Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce popatrzeć

hand job solo + widownia

Polecane posty

Gość chce popatrzeć

Tematów typu jak to faceci poonanizują się przy żeńskiej widowni było wiele. Ja jednak tak sobie właśnie z rana szukam filmików jak facet się onanizuje a jakaś pani bądź kilka pań przygląda mu się tylko, ewentualnie zachęca. Jeśli poszukać w necie pod hasłami masturbacja czy onanizm, to i tak przeważnie same kobiety tylko znajdziemy. Jeśli już znalazłam jakiś ciwkawy filmik to przeważnie na gejowatych stronach, co mnie zniesmacza. Dlatego chce widzień kobietę w tle. No dziewczyny napewno macie swoich ulubionych menów w akcji solo .........................

Gość xxl-men
Ja taki pokaz robie czasem dla mojej sasiadki.

Gość chce popatrzeć
I napewno nie ty jeden. Mój facet jak go namiam czasami też mi pokaże, ale zawsze z wielkim grymasem bo twierdzi, że teraz ma mnie itp. Choć kiedyś byliśmy na wakacjach i się trochę pokłóciliśmy, a fakt był wcześniej napalony, to w nocy przyłapałam go jak się onanizował. Nigdy mu o tym nie powiedziałam i teraz uśmiecham się tylko jak mi wmawia, że już tego nie potrzebuje :) Ale wracając do tematu - chcę tylko linków do filmików w powyższem temacie. Wszyskim chętnym do pokazu dziękuję :)

Gość to kliknij
na googlach cfnm tube i wyświetli Ci się mnóstwo takich fimów.Miłego oglądania:)