voguegirl 0 Napisano Październik 26, 2011 Myślałam, że wyglądam wporządku dopóki nie weszłam dziś rano na wagę. Chcę zrzucić 9 kg, i uda mi się. UDA! Od dziś. Kto ze mną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voguegirl 0 Napisano Październik 26, 2011 nie chcę żadnej restrykcyjnej diety. Będę jadła naprawdę małe porcje, do 18. I to bez chleba, makaronów i słodyczy. Mam 167 i, ku mojejmu zdziwieniu ważę 67kg... wszyscy mówią mi, że wyglądam na 59-60 ale waga mówi co innego... Naprawdę bardzo chcę zrzucić te 9 kg. Daje sobie czas do lutego. Także 3 miesiące, 3 kg w każdym. :) Ktoś się dołącza? Będę się starać robić jak najwięcej żeby topik nie upadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salianka 1 Napisano Październik 26, 2011 Przecież nie jest istotne co pokazuje waga, tylko jak wyglądasz.Skoro wszyscy twierdzą,że ważysz znacznie mniej to znaczy, że kilogramów na tobie nie widać. Przemyśl sprawę - jak zrzucisz te 9 "zbędnych" możesz wyglądać gorzej. Ale pomysł, by odstawić słodycze i nie jeść późno (max.3godziny przed snem) jest dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość motywacja na odchudzanie Napisano Październik 26, 2011 witaj, ja sie odchudzam od 3 dni, postawilam na zdrowe jedzenie, wiecej ruchu w sensie taniec spacer i basen jak mam czas, na basenie bylma jeszcze przed odchudzaniem, waze 70 kilo ale mam wzrostu 170 cm, mam duzy cellulit, z ktorym tez podjelam walke, zalozylam sobie zeszyt w ktorym zapisuje sobie moje zmagania, zapisalam swoje cele, dlaczego chce schudnac i takie tam, ja bym chciala schudnac jakies 7 kilo, wieczorem jak nie moge zasnac mysle sobie jak fajnie bedzie pojechac na koniec listopada na zakupy by kupic jakies fajne ciuszki:)) to pomaga, wyobrazam sobie takze zachwyt innych, chce takze sobie udowodnic ze moge i pokazac innym ze stac mnie na to. waze sie 30 listopada, ale lada dzien mam dostac okres wiec nie wiem jak to bedzie z waga, mam 27 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kulkaaaa Napisano Październik 26, 2011 Ja odchudzam sie od 6 dni, moja dieta polega na tym, ze nie jem tlustych rzeczy, wyeliminowalam ze swojej diety, olej, makarony, kasze, maslo, chleb bialy, slodycze, soki itp. Jem to co chude i pije 1,5 l wody dziennie a jak mam kaca to i wiecej... :) hehee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voguegirl 0 Napisano Październik 26, 2011 hej, mimo wszystko lepiej czułabym się bez kilku kilogramów :) z utrzymaniem sie w postanowieniu mam jeden duży problem, i nie wiem jak mu zaradzić, może mi pomożecie. Otóż jak sobie postanawiam, ze tego dnia zjem mniej i odrzuce kaloryczne produkty to jest ok. Cały dzień się tego trzymam bez większych problemów, nawet sprawia mi to przyjemność. Jednak gdy ok 16-17 wrócę do domu i zacznę jeść te pyszności co przygotowano (nie jest to nic bardzo tłustego) to jem i jem, nawet jeżeli jest to makaron (choć postanowiłam że nie będę jadła) i jem tego w większych ilościach niż bym chciała... Widzę, że mam z tym problem ale nie umiem sobie z nim poradzić... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość będę miła Napisano Październik 26, 2011 To ja się przyłączę. Właśnie robię jakieś przymiarki do odchudzania. 2 lata temu schudłam ponad 10kg, ale z 4kg wróciły w tym roku. Wszystko przez brak ruchu. Miałam iść na aerobik dzisiaj, ale po pracy byłam wykończona i nie miałam siły iść. Do tego w domu jestem po 17 to już wogóle mało co mi sie chce. Waże 74kg i mam 168cm wzr. Chciałabym zejść na początek do 65kg. Nosiłabym wtedy rozmiar 38 więc dla mnie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tchibo 2102 Napisano Październik 26, 2011 ja tez jestem zmotywowana od dziś ... przytylam ostatnio ! ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość motywacja na zawolanie Napisano Październik 26, 2011 i jak dziewczyny bo ja dzis wytrwałam, bylam na basenie, na masazach wodnych i 2 razy w saunie, czuje sie swietnie:) jednak nie widze poprawy w celulicie, mimo ze mam masazer ktorym masuje sie codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voguegirl 0 Napisano Październik 26, 2011 żadnych rad? nie macie tego problemu co ja jak wracacie wieczzorami do domu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
