Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryttytra

Nie wyraźny wynik pomócie

Polecane posty

Gość fryttytra

2 dni temu mialam dostac okres, zrobilam test i wyszly 2 kreski z tym ze ta druga blada. No i wczesniej piłam alkohol. W sumie nie jestem pewna czy jestem w ciąży, bo okres dopiero mi sie spoznia 2 dni i na pojscie do lekarza jest za wczesnie,myśle że nawet pomimo tych dwóch kresek to moge jeszcze dostac okres, zamierzam poczekac z tydzien i powtórzyć test i teraz moje pytania: 1. Kiedy najwcześniej moge iść do lekarza czy 1 tydzień po braku oczekiwanej miesiączki? 2. Czy skoro nie jestem pewna czy zaszłam bo jest dopiero 2 dni spóźnienia okresu i blada druga kreska to czy mogę wypić lecha free lub karmi, bo dzis juz wypilam nie będąc pewna, a mąż mi powieddział ze tam nie ma alkoholu i nic mi nie bedZie.

Gość mam chody tu i tam
chuj nas to obchodzi jebana alkoholiczko

nie przejmuj sie takimi docinkami :( szkoda czasu marnowac na czytanie ich nawet. ale pamietaj ze nie zostala nigdy ustalona minimalna dawka alkoholu i nawet przyslowiowa lampka wina moze zaszkodzic malenstwu!!!!! a co do pytan to nie widzialysmy twojego testu wiec ciezko okreslic czy to kreska ktora moze wskazywac ciaze wiem ze badania z krwi sa bardziej prawdopodobna a ponoc nawet 100% daja wiec moze najpierw to bo na lekarza to chyba zawczesnie

Gość jtmdjktm
Tak jak wyzej ktos napisal alkocholu nie pij a test z krwi da Ci pewnosc na 100%. Do gina to za 3 tygodnie bo wczesniej serduszko moze nie widac i po co niepotrzebny stres a wiem co mowie bo tak mialam.