Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo małe szanse ma o

Facet poniżej 175cm wzrostu ma znikome szanse na fajne życie i dziewczyny

Polecane posty

Gość hdfjxhzsh
Pier.dolicie takie bzdury ze jest mi Was zal! Ja mam faceta ktory ma 165cm i jestem szczesliwa.

Gość IMO13855
Kurduple do gazu!! Zaraz...o cholera...sam sobie wbijam nóż w plecy! :P

nonsens! Facet mający 175 cm to dno. Musi mieć minimum 185 cm :) Tylko przy takim czuję się bezpiecznie :)

Gość bardzo małe szanse ma o
młodzi prawiczkowie jesli to przeczytają niech nie zyją marzeniami ... zbierajcie kase na wydluzanie wzrostu , to koszt koło 50tys w polsce , w Niemczech 200tys zł. Nie warto byc kurduplem.

Tak, najlepiej na dworcu centralistycznym. Sam tam pracowałem, więc mam dla was radę : niech klient płaci z góry!

Gość Faktycznie, ciężko.
Mam 169 centymetrów wzrostu. Poza tym w sumie wyglądam normalnie, tylko ten wzrost. Zawsze musiałem kombinować, skoro nie mogłem imponować laskom wzrostem, to może inne rzeczy im zaimponują. Mimo, że pochodzę z biednej rodziny, to "dorobiłem się". Na co dzień jeżdżę BMW Z4, ubieram się w markowych sklepach, 2 razy w roku wyjeżdżam na urlop za granicę. Mam pół bliźniaka (kredyt spłacony) 15 kilometrów od centrum jednego z dużych polskich miast (gdzie mam firmę). I dalej, mimo trzydziestki nie mam dziewczyny. Co się jakaś trafi, to w końcu daje mi do zrozumienia, że może i mam łeb do interesów, może i nie jestem głupi, ale ona kurdupla to na poważnie nie chce. Rzeczywiście prawdę ktoś napisał. Znikome szanse. Wszystkie kleją się tylko do kasy, ja mógłbym przy tym wszystkim nie istnieć.

Gość Niski jestem a mam powodzenie
Niski jestem a mam powodzenie EEEEEEEEEEE tam pier..licie chlopy :)

Gość 175
ja mam 175 i nie mam zadnych problemow fajnie bylo by z 5 podskoczyc ale od roku juz nie rosne i mam 17 lat ,malo kture dziewczyny maja 175 a praktycznie wszystkie ktore znam wyzsze ode mnie sa brzydkie a najładniejsze 165 170 wiec z moim 175 stykne do nich :D

Gość 175
chodze na silownie mam fajna muskulature biore 90 kg na klate chociaz sam waze 60 ale wygladam chyba fajnie bo czesto cos zagadam :D mysle ze nawet od 170 juz moze byc spoko

Gość nvnvnvnv
loser pocieszaj sie dalej. nawet jesli jestes w miare przystojny to jesli nie jestes fajny wygadany i ogolnie cool to i tak jestes spalony:D

Gość gość
Przebrzydła idiotki monoc sie nie liczy wygląd a marudacie ze niski to złe A same jesteście grube i brzydkie. Pozdrawiam Weronika