Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemchybazakrecona

potrzebuje rady

Polecane posty

czy lepiej zyc chwilą, bawić się, przyjemnosci sobie sprawiać, egoistką być czy odpowiedzialnie, planując i licząc się z innymi postepować poważnie pytam co jest wasniejsze JA i moja zdrowa osobowosc, szczescie czy INNI przykład mam chu.owe pozycie z mężem, zdradzac go z kochankiem ale tak by nie wiedzial i nie cierpial czy masturbowac sie przed kompem , dla niego z zasady rozkladac nogi i trwac...

wezme rozwod :P juz biore ale dylemat mam:P a poza tym zawsze szczery temat nie dotyczy interpretacji mojego nicka tylko potrzebuje rady :P poza tym buziaczki :P

Gość najpierw się pomasturbuj
porządnie to najczęściej pomaga trochę wyprostować kobietom myślenie :p później zajmij się czymś pozytecznym: aerobik, basen, sprzątanie, pieczneie ciasta czy co tam lubisz robić, żeby się zmęczyć później znów masturbacja kąpiel i pomyśl znów czy chcesz kochanka? na cholerę Ci obcy chłop? wibratory są teraz takie fajowe :)

dobre, dobre - faktycznie moze kupie ale to nie tylko o factea chodzi o zycie tez mam ochote na wyjazd, jest to moje marzenie, stac mnie ale wtedy przepuszcze rezerwowa kase - jechac? nie jechac? rozumiecie chyba czy nikt nie ma takich problemów?

Gość najpierw się pomasturbuj
za mało masz zajęć i koncentrujesz się na swoich wydumanych problemach, psychika się przez to buntuje wiem co mówię :)

" 10:56 [zgłoś do usunięcia] jestemchybazakrecona wezme rozwod juz biore ale dylemat mam a poza tym zawsze szczery temat nie dotyczy interpretacji mojego nicka tylko potrzebuje rady poza tym buziaczki " Jeżeli się niechcesz martwić tą sprawą to polecam codziennie biegać po 100 km:classic_cool:.Dzięki temu będziesz bardziej martwić się bolącymi mięśniami:D.