Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eqwfdgdr

Czy ta sukienka/tunika jest tandetna?

Polecane posty

Gość karolka12
Hmmm... modelka faktycznie jest dosc specyficzna, sukienka tez jest oryginalna, choc teraz koronki sa bardzo w modzie... Nie za wiele osob pisze pod tym watku, ja w takich sytuacjach korzystam z ijakwygladam.pl

sukienka bylaby bardziej "classy" gdyby: - miala bardziej stonowany kolor - i byla dluzsza troche, w tej chwili zakrywa tak akurat tylek - a kokardke zamieniloby sie na gustowny pasek ...a modelka miala naturalne wlosy, dobrany makijaz i lagodniejsze rysy twarzy ;) ale to tylko moje zdanie

--->barrakuda Nie wiesz gdzie można kupić sukienkę z podanego przez ciebie linku (lub podobną)?

1 moze sie wydawac tandetna bo jest bardzo krotka... ta druga jest zdecydowanie blizsza moim wymaganiom... wole klasyczne kroje - takie bardzo kobiece i eleganckie

nie, nie jest tandetna - jest tylko zbyt krótka... ktoś wyżej napisał że gdyby miała bardziej stonowany kolor byłaby ok - kompletnie tego nie rozumiem, ani sie z tym nie zgadzam bo kolor kremowy jest akurat jednym z najbardziej stonowanych jakie znam. ta z drugiego linka jest świetna!

Gość eqwfdgdr
Barrakuda, ta druga jest super. To Asos? Tak własnie sobie wyobrażałam siebie w tej sukience - delikatnie. Ta pierwsza jest rzeczywiscie dość krótka i nie czułabym się dobrze, a chciałabym sobie coś takiego sprawić, bo ostatnio spodobały mi się koronki (kiedyś nie przepadałam)

Gość marianaaaaa
Ta druga jest super a ta o ktora pytasz niestety jest dosc tandetna. Poza tym bardziej przypomina dluga koszulke niz sukienke. Jak chcialabys ja nosic, z czym? Ten czarny pasek na pewno odpada. Nie wiem, moze tez kup wiekszy rozmiar, moze wtedy bedzie dluzsza. W kazdym razie tak jak na zdjeciu jest tandetnie. No i za krotko, zobacz, ze ona jest naciagnieta, jak dziewczyna usiadzie bedzie widac jej tylek.

Gość eqwfdgdr
Chciałam założyć na imprezę, bez paska

Gość rekcooma
nie jest tandetna... tylko za krótka ;) ta druga jest dłuższa i od razu lepiej się prezentuje (może to zasługa modelki ;) jest bardzo ładna. mnie się podoba

Gość marianaaaaa
A mierzylas ja czy chcesz kupic przez internet? nie uwazasz, ze bedzie za krotka i jak usiadziesz bedzie jak bluzka?'

Gość eqwfdgdr
Zależy mi właśnie na takiej sukience, więc jeśli ktoś z Was wie, gdzie dostać podobną (najlepiej taką jak na zdjęciu, które wrzuciła Barrakuda), bardzo proszę o namiar :)