sobie wyobraził? Ja pomyślałam - dobra praca to będę sobie w niej siedzieć i tyle. Do grudnia - tyle. Ładnie podziękuję - papieros to może nie, ale... wrócić nie, ale ... i tak dalej. I tyle. Bo nie nastawiłam się na powrót. I WIECIE - powiedzieliby w biurze - 1 firma i KONIEC. I to rozumiem. Ale ja myślałam, że to nawet dobrze tu 3 miesiace - tu pół roku. Bo ja tak - musiałam mieć 3 miesiące 1 pracę w Holandii i do Niemiec - byle co w Niemczech I TAK MIESZKANIE. Bo mi chodziło o np. wynajem 1 pokoju i tyle. I STAŁĄ PRACĘ. Ale to nie przez firmę. Czemu? Bo np. jest tam grupa , coś wymyślają nic nie pasuje. I to, że ja byłam w Niemczech w grudniu zeszłego roku to jest BARDZO ŻLE. To było BARDZO ŻLE dla mnie i beznadziejnie w sumie i to był w sumie koniec, ale zostawały mi magazyny. Bo wszedzie język. Bo czemu koniec? BO wszędzie język, a 1 urzędnik za moją dupą że tak napiszę dał papiery sobie do TAKIEJ DUŻEJ firmy? Jakim prawem. Olał mnie to olał - nie zaś dał papiery. No to miałam to wiedzieć i starać się o stała pracę. CO PRAWDA chybabym oszalała tam no ale przynajmniej wiedziałabym na czym stoję. A wiecie to bym napisała temu urzędnikowi - panie urzędnik - tam bolą oczy, zęby bolą, nie da się mówić - to wszyscy mają gdzieś. Tyle ludzi. Ale oczy bolą tak strasznie, a nogi jak bolą. Wszystko boli panie - może coś innego. I tyle. No i pózniej zostawałby mi wyjazd z dużego miasta w Polsce nazat do Holandii i tyle. No i Gunar, ale w sumie - co bym go obchodziła? Przez to nie miał dzwonić i tyle. I ciągle urzędnik albo ludzie i praca od ludzi. A tak? W JAKIEJ JA JESTEM SYTUACJI? i koniec. A co? Holenderskiego sie uczyć? Po co? Po roku z Gunarem? Po co? Do diabła z całą Holandią - tyle można dla nich zrobić. Jeszcze się uczyć się holenderskiego i skończyć marnie na sznurze przez podatek Iwonki i tyle :(

Wiecie ludzie na Zachodzie i w ogóle ktokolwiek - rodzice w Polsce też - czy TZW. ojciec - wszyscy mogliby mieć pretensje do mnie gdybym COKOLWIEK WIEDZIAŁA. Ja nawet nie wiedziałam, że tzw. koleżanki z klasy - nie córki koleżanek z pracy matki w Polsce mojej to są moje SIOSTRY - ja o tym nie wiedziałam. Siostry? jakie siostry? Ja bym zrobiła WIELKIE GAŁY - SIOSTRY? i tyle. A reszta - no wiecie - ta moja matka - czemu sie siostry nie trzymała? Żyć z nia nie musiała - rodzonej, ale pracę w szkole powinna mieć? Jak one obydwie wyglądają? No sorry. Co ja miałam robić? Ja mam szkołę po matce - koniec taki sam. Czy słusznie? Nie wiem. No ale widzicie - bo mam kredyt po siostrach brać - jeszcze czego - mnie się należą pieniądze matki i ja mogę zobaczcie wyjechać na Zachód i przezywając na nich od złodziei i szuj najgorszych zarabiać w tych pracach przez polskie firmy. Na stałe mnie nie muszą przyjmować , ale powinni mnie ścierpieć, a kłopoty? Przez nich? Absolutnie. Bo nie pasował zachód sie dowiem - byle co im się pokręciło - no dobra. To kapuję. Ja myślałam wschodem i tak bo jako dziecko wiecie dostawałam rózne ksiązki i powiem wam one np. były od brygidek czy kogoś i ja byłam zmanipulowana