Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popadłam w paranoję27

czy tez tak macie ze spaniem????

Polecane posty

mogłabym spac cały czas...Jak tylko wracam z pracy, jem i kłade sie pod kocem, spie 2-3 h...potem spie w nocy od 23 do 6..I tak codziennie...Uwielbiam leżec i spać...Wole to niz gdzies iść..

Gość dfgsghsdfg
tak, szczególnie jak na tworze tak piździ albo pada, najgorsze jest to, że jestem w lo w klasie maturalnej i nie umiem się zabrać do nauki, a już czas najwyższy:o

Gość ula2228
Jak to schorzenie przeszkadza ci i utrudnia życie to pij dużo redbulli i innych środków pobudzających. Wiadomo, że niezdrowe, ale pomagają normalnie funkcjonować...

Gość wspolokatorka
ja mam podobnie tez nie moge zaczac sie uczyc, a jak juz zaczne to zasypiam :D

mogłabym spac na okrągło...Tarczyce mam ok, poziom cukru tez dobry...Nie wiem, moze to depresja....

Gość ej mam tak samo!
I to już od dawna! Ostatnio robiłam wszystkie badania - morfologia, cukier, tarczyca - wszystko gra! Wiec nie wiem, może taka moja natura, że potrzebuję dużo snu...? Boję się tylko, że prześpię całe życie :P

Gość srututututuuuuuuu
Ja też tak mam ale, mam stwierdzoną anemie i takie są skutki tej choroby :O Nawet kawa mi nie pomaga bo działa na mnie usypiająco a, nie pobudzająco :O

Gość njkoi
ja tez kocham spac i wstawanie o 8 rano codziennie to dla mnie tortura:O

Gość od 23 do 6 to mało
dlatego pozniej odsypiasz, wcale nie spisz duzo, moj facet potrafil spac od 20-21 do 6 a jakby mogl to by jeszcze sobie kimal w dzien albo spal dluzej po prostu. Natura spiocha ;) Odpusc sobie drzemke za to zacznij klasc sie spac o normalniejszej godzinie. Szkoda dnia a najzdrowiej jest przespac cala noc (21-22 to najlepszy czas zeby sie polozyc)

Gość jedzenie jest wazne
jak jesz byle co bo cie nie stać na w miare zdrowe jedzenie to mozesz sie zle czuć na huj osiągnięcia ludzkości jak ludzie nie mogą zjedz tego na co mają ochotę ............ jak są tacy co głodują dłuższy czas i jedzą byle co a masa jedzenia sie psuje ............. i beda pierdolic ze kasa nie jest wazna tylko za co kupic jedzenie ?!