będę miła 0 Napisano Październik 26, 2011 niestety ja Ci nie pomogę, bo jak wracam do domu to ost posiłek jem po powrocie - obiado- kolację i potem nie jem nic. Nie czuję głodu, ale dużo piję. Zieloną herbatę sobie robię lub rozpuszczalną kawę z mlekiem i nie czuję głodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiaczkaaaaaaaaaaaaaa Napisano Październik 26, 2011 autorko ja tez mam podobny problem jak wracam do domu ok 17 to nie moge sie powstrzymac od jedzenia ale juz od trzech dni jakos proboje. za to jem owoce i warzywa aby sie nie opychac innym jedzonkiem. mam nadzieje ze schudne ok 6kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voguegirl 0 Napisano Październik 26, 2011 Bo jeżeli udałoby mi się opanować te nieszczęsne wieczory to reszta z głowy, szybko spadłabym na wadze! Będę próbować. Próba nr 1: 27.10.11 (pierwsza i oby ostatnia) na kolację zjem tylko krem z dyni (czeka w lodówce) jedną miskę. Trzymajcie kciukasy! :) p.s. jak wasze samopoczucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
będę miła 0 Napisano Październik 26, 2011 Ja ćwiczyłam w domu ten aerobik. Włączyłam muzykę, a że pamietam kroki bo kiedyś chodziłam to łatwo poszło. Wytrzymałam jakieś 40 minut i padłam. Musze się lepiej zorganizować, zeby w przyszłym tyg zacząc znów chodzić na aerobik. Będę jadła w pracy godzinę przed wyjściem, bo tak wracam głodna do domu, a potem z pełnym żołądkiem nie chce mi się na aerobik lecieć :D Muszę też coś z dietą obczaić. Chcę ograniczyć kalorie, tak żeby zmieścić się w ok 1400 kcal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voguegirl 0 Napisano Październik 27, 2011 Dzień Dobry wszystkim :) Ja już jestem po śniadaniu, płatki z mlekiem i szklanką soku pomarańczowego (sok zawsze przy śniadaniu) to mój pierwszy posiłek. Zrobiłam sobie 2 kanapki i wziełam banana żeby glodna nie chodzić. Może ustalimy wspólnie, kiedy robimy ważenie? Fajnie by było jakbyśmy wszystkie tego samego dnia się ważyły np. raz na tydzień zeby widzieć postępy lub (odpukaj) przybytki w wadze. Co Wy na to? Będę wieczorkiem, trzymajcie się i miłego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tchibo 2102 Napisano Październik 27, 2011 witajcie. ja tez po sniadaniu jogurt nat ze zbozami i otreby. tak, ja jestem za tym zebysy ustalily dzien wazenia. kiedy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tchibo 2102 0 Napisano Październik 27, 2011 ja pije tez czerwono chinska herbate w kostkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość motywacja na zawolanie Napisano Październik 27, 2011 witajcie własnie pije kawe z lyzka cukru poprostu gorzka mi nie wejdzie, w planie mam zamiar zjesc jajko na twardo, 2 kromki chleba razowego, pozniej zielona herbata, pocwicze sobie z moim dzieckiem jesli to mozna nazwac cwiczeniami ale zawsze jakis ruch:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość motywacja na zawolanie Napisano Październik 27, 2011 tu sa fajne cwiczenia na dolne partie ciala, robiłam raz a zkawasy mam do dzisiaj http://www.youtube.com/watch?v=xtBpc7-J060 sa proste:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość motywacja na zawolanie Napisano Październik 27, 2011 tchibo 2102 ja kiedys kupowałam te herbatki w kostkach w aptece, sa rewelacyjne, a ze pracuje w aptece moja kolezanka ze szkoly szczerze mi je poleciła;) samopoczucie przedwszytskim lepsze bylo, moze pora sie wybrac do