tymi ksiązkami bo je lubiłam. Ale wiecie... aaa zresztą - ta rodzina jest tak powalona, że tu wszystko można było robić - oni dla mnie ręce na głowach mają, a nogi im z brzucha im wyrastają. Takie hinduskie bóstwa - każdy robi co chce - nikt się do nikogo nie dostosywuje. No to mieli mi powiedziec, ze NA OKOLICĘ i brygidka mała - znaczy dziecko Brygidy. TYLKO TYLE. Nic więcej i wiecie - juz dawno mnie nie ma. Moja jedyna wartość, a tak? Wzięta na kasę z kasy , zarób kasę - co robić? To co ci powiemy - nic nie wyszło, weż sie powieś. Oni - chodzą do koscioła - po co? ja tego nie rozumiałam. Albo np. Polska - taka Aneta Krawczyk - dzieci z księdzem i to OK, dzieci bez ojca i ważniejsza niż NORMALNA RODZINA - ojciec, matka. No powiedz - ojcem moich dzieci jest KSIĄDZ Lepper chciałoby się napisać - no nie - wcale nie. Inny - może z Jasnej Góry? Bo ja jako dziecko szanowałam księży że poszli na służbę Bogu i nie mają swoich dzieci. JEDYNY POWÓD. No to wiecie - takie wydarzenie, że samotna kobieta z dzieckiem księdza jest ważniejsza od ojca rodziny to dla mnie skandal i tak dalej. Jak można takie coś zrobić? Akceptować? Dlaczego nikt w mediach nie oskarżył Anety Krawczyk o samobójstwo Leppera. Dlaczego nikt nie napisał o seks aferze. A to co mnie sie stało? I tak dalej. Gdzie jest ta pani? Czyje jest to dziecko i tyle. Ja tego nie rozumiem - czyli ksiądz może robić dzieci i wszystko gra. Takie to jest społeczeństwo i naród. No to gdzie rodzina? Ja się nie dam i tyle. Za co mam TERAZ księdza szanować - ani pracy nie mam, ani rodziny. Za co mam szanować księdza w Polsce? Tak to poświęcił sie Bogu na służbę Jemu. A tak? Robi dzieci bez ojca, które są lepsze ode mnie, tak? Tak to ma wyglądać, tak? No to niech wam będzie. Ja jestem katoliczką jedynie z chrztu. Sakramenty tam tyle ile - tak jak mnie ochrzcili. Tylko miałam wiecie GRZECH lepiej wiedzieć. Ale patrzcie taka Agnieszka Śmieszka - niby religijna , a bez sensu. Tylko ten grzech i to mocno I SZCZERZE, a ona wiecie i tak źle się wyspowiadała bo z zabójstwa jedynie, a przecież to był KONIEC, a nie początek. To wiecie - tak nie ma. To jest czyn po 9 miesiącach cięży. No przecież ona URODZIŁA. I tak dalej. No nie wiem - ja wiecie nie jestem w stanie wniknąć w tę osobę, ale można jej zarzucić straszne życie w obłudzie i kłamstwie. Ja - tak jak ten brat - trochę się wkopałam bo jak widziałam Boga to zaczęły sie dziwne rzeczy dziać i mi sie trochę w głowie pokręciło. Jeśli chodzi o wyjazd do pracy za granicę taki jak koleżanki TO ZAPOMNIJCIE - najwyżej na rok, dwa - do mieszkania dorobić i dalej szkoła. To wszystko. No to było 10 lat temu - dawno nieprawda. Dobra. Ale patrzcie ze ZŁODZIEJSTWA Zachodu ja jadę i se tam rządzę i tyle. I to jest prawidłowo. Bo wiecie np. rok temu o pecie nie wiedziałam. Bo bym odeszła z doktoratu i poszła robić kurs biblioteki i tyle. I mogłam być dla rodziny bo miałam pracę, a tak to nie i tyle. A reszta to są moje rzeczy od dziecka i tyle. Widzicie - żle was ochczczą - gdzieś ich miejcie - teraz spowiedzi - oni w ogóle nie szanują spowiedzi przez to tego starszego brata mogłam ratować bo księża pomiatają spowiedzi - jest tajemnica i koniec. Nie - grzechy jak konto na ulicy. Bo czemu ja miałam konto na ulicy. Teraz już nie mam. No ja myślę, że z religii. No wiecie to niech ten Kościół naje sie tych bud bo to jest gadka szmatka dla mnie i tyle. Ja miałam trochę więcej pomyśleć o arystokracji w Polsce - to jest zarzut. Ale nie umiałam. Czemu? Jedynie o Mieszku I umiałam pomyśleć. Tak reszta nic i tyle. O chrzcie polskim umiałam pomyśleć. Reszty nic nie umiałam wymyśleć. Las miałam i morze miałam i mam do dziś. No a praca to mi BARDZO PRZYKRO że tak wyszło bo pracę w szkole BARDZO LUBIŁAm i do dziś bym pracowała. Przez rodzinę z doktoratu nie umiałam i ze strachu, ze ze szkoły wylecę. Jakoś tak i tyle. Powiedzą mi nie zwalaj na rodzinę - po prostu nie miałam mieszkania i koniec. No dobrze niech będzie i tak . Wolałabym żeby się odwalili ode mnie i praca w szkole do dziś - 2 miesiace wakacji i koniec. No wiecie - jedyna stała praca na jaką miałam szanse, oni się ze mnie śmiali, bez sensu. Mieli mi mieszkanie kupić i mnie zostawić. NAJWYŻEJ bym zaczęła jeżdzić, ale wrócić? Kto wie? Moje koleżanki wróciły i tyle. Teraz już je smolę ale tak też mogło być. Coś tam se za młodu do mieszkania przyrobiły wiecie i pieprznęły wszystkim i tyle. A ja? Też tak miałam myśleć to doktorat. No to 4 lata. Taki mam charakter. To wiecie 2 dzieci miałam mieć w tym czasie za te 4 lata, a wiecie - ojcu w domu też nie umiałam przebaczyć choć własciwie ja miałam rozumieć, ze mnie na studiach tak koleżanki urządziły i tak dalej - bez lasu, bez ksiązek, bez nazwisk. Jedno nazwisko mają co prawda , które ich ratuje, ale nie wiedzialam CZEMU to nazwisko też mogło być i pracuję w szkole do dziś. To profesor tej uczelni - miałam wiedzieć, że medal dostał i nie po mnie w szkole, a tak? Normalna studentka, normalna pani magister i ja zostałam w tej szkole po 5 latach studiów dziennych potraktowana jak gówno z tyłka, a powiem wam, ze nawet w tej pierwszej szkole - umowa na rok - to godziny i teraz gazetka O LESIE i ja jestem tam, o angielskim mnie nie ma wiecie - co to ma być? I takie rzeczy. Te złodziejki wszystko mają, ja nie mam niczego i oceny i rodziny i pieniądze i pracę - no kiedyś się okaże. A ja? A te nie żyjące koleżanki? Kto się da. A na Zachodzie na mnie nie liczcie - złodzieje, degeneraci, świnie, gnoje - o pieniądzach miałam wiedzieć I MNIE NIE MA. Polska to jest DUPA NA KASĘ. W takim kraju oni mi nic o matce nie powiedzieli, o koncie. Czy oni zwariowali? I koniec. I mogą mnie w dupę ugryżć. Tyle mnie obchodzą oni i ich wartości. Jakie znaczy? USA. A co to za wartość niby jest. Tam praca co zrobić i wypłata sie należy. Za pracę wykonaną. Wartości Zachodu - goła dupa na taśmie z chińską normą. Większej żenady w życiu nie widzaiałam, ale z czegoś trzeba żyć? ps . czy wiecie coś o pomidorach w grudniu? Czy są jakies pomiodry w szklarni w grudniu? Orientujecie sie? I to tyle :( Przynajmniej chwilowo :(