Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muszębyćsilna

Jak zapomnieć o miłości bez przyszłości

Polecane posty

Gość Muszębyćsilna

Byłam w związku 2 lata. Zerwaliśmy ,on wrócił do byłej. Jest mi bardzo ciężko bo dalej go kocham. Jak układac sobie myśli ,żeby jak najszybciej się z tego wyleczyć? Może mieliście podobne sytuacje. Proszę o podpowiedzi bo sama nie daję sobie rady.

Gość iw89
gdyby można było ot tak po prostu zapomnieć nie było by cierpiących po rozstaniach-niestey cudownego środka nie ma samo musi przejść-czas to lekarstwo i może jeszcze fajni ludzie :)

wybierz sie w Tatry na szlaki na tydzień Gwarantuję ci że tam człowiek wspaniale sie wycisza i dostaje powera na dalsze życie

Gość Muszębyćsilna
Były chwile kiedy planowaliśmy wspólne życie , deklarował że kocha ale ja czułam ,że nie mam do niego pełnego zaufania.Dość często sie kłóciliśmy i dlatego sądziłam ,że powinniśmy się rozstać.Nie umiałam jednak podjąc takiej decyzji. Czemu to cholera takie trudne. Na zdrowy rozsądek , bardzo dobrze ,że nie jesteśmy juz razem ale serce nie chce przestać boleć. Nie wiem dlaczego ,we wspomnienich idealizuję go i przywołuję tylko miłe chwile. Obecnie mam kolegę ,pewnie juz uważa się za mojego chłopaka, ale ja ciągle myślami jestem gdzie indziej. Jak to pokonać?

Gość Muszębyćsilna
Od rozstania minał miesiąc a ja wciąż o niczym innym nie mogę myśleć. Zasypiam ,śnię i budzę się z myślami o nim. Tak chciałabym zapomniec ,wyrzucić z głowy i serca ,zacząc nowe życie a tak mi trudno. Czy jestem wyjątkowym słabeuszem czy innym tez tak się zdarza.

Gość Muszębyćsilna
Mówią czas leczy rany. Tak chciałabym móc zasnąć i obudzić sie za pół roku. Może byłoby mi już lżej,może widziałabym jakieś światełko ,że i dla mnie kiedys zaświeci słońce.

Gość nananartz56
Podaj e-mail a przesle Ci afirmacje na odkochanie. bardzo skuteczne. Za kilka dni bedziesz gotowa na nowy zwiazek.