apteki;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tchibo 2102 0 Napisano Październik 27, 2011 ja własnie ide na spacerek ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarna_1000kcal Napisano Październik 27, 2011 Hej dziewczyny , mogę się do Was dołączyć :) Mam 165 wzrostu, ważę 84 kg , schudłam już w ciągu dwóch tygodni 7 kilo, zostało mi do celu jeszcze duuużo ale się nie zrażam :p chciałabym ważyć 68 kg a potem się zobaczy , najważniejsze to chudnąć , nie ważne ile , każdy kilogram dodaje mi motywacji. jestem na diecie 1000 kcal plus ćwiczenia ( obecnie rowerek stacjonarny, którym pokonuje codziennie ok 15 km ;) ) Dzisiaj zjadłam : płatki Fitness z mlekiem 2% - ok 250 kcal mam w planach wypić sobie jogurcik Ogólnie dzisiaj zjem o wiele mniej niż 1000 kcal, dlatego że wczoraj zjadłam sałatkę z tuńczyka o 18 i zamiast ją spalić to położyłam się do łóżka i obudziłam się rano, tak więc czuję się pełna , w trakcie snu jak wiadomo spalanie jest obniżone :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tchibo 2102 0 Napisano Październik 27, 2011 :) ja w summie nie mam nadwagi 170/ 60 kg ale moim marzeniem jest 55kg .... do bozego narodzenia i moich zareczyn ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tchibo 2102 0 Napisano Październik 27, 2011 ide robic rybke po grecku, pierwszy raz :) moj debiut ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voguegirl 0 Napisano Październik 27, 2011 Hej ;-) sory że tak późno. Mi dziś poszło świetnie! Panowałam nad sobą wieczorem i bardzo się cieszę :) nie mogę się doczekać jutra. Co do ważenia to proponuję poniedziałki--- co wy na to? Trzymajcie się ciepło! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarna_1000kcal Napisano Październik 28, 2011 Hej kobietki :) Mi również poszło całkiem całkiem :P Zjadłam: rano płatki z mlekiem ok 200 kcal Potem saszetkę Fitelli 200 kcal Jogurt Activia z suszonymi śliwkami chyba coś ok 200 , sprawdzałam popołudniu i mi z głowy wyleciało :D Nie wiem czemu, ale od kilku dni jem mniej niż na początku diety a w ogóle nie jestem głodna. Zastanawiam się nad przyczyną, skurczony żołądek to jedno, ale uczucie sytości w diecie jest podejrzanie dziwne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarna_1000kcal Napisano Październik 28, 2011 Hej dziewczynki :) co taka cisza ?? Proszę się ładnie odzywać, zawsze to jakaś mobilizacja to pozostałych ;) Dzisiaj zjadłam : płatki Fitness z mlekiem Zaraz wskakuje na rowerek stacjonarny :) Potem podjadę sobie kupić jakiś żel antycellulitowy, poczytałam w necie różne opinie i chyba się skusze na Eveline 3 d Ponad to znalazłam coś super tez na cellulit a przy okazji można schudnąć :D Zabieg nazywa się Vacu Fit thermal . Wpiszcie sobie w google, w Krakowie 25 zabiegów kosztuje 160 złotych , jak uzbieram kasę to się wybiorę i zdam Wam relacje czy warto :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dominika_d Napisano Październik 28, 2011 hej dziewczyny, też planuję zrzucić 9 kg Zaczęłam zdrową dietę MŻ (4-5 posiłków dziennie) 9 dni temu. W dniu startu ważyłam 68,4 kg (178 cm wzrostu), a dziś ważę już 66,6 kg Jem wszystko (to co sama ugotuję, bez gotowców, mrożonek, proszków itd.) Nie jem tez słodzonych jogurtów etc.- po prostu jem wszystko w niedużych ilościach i jak najmniej przetworzone. Do tego chodzę na fitness 3 razy w tygodniu. Moim największym problemem są grube nogi- cała reszta jest ok. Powiedzcie mi, jak się nazywa ta czerwona herbata w kostkach? W aptece ją kupujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tchibo 2102 0 Napisano Październik 28, 2011 hej leseczki :) jak u was ? ja sie dzis wazylam i o dziwo wagga mi pokazala 58 kg ... a moj cel 55 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sama jestes leseczka Napisano Październik 28, 2011 -- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach