Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Temat dla elity kafeteriii........

Polecane posty

Gość a kto jest tą elitą
:O prawdziwa elita unika takich załosnych topikow :classic_cool:

a kto jest tą elitą to się okaże kto się wpisze :classic_cool: 🖐️ jak przekroczymy limit przyjęć to się wymyśli jakieś postępowanie kwalifikacyjne :) 🖐️

Gość znawcanieprzyzwoity
Dytektorke nudzi ci się?? :p

Gość co ty tam wiesz...
elity sie nie wybiera, elity sie nie kwalifikuje elita po prostu jest :classic_cool:

Gość ptasiek nastroszony
kupa - jako odnawialne zródło energii dla jednostki ludzkiej w dobie kryzysu

Gość ja jestem z elity
tej najwyżej ustawionej w łańcuchu pokarmowym kafeterii :classic_cool: ale się nie zaloguję bo mam swój honor :classic_cool:

Gość znawcanieprzyzwoity
Dyrektorka zamiast prowadzić bezowocna dyskusje która i tak nie wpłynie ani na stan ludzkiej świadomości, ani nie otworzy żadnego zapyziałego umysłu, umów się lepiej ze mną na jakaś owocną randkę, tudzież drinka rozmownego ;)

znawcanieprzyzwoity Dytektorke nudzi ci się?? przyznaję że troszkę tak :P :P :P a mam jeszcze jakąś godzinkę do zmitrężenia na kafeeee :classic_cool: 🖐️

co ty tam wiesz... elity sie nie wybiera, elity sie nie kwalifikuje elita po prostu jest to oczywista oczywistość, ale... jednak pewne jednostki odchodzą a inne się pojawiają - i ten proces właśnie mam ochotę zwizualizować w tym temacie :classic_cool:

znawcanieprzyzwoity Dyrektorka zamiast prowadzić bezowocna dyskusje która i tak nie wpłynie ani na stan ludzkiej świadomości, ani nie otworzy żadnego zapyziałego umysłu, umów się lepiej ze mną na jakaś owocną randkę, tudzież drinka rozmownego akurat tę opcję bez problemu da się zorganizować ;) chętnie :P tylko.... 1. jak mam się ubrać ? ;) tzn. jak chcesz? :P 2. i kiedy otrzymam ilustrowaną randkową aplikację :P 3. kto kogo odwozi PO RANDCE :classic_cool: 🖐️

Gość Julia213231321
wasza stara ma nasrane w dupsku

Gość łahahahahaha
dyrektorke ma nieogolone pachy na focie błahahahaha

Gość ptasiek nastroszony
po randce zawsze odwozi mniej pijany

Malutka_w_szpileczkach90 dyrektorke witam.... ;) udało mi się znaleźć sponsora do zakupu tuszu dla CIebie :classic_cool: 🖐️ wzruszył się Twoją niemożnością wzruszania się :classic_cool: 🖐️ wybieraj markę - dostaniesz cały karton 😴

[zgłoś do usunięcia] łahahahahaha dyrektorke ma nieogolone pachy na focie błahahahaha\ tylko się nie zesraj :) 🖐️

ptasiek nastroszony po randce zawsze odwozi mniej pijany' ale chyba swoją furą - 😴 w taim przypadku pytanie brzmi inaczej - kto sponsoruje taxi? :P

Gość ptasiek nastroszony
ten kto mniej przepił

Malutka_w_szpileczkach90 dyrektorke Jest mi niezmiernie miło jak powinnam się w owej sytuacji zachować? rozsądnie wybrać markę jakoż iż karton wystarczy CI na bardzooooo długo... nie zaszkodzi też wzruszyć się do obiektywu telefonu i przesłać stosowny filmik sponsorowi :classic_cool: 🖐️ to stworzy dobre warunki do współpracy na przyszłość :classic_cool: 🖐️

[zgłoś do usunięcia] ***Lady Laroo*** siemanko,widzę dla elity więc jestem obiadek już gotowy???? ziemniaczki obrane? ;) co dzisiaj masz?