Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elwira55

Aktywna 50-tka :)

Polecane posty

Tego lata wybrałam się na turnus rehabilitacyjny nad morze w ramach wypoczynku i relaksu. Niestety był to pobyt bez dofinansowania pefron, więc mało to nie kosztowało, ale było warto. Kijki były w ciągłym ruchu bo jest tu mnóstwo miejsc, gdzie można z nimi pochodzić. Chodniki, wyboje, ale dałam rade :) Bardzo mocno polecam taki wyjazd jako wakacje dla aktywnych seniorów. Taka jestem podekscytowana, że zapomniałam Wam powiedzieć dokąd się wybrałam, a był to Kołobrzeg. Wieczorki taneczne dla seniorów też były super ;) Taniec, dobre jedzenie i wielu nowych znajomych. Chętnie wysłuchałabym i Waszych opinii na temat takich pobytów. Może ktoś z Was już był tam, gdzie ja http://www.patrona.pl/osrodek-rehabilitacyjny-Kolobrzeg-132-4 ?

Gość milivanilii
"Taka jestem podekscytowana, że zapomniałam Wam powiedzieć dokąd się wybrałam" spadaj z tym gadkami i tą kryptoreklamą lala i z podekscytowania jaja przypadkiem nie znieś

najgorzej mnie mrożą te wieczorki taneczne dla seniorów. Po pierwsze, nie wiem co by mój Miły powiedział ( młodszy o rok), po drugie nie tańczę za dobrze...

Gość ja nie wiem czym się można
cieszyć w tym wieku