Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamela hela

Jak po rozporku faceta poznać, że ma on dużego penisa?

Polecane posty

Gość pamela hela

Jak po rozporku faceta poznać, że ma on dużego penisa? Tak na ulicy, idąć, da się okreslić wielkość penisa? Tak przez rozporek, spodnie można ocenić wielkość zawartości w spodniach faceta?

Gość wild_Boy
hmm chciala bys mojego..:)

Gość ja pani wasza
dziecko idz spac bo zaspisz do szkoly

Gość pamela hela
I czy jak facetowi stanie, np w pociągu, autobusie, to czy można to zobaczyć, zauważayć patrząc na jego spodnie? czy zdarza się widzieć takie widoki?

Gość dziwna rzecz......
ciekawe jakiego mają ci w spodniach co mają krok przy samej ziemi....

Gość wild_Boy
czarnuszka skad jestes :)

Gość wiesław ostruszka
moder ma duzego zawsze rano grazyna go dopieszcza eheheh ale tylko jak śpi potem spada .... bo on nie lubi tak przy obcych ehehhehe

Gość *)86875
pamela hela w jeansach to jest niesamowicie trudne ukryc sztywnego bo ucieka do góry

Gość Ritta46
Raczej się nie da - często facet z niewielkim penem w zwisie i skromnie wypchanym rozporkiem ma sporą niespodziankę gdy mu stanie .

Gość sikawiiiica
Wielkość okreslisz po wypukłości rozporka. Im bardziej wypukły, im bardziej wybrzuszony rozporek tym większy penis. A jak zobaczysz ze facetowi rozpiął się rozporek, to widocznie mu bardzo stanął, i się rozpiął namiot.

Gość donna_prima
Nie da się w 100 % przypadków rozpoznać wielkości penisa po wybrzuszeniu spodni. Miałam takie przypadki, że penis faceta w stanie spoczynku mający tak na oko 13-15 cm tylko się podnosił i twardniał, a bywało i tak, że taki niepozorny flaczek 8-10 cm pompował się do ok 18-20 cm. Jedynym w pełni skutecznym sposobem na sprawdzenie wielkości męskiego przyrodzenia, to postawić go na baczność i zmierzyć ...

Gość 56547856724565835826
myślałem że każdy wie że nie ma przełożenia ile ma w zwisie na to ile ma gdy stanie, mały może urosnąć 150% a taki co go dobrze widać w majtkach moze urosnąć tylko 30%, nie ma takiego przełożenia

Gość teresaaaa765
Mojemu facetowi widać po nogawce. W spodniach od garnituru wisi mu w lewej i łanie się odznacza. W zwisie ma dużego (ok. 15 cm.), ale we wzwodzie niewiele się powiększa - ma ok. 18 cm. Ale z doświadxzenie wiem, że facet może miec ogromnego a po spodniach i rozporku tego absolutnie nie widać.