Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STEPER

STEPEROWICZKI-CZY WARTO KUPIC STEPER Z LIDLA?

Polecane posty

Gość STEPER

W OFERCIE LIDLA NA PRZYSZŁY TYDZIEŃ JEST STEPER SKRĘTNY Z LINKAMI,LICZNIKIEM KALORI ITP.CZY KTÓRAS Z DZIEWCZYN ZNAJĄCYCH SIE NA RZECZY MOGŁABY MI DORZDZIĆ CZY WARTO TAKI SPRZĘT KUPIĆ ???

cześć.:-) pewnie że warto kupić pod warunkiem że jest cały tzn nie uszkodzony . Steper to steper nie ważne skąd , a i warto bo nie będzie naszego kochanego celulilu hehe i pośladki jędrne mięśnie brzucha też będą aktywne.:-) także każdy ruch będzie dobry.

Wykażę się laicyzmem - ale po co są linki przy steperze? Rozważam zakup urządzenia i nie bardzo wiem do czego służą.Chodzi o dodanie pracy rąk? Te linki są elastyczne?

Gość *liliann
Linki są po to, żeby ćwiczyć ręce w trakcie chodzenia. Osobiście uważam, że to bardzo zbędna rzecz. Zawsze odczepiałam.

Gość nie kupuj stepera
kup sobie STEP,czyli platfotme na ktos sie wchodzi i schodzi, ja mam step i steper,na steperze wcale nie cwicze a nie stepie,schudlam juz 6 kilo,jeszcze 4 kilo i bedzie wazyc jak dawniej

Nie kupuj, bo nie warto....ja nabyłam w lidlu chyba ze 2 lata temu, dokładnie taki sam i po kilku użyciach zaczął tak masakrycznie skrzypieć, że nie dało się tego znieść i od tej pory stoi w szafie. Dodam, że próbowałam go smarować w różnych miejscach smarem, ale nic to nie dało, bo tak naprawdę nie wiadomo co i gdzie tak hałasuje. Pozdrawiam.