Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markowa

Test wierności

Polecane posty

Gość markowa

Witam. Czytałam ostatnio artykuł na temat testów wierności które można wykonać partnerowi i szczerze mówiąc jestem bardzo zaskoczona, że w ogóle coś takiego istnieje. Słyszeliście może o czymś takim ? Taki test bazuje na wykrywaniu śladów spermy. Można tego użyć do sprawdzenia bielizny, pościeli itd. Jak dla mnie to jest jakiś kosmos, żeby posuwać się do takich czynów. Ale nie wiem, może ja jestem jakaś dziwna. Zrobilibyście swojemu partnerowi taki test za jego plecami, żeby dowiedzieć się o rzekomej zdradzie ?

Gość hir end nał
a słyszałaś o czymś taki jak polucje...? :O

Jakbym kiedykolwiek miała partnera, to pewnie byłabym taka szczęśliwa, że nie myślałabym o jego ewentualnej zdradzie. I nie szukałabym dowodów.

Gość moniczka8493
Też już o tym słyszałam daaawno temu. hm, ja bym osobiście takiego testu nie zrobiła, bo ufam swojemu partnerowi, ale myślę, że dla wielu osób mogłoby to być dobrym sposobem na sprawdzenie wierności. nie wiem czemu, ale jakoś sprawdzenie partnera w ten sposób (oczywiście jak się ma do tego podstawy) wydaje mi się lepsze niż np. grzebanie w jego komórce, czytanie maili, sprawdzanie gg i czego tam jeszcze można.

sa polucje, ale i pospolita masturbacja, a w skrajnych przypadkach ślady spermy moga oznaczać przywleczenie cudzej wydzieliny przez kobietę. miłego szpiegowania znudzonym idiotom i idiotkom...

Gość arczek
Ooo matko a jak coś takiego działa? W jaki sposób to wykrywa ?

Gość ptasiek nastroszony
wsadz chlopinę do wanny z wodą jak wór pływa po powierzchni wody to znaczy spuszczony a jak tonie to trza jak najszybciej chłopu ulzyc bo wierny i wyposzczony

Gość K-lemensi-a
markowa - i Ty myslisz,ze maz (o ile) zdradzal Cie we wlasnej poscieli? Czy tez masz zamiar testowac posciel w calej Polsce?

Gość markowa
nie o to chodzi. facet mojej koleżanki np. dosyc czesto mowil ze idzie z kumplem na piwo do baru. no to ok, idzie - niech idzie. wracał zazwyczaj po 3 max 4 godzinach, nie było żadnego powodu do niepokoju. do czasu...aż kiedyś jej koleżanka zobaczyla jej faceta na ulicy z jakas inna panna :/ i od tego sie zaczelo. chlopak się wypieral, ze on byl na piwie z kumplem a nie z jakas baba itd itd kolezanka najpierw myslala o zalozeniu podsłuchu w tel, ale to było dla niej za bardzo skomplikowane i za drogie :D dlatego wyszukała właśnie i kupiła taki test "wiernosci". po którymś z tych wypadów "na piwo" kumpela wykonała test...no i wyszło szydło z worka. owszem taki test nie daje zaraz 100% pewności, ale może być sygnałem... i w jej przypadku był dlatego jestem ciekawa ile z was wykonałoby taki test partnerowi (zarówno kobiecie jak i mężczyźnie).

Gość Wierny Tomasz
Co do facegoogle to oszusci , brałem u nich usługi i wiem, osobiscie polecam defection.pl pełen profesjonalizm , duże efekty itp.

Gość Wierny Tomasz
jedynie i tylko http:defection.pl .....

Gość niesforna marcelina
jestescie pierdolniete i mi macie mikro poczucie wlasnej wartosc :o