Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babeczki w kropeczki

ZUS Polakom nie pomoże

Polecane posty

tak wlasnie o to mi chodzilo. wystarczy wrocic do Boga a rzeczy zaczna sie ukladac. oczywiscie konsekwencje grzechow zostana ale bedzie to zupelnie inne zycie. sami sobie zadajemy cierpienie najczesciej poprzez swoje wlasne grzechy

samotna: Nawet jeśli to tylko parę słów to jednak czasem mają jakąś siłę. Musisz trzymać się z ludźmi, którzy rosną, a nie ciągną w dół. Wtedy nawet najtrudniejsze chwile da się przetrwać bez depresji. Jakbyś miała jakieś pytania lub choćby tylko doła to pisz: babeczki_kropeczki@o2.pl :) I spokojnie, nie jestem z jakiejś sekty, ani nie uprowadzam dzieci na narządy :D Mam w sobie natomiast całą masę empatii i jakoś muszę to lokować.

helenka: Racja. Człowiek, który pogubił się we własnym sumieniu nigdy nie będzie szczęśliwy. Co widać po pseudo bogaczach dorabiających się na ludzkiej krzywdzie. Z tej radości piją jak szaleni i wyszukują coraz mocniejsze bodźce, żeby choć na chwilę poczuć się lepiej.

Gość Bajaaaderka
Na ZUS od dawna wiadomo, że nie można liczyć. Ale nawet mimo tego że każdy to wie, nie wiele osób próbuje się jakoś zabezpieczyć. Nie każdego stać na oszczędzanie, ale temat jest warty rozważenia, bo na stare lata możemy zostać z niczym.