Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Temat dla elity kafeteriii........

Polecane posty

Gość łahahahahaha
dyrektorke dobrze że zakryłaś ten ryj kwadratem bo jeszcze by się ktoś zerzygał :)

Gość łahahahahaha
i nie jestem pomarańczka ty durny zaryty łbie :) Srałabyś jak byś wiedziała kto ja jestem ;)

dyrektorke ***Lady Laroo*** siemanko,widzę dla elity więc jestem obiadek już gotowy???? ziemniaczki obrane? co dzisiaj masz? no baaa pewnie że obiadek zrobiony,dziś frytki z rybką i git ;) a jak tam u Cb divo?

łahahahahaha ojjjejjeeqqq.... to może lepiej się nie ujawniaj ;) niech zostanie tak jak jest 🖐️ pozostań w roli pomarańczowej judzącej gnidy :) 🖐️

Malutka_w_szpileczkach90 ktoś tu ma fana dyrektorke a co w zamian sponsor se życzy? oooo...bo to jedna taka osoba....malutka doskonale wiesz, że takich tu są TYSIĄCE 😴 :classic_cool: sponsor życzy sobie filmik ze wzruszenia :classic_cool: ale musisz zdrowo popłakać :P

[zgłoś do usunięcia] ***Lady Laroo*** mam ochotę na rybkę :classic_cool: ale z minimalną ilością frytek - wiadomo dlaczego :classic_cool: 🖐️

***Lady Laