Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wdjqjqdw

Wiadomość dla użytkowników kafe

Polecane posty

Gość wdjqjqdw

Jesteście tępymi chujami i cipami, siedzicie na tym chorym forum całymi dniami zamiast życiem się zająć. Sam tu wpadam raz na kilka dni na może 30 min, ale jak czytam o tematach na tym forum to aż mi żal. Same tematy o seksie i użalanie się nad samym sobą, zero merytorycznej rozmowy na poważne tematy, jesteście dla mnie zerami choć z drugiej strony wiem że moje zdanie dla was się w ogóle nie liczy, ale śmiać mi się chce, siedzicie na tym forum życia nie macie i pieprzycie na kretyńskie tematy na poziomie ludzi o IQ 75

Gość wdjqjqdw
podszyw dał właśnie pokaz swojej elokwencji i fantazji, o tym właśnie piszę, kogoś takie wpisy bawią? toż to jak z gimnazjum haha

Gość Ewa_.
Zasadnicze pytanie brzmi: A co Ty tutaj robisz?? Jesteś taki sam jak większość tutaj piszących ludzi :P:P:P:P:P

Gość to mówiłem ja,Jarząbek
i po co ci to było...hahahah:)

Gość wdjqjqdw
Ewa, nie masz racji, wszedłem na te forum bo myślałem że będzie ciekawe, posiedziałem poczytałem trochę tematów i stwierdziłem że ludzie tu piszący są specyficzni. Najbardziej mnie dziwią ludzie którzy praktycznie w każdym topiku się wypowiadają niewiem kiedy nie spojrzę to oni są:D chyba siedzą tu 24/7

Gość Ewa_.
Rozumiem. Ale nie możesz wszystkich wrzucać do jednego worka. Nie jesteś jedyną osobą,która się rozczarowała. Masz rację,niektórzy tutaj mają nie po kolei w głowach. To są skrajności. Nie raz spotkałam tutaj ludzi wartych uwagi.

Gość wdjqjqdw
No racja, na pewno są osoby wartościowe ale większość to sorry za określenie idioci, tematy jakby to gim zakładało.

Gość Ewa_.
Niestety nic na to nie poradzimy