Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moijestmoi

zasiasc do wigili 8 kg lzejsza

Polecane posty

Gość moijestmoi

hej wszystkim wlasnie po 15 miesiaca weszlam na wage i szok przytylam 6 kg! ale jaki to szok skoro codzien jadam podwojne porcje a conajmniej 2 posilki sa dodeserowane slodyczami...plus pol litra coli dziennie...masakra jestem wsciekla na siebie bo przed wakacjami mialam piekna figure bylam na diecie chodzilam na silownie i biegalam mialam wyrzezbione nogi pue raczki i brzuch byl seksowny stawalam przed lustrem w bieliznie i nie moglam sie napatrzec ale sie rozleniwilam przez wakacje i teraz wiecie kurtka sweter malo motywacji...Obecnie waze 64 kilo przy 170 uwazam ze moj idealny wyglad stanowilo by 56 kg moze 55 ale boje sie bo po tych wszystkich dietach 1200 kcal rzyplacilam niepokojacym wypadaniem wlosow wiec chcialabym to rozegrac rozsadnie...mysle ze pierwsze 4 kg zrzuce praktycznie z dnia na dzien bo mam dobre odloze i pod tlusczem ladne cialo umiesnione...zawsze pierwsze kilo ubie latwo ...myslicieze bez slodyczy i kolacaja do godziny 19 dam rade ?oczywiscie ogranicze tez moja ukochana kole...jak radzicie jesc

Gość moijestmoi
aj tam od razu...wystarczyloby sprobowac po troszku bo rodzina mnie zje