Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhguy

ojciec mojego chlopaka naklamal namnie...wyszlo ze .

Polecane posty

Gość jhguy

uganiam sie za chlopakami;/;/ naklamal , ale naszczescie jego matka wszystko sprostowala pijany byl wysmiewal sie z mojego ze jeszcze zobaczy ze zapytaj sie matki przekonasz sie... to bylo straszne tak plakalam ze niepotrafie tego opisac najgorsze jest to ze moj chlopak uwierzyl chwilowo ze bylabym w stanie go zdradzic...jego ojciec nigdy mnie nielubil zle sprzatam, zle gotuje zle sie ubieram wszystko robie zle...wyprowadzam sie z tego domu

Gość jhguy
skurwysyna poprostu nienawidze jak chce sobie robic z kogos dziwke to tylko z siebie bo to on pare lat temu zdradzil z malolatka glupi huj!! pije tylko i jest typem holeryka wszystko musi byc jak on chce szmaciarz jebany!! jak sie zemscic?

Gość jhguy
no narazie ja i moj chlopak niemamy wyjscia ale ja sie przeprowadzam stad i jemu tez to powiedzialam ze sie wyprowadzamy niemam zamiaru mieszkac z takim hujem pod jednym dachem raz nawet rano wstalam mowie dziendobry a ten awanture zrobil ze JA NIEMYSLE!!!!kiedys mi wybieral do jakiej pracy pojde;/ ale oczewiscie sie klocilam;/

Gość jhguy
wyprowadzilam sie z domu majac 16 lat bo moja matka pila a my wyjechalismy...ale ze tutaj obecnie mamy lepsza prace to narazie z jego rodzicami....ale chwilowo bo dlugo tak niepociagne

Gość jhguy
skad mialam wiedziec ze tak bedzie??jego mama jest w pl teraz wiec sie skurwiel jebany rzadzi tutaj;/ a kobita cala sprawe sprostowala gdyby nie ona to niewem jakby sie to skonczylo

Nie wiedziałaś, że jego ojciec upija się w domu? Nie powiedział Ci gdzie się przeprowadzacie? Nie dopytywałaś? Powinnaś wiedzieć, to był Twój obowiązek się dowiedzieć zanim wpakujesz się do obcych ludzi pod dach.

Gość kuśwa no żesz ty
czy już wszyscy w Polsce są pijakami??????????

Gość naszczaj mu do zupy i git!
:O :O