Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana1992

mojemu chłopakowi spodobała sie inna;/

Polecane posty

Gość hm............................
Może być ta lasa, nie za szczupła, to może ma duży biust i stąd to wszystko?:) Żart:) A tak mi się wydaje, że to nie tylko kwestia, że podoba się twojemu chłopakowi, ale także, jak nie bardziej, ujawniły się twoje ukryte kompleksy - chciałabyś być taka jak ona, a uważasz, że nie jesteś - i przez czujesz się gorsza... Ja na twoim miejscu upatrzyłabym sobie jakie chłopaka na roku wyżej, jakiegoś fajnego, i w sposób jawny, przy swoim facecie,lekko kokietowałabym go i patrzyła za nim... Może nie od razu, ale po jakimś czasie na pewno by go ruszyło... Wtedy powiesz: Ależ kotku, tak tylko żartuję:)

Gość załamana1992
no jasne ze podobał mi sie ktos i to nie jeden raz, ale mozna na kogoś spojrzec, mozna ocenic, ale bez przesady, bo majac chłopaka nigdy sie nikim tak przesadnie nie jarałam. od kilku dni zachowuję się juz do tej sprawy obojetnie i udaje ze mnie to nie rusza. ale szlag jasny mnie trafia, bo zazwyczaj to tak rozmawiamy sobie wszyscy razem, zartuję razem z nimi, oni wszyscy mnie nawet lubią...ale pojawia sie ONA i juz jest tematem numer jeden. a ja ide w odstawke..

Gość OkoOko
To tak nie działa, że pokażesz zdjęcia. Trzeba z tą osobą pobyć, zobaczyć, jak się rusza, jakie ma gesty, jak się uśmiecha itp. i dopiero wtedy może się zacząć "podobać" ;) ma śliczne zęby!

Gość załamana1992
nie jest gruba. jest szczupła, zgrabna...ma bardzo łądną figurę;/ do pozazdroszczenia. a cycków to akurat nie ma. mysle ze takie skromne B... a jednak faceci oszaleli!

Gość prettywoman
kurcze, faktycznie ładne dziewcze..

Gość załamana1992
ej dobra bo odbieglo sie nam od tematu. ja nadal nie wiem co zrobic zeby na siebie zwrocic jego uwagę..no nie sadziłam ze sie sama do tego przed sobą przyznam ale jestem cholera zazdrosna!;/

Gość uleczkakkkk
jesli chcesz jednak z nim byc to nie pokazuj ze jestes zazdrosna, pod zadnym pozorem. faceci tego nie znosza, cos o tym wiem. moj zwiazek rozsypal sie m. in. przez to. faceci lubia bardzo pewne siebie dziewczyny, ktore potrafia rozmawiac z kazdym, ale najbardziej z facetami. musisz udawac, ze nie obchodzi cie to jak patrzy i jak zachowuje sie widzac te dziewczyne. zagadaj do jakiegos faceta na przerwie, rozmawiajcie tylko w dwojke, dobrze byloby gdyby zobaczyl to twoj facet. zadbaj o siebie bardziej tak na maksa rozpusc wlosy, pomaluj sie, uzyj ladnych perfum, ubierz sie kobieco. faceci, lubia zadbane dziewczyny.

Gość załamana1992
uleczkaak....hmm. ja juz sama nie wiem co mam myślec. bo ja zazwyczaj ubieram sie tak w miare kobieco własnie. jakis obcas delikatny, sweterki, tuniki, robię delikatny makijaż, podkreślam rzęsy.. ale mimo to on sie ogląda za laską w za duzej koszuli i trampkach, sporoboje faktycznie cos pokrecic z innym kolesiem, tylko ze nie przychodzi mi tak łatwo nawiązywanie nowych kontaktów, a tymbardziej kokietowanie i to mnie martwi..ze sie raczej osmiesze niz coś zdziałam. a z całym szacunkiem dla tej laski, ale nie zamierzam przejmowac jej stylu bierania sie czy stylu bycia, bo ani by mi to chyba nie wyszło fajnie, takie udawanie, ani po prostu nie chce. chciałabym zeby moj chłopak mnie chciał taką jaka jestem..;/

Gość załamana1992
robie loda za piątaka :D

Gość jestes jego pierwsza
szczenieca milosc, wiekszosc zwiazkow rozpadu sie jak ida na studia taka kolej rzeczy i pogodz sie z tym ze twoja dupka mu sie znudzila :)

Gość poka foto
doczekałęm sie :D jaki fajny pyszczek :D

Gość poka foto
jeszcze czekam na twoje