Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana1992

mojemu chłopakowi spodobała sie inna;/

Polecane posty

Gość załamana1992

dziewczyny mam straszny problem.. poszlismy z moim chłopakiem na studia, zauwazłyam, ze on bardzo czesto kreci sie koło jednej laski. Ona chyba nawet nie wie o jego istnieniu, jest starsza z tego co udało mi sie wywęszyc, kompletnie nie zainteresowana nim. ale on i jego koledzy mają straszną podniete na sam jej widok. jak przechodzi to komentują, popisują się. a ja czuję sie troche odrzucona. ta dziewczyna moze nie jest jakas pieknoscią ale brzydka nie jest. zawsze usmiechnięta, taka towarzyska, rozgadana, no i nie wiem co ona w sobie ma ale podoba sie nawet mi jako dziewczynie, no bije z niej taka jakas energia. nawet na głupich fotach tak promienieje ze szok. doradźcie mi co robić bo moze narazie jest niegroźnie, ale czuje sie jak szara mysz i nie wiem co zrobic by moj facet zachwycał sie mną a nie nią...

Gość hir end nał
olej go i na jego oczach zainteresuj się innym :)

Gość załamana1992
sęk w tym, że jego nic nie wzrusza, jest zapatrzony w tamtą jak w obrazek

Gość poka foto
daj zdjecie tej laski i swoje. porownamy ktora lepsza ;p

Gość załamana1992
po pierwsze to nie wiem za bardzo jak sie tu wrzuca zdjęcia, po drugie nie chce ujawniac swojej twarzy, a po trzecie to ona ma tylko zdjęcie profilowe z fejsa i nie wiem czy tak w ogole mozna?

Gość rteyhteru
daj spokoj, przejdzie mu, zainteresuj sie innymi facetami, jestes młoda niejednego bedziesz miała, nie pierwszy i nie ostatni, wyjdz do ludzi zabaw sie

Gość melliskka
daj sobie spokój... mało mu zależy jak widać na Tobie skoro nie przeszkadza mu zachwycać się inną właściwie na Twoich oczach...

Gość poka foto
daaj fotki!!!!

Gość Antek Makuta
że aż zainteresował sie inną laską to jest wyłącznie twoja wina !!!!!!!!!!!!!!!!!nie wiesz że życie to sex,a ty zapomniałaś ,babcia ci nie powiedziała że kot musi mieć poddostatkiem bo pójdzie na łowy -i poszedł

Gość załamana1992
tylko ze kurcze, z jednej strony troche rozumiem bo sama sie na nią gapie jak przechodzi. a z drugiej strony on potem mowi "kotku to takie zarty tylko...itd" jak mu mowie ze mi przykro to mowi ze przesadzam

Gość załamana1992
nie wiem jak sie wrzuca te przeklete foty!! a kto powiedział ze mu seksu brakowało?

Gość melliskka
super żarty... nie powinien popisywać się z koleżkami skoro wie, że robi ci przykrość... a poza tym chce zwrócić jej uwagę na siebie... takich rzeczy bez celu się nie robi.. wiem po sobie (choć tak głupich sposobów nie używałam) :)

Gość melliskka
o żadnej winie nie bierz do głowy, co za bzdury

Gość no zapisz je
i wrzuc na voila.pl daj link i zobaczymy

Gość melliskka
litości dziewczyno, żadnych zdjęć, po co? żeby sobie walikoniki tutejsze pokopiowały na dysk? daj spokój...

Gość załamana1992
melisska, ona nawet nie zwraca na niego uwagi, to nie jest tak ze on sie z nią jakos kontaktuje rozmawia czy cos. po prostu jak ona przechodzi, to on i koledzy zaczynają wariować, rzucaja jakies głupie teksciki, a ona przechodzi całkiem obojetna. no juz postaram sie jakos wrzucic tą fotke

Gość nbkjnkj
Na usta cisna mi sie tylko takie slowa ... Nie dojrzal ! I tyle . Ale nie martw sie dobrze go obserwuj, jesli nie bedzie reagowal na Twoje znaki ani slowa to spieprzaj gdzie pieprz rosnie... Ja tak nie umialam, mam jeszcze szanse, ale nie umiem sie od niego uwolnic, a kawal chama z niego ...:(

Gość OkoOko
No specjalnie ładna to ona nie jest.

Gość nbkjnkj
no zeby ma ladne , a co do twarzy to nie wiem, hehehe bo chujowe zdjecie:P ale nie wyglada jak milion dolarow

Gość melliskka
podoba się któremuś z tej paczki zaczepiających ... pytanie któremu. inaczej po co te szopki?

Gość serio ona??
brzydka nie jest ale energia..myslalam ze faktycznie ma cos w sobie a tak na prawde to tylko zaciech i nic od niej takiego hipnotyzujacego nie bije:) jest wystylizowana lalunią , włosy opalenizna, ubior pewnie tez i lataja jak psy :) olej dupka..skoro teraz lata to myslisz ze gdyby mial szanse to co by zrobil?jak myslisz?

Gość czy to jest Polka?
wygląda jak azjatka

Gość malinowe dzemory
no a jak wy wyglądacie jak sie śmiejecie? ma zajebisty usmiech dziewczyna. moze na innym ujęciu wyszła korzystniej?

Gość załamana1992
jest polką. no i własnie nic w tym stylu...zadne tipsy, zadne stylizacje. nosi trampki i z tego co zauwazyłam to rzadko kiedy sie wogole maluje, włosy rozpuszczone i heja do przodu. a co do innego ujecia do nie mam innych jej zdjec bo jak mowiłąm to jest profilowe, no ale normalną ma buzie..nie ma w niej nic brzydkiego. no i facetom sie najwyrazniej podoba;/ szkoda ze akurat mojemu :(

wygląda jak swinka Piggi: ) i jak dla mnie nie jest zwyczajna taka zwykła.

Gość robi wrazenie bo
jest naturalna i pewna siebie, ma ladne blyszczace wlosy i zdrowa cere ,biale zebyto na facetow dziala:)

to że się podoba to nic nie znaczy a Tobie się nikt nie podobał nigdy?

Gość uleczkakkkk
jestes jego pierwsza? jesli tak to wiedz ze nie ostatnia. znudzisz mu sie ty to pojdzie do innej, taka jest prawda, szczegolnie na studiach. tym bardziej, a moze tym szybciej jesli bedziesz mu okazywac zazdrosc. bylam z chlopakiem, ktory potrzebowal mojego wsparcia tylko na poczatku studiow, bo jest z lodzkiego a poszedl na politechnike na slask, a ja stad jestem. na poczatku czul sie tutaj zagubiony, ale jak tylko zapoznal sie z grupa, z miastem to zaczal imprezowac. poznal blizej dziewczyne z grupy, zaczeli smsowac, czesto rozmawiac mnie odstawil na boczny tor. bylam zazdrosna czesto sie z nim o to klocilam, w koncu z dnia na dzien przestal sie odzywac, odpisywac, dzwonic i tak nasze drogi sie rozeszly. gdybym wtedy wiedziala to co wiem teraz w zyciu nie zabiegalabym tak o jego uwage, nie warto. jest wpatrzony w inna, powinnas go olac. ja bym to zrobila na 100%