Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzam zone

Wczoraj zdradzilem zone z mezatka

Polecane posty

Gość zdradzam zone

Tak jak wiecie, wczoraj miałem umówione spotkanie z dziewczyną, której perypetie ruchania opisywałem w piątek. Tym razem miało nie być bachora... Trochę się spóźniłem, dzwonię domofonem, odzywa się jej śliczny głosik i ...drzwi się nie otwierają Zjeebał się elektromagnes . Zeszła więc na dół mi otworzyć. Tym razem zrobiła się na bóstwo - dość wyrazisty makijaż, rozpuszczone włosy i króciutka brązowa miniówka Szedłem za nią do góry 3 schodki z tyłu, podziwiając jej zgrabny tyłeczek i dłuuugie nóżki. No to będzie zabawa, sobie pomyślałem . Przez krótką chwilę przeleciała mi myśl: a ciekawe co teraz robią stulejarze buachachacha . Poczułem do was pogardę ale właśnie stanęliśmy przed drzwiami jej mieszkania więc nie zaprzątałem sobie dalej uwagi takimi żałosnymi gównami jak wy Weszliśmy do mieszkania, zamknęła drzwi i... dosłownie rzuciła się na mnie. Przyssała się do moich ust i całowała jak szalona wpychając mi język prawie do gardła... Dodam że stałem jeszcze w marynarce i kurtce z teczką w dłoni... W końcu odpuściła i pociągnęła mnie za rekę prowadząc na pięterko.... cdn...

Gość serwetnik
aleś se plastik znalazł :O

Gość zdradzam zone
Wnet mama mnie obudzila i przerwala moj wspanialy sen, informujac ze spoznie sie na plastyke do szkoly.

Gość serwetnik
u mnie tak: 2 - stosunki 1- bez gumki 2 - palce w pupie 2 oral 2 oral mi palcowki 3 ocieranki 6 macali po cyckach 9 calowalam sie z 25

Gość zdradzam zone
wiem, że jestem żałosny, ale nie mogę się powstrzymać by nie myśleć o moim wacławie podejrzewam, że mogę mieć jakiś problem. jak uważacie, umówić się ze specjalistą? mam fantazje erotyczne nawet o własnej matce coś ze mną nie tak...

Gość zdradzam zone
Na pięterku pociągnęła mnie do sypialni na małżeńskie łoże gdzie już totalnie oddaliśmy się namiętnym pocałunkom. Była maksymalnie napalona, gdy moje usta dotknęły jej szyi zaczęła pojękiwać z rozkoszy. Zdjąłem z niej sweterek - pod spodem miała fikuśną, przezroczystą, czarną haleczkę czy jak to się nazywa. Forumowe pedały będą wiedzieć. Wiedząc, że cyce ma słabej jakości, nie ściągałem jej, za to gładziłem jej ponętne udka docierając wkrótce do gorącej i mokrej szparki. Bez ceregieli zdarłem z niej spódniczkę, majtki i przystąpiłem do minetki na przemiennie z palcówką i grzebaniem środku . Było to dość trudne zadanie bo przy każdym podrażnieniu czułego punktu (nie tylko łechtaczka cała się prężyła i trzęsła biodrami . Jednocześnie cały czas coś pierrdoliła pod nosem w stylu: - o tak cudowny jesteś - o jak mi dobrze - nie mogę, juz dłużej nie wytrzymam itp. cdn...

Gość zdradzam zone
Po dwóch jej orgazmach stwierdziłem że wystarczy i sam się szybko rozebrałem, położyłem się na plecach i zaczęła mi obciąągać. Najpierw robiła to z boku ale że znów haczyła zębami zasugerowałem jej by uklękła pomiędzy moimi nogami. Tym razem szło jej lepiej chociaż ekspertką to ona nie jest. Starała się jak mogła ale lodzik średni. Prowadziłem ją za łeb po jajach itp jednocześnie z niesmakiem zerkając na jej workowate cyce Pomyślałem że zaraz ją wyrucham ale w tym momencie ona położyła sie na brzuchu i: masuj mnie. No więc zabrałem się za masaż bo w sumie lubię masować kobiety. Głównie skupiałem się na plecach ale porcję pieszczot otrzymały też posladki, uda i przede wszystkim stopy co się jej bardzo podobało. Po jakichś 15 minutach znudziło mnie to więc zaproponowałem by teraz ona mnie masowała. Położyłem sie na brzuchu, ona wybiegła na chwilę i wrócila z jakąś niemiecką oliwką. Ledwo zaczęła mnie masować, zadzwonił mój telefon (nie mogłem wyłączyć ani ściszyć). Patrzę na wyświetlacz - żona

Gość w morde co za
Ziew. Weż pleć jakiś wątek erotyczny ok? Bo nudne to.

Gość miranda12
zdradzam żonę - nie pisz już nigdy więcej, źle to robisz dziewczyno, kompletnie się na tym nie znasz i te nieudolne podszywy pod faceta

Gość miranda12
ani to interesujące, ani dobrze napisane - jednym słowem: KOSZMAR

Gość werdas
Zaloze sie, ze to pisze prawiczek, ktory gola babe widzial tylko na filamch.

Gość zdradzam zone
to prawdziwa historia zazdrosnice:P,i pisac umiem nieskromnie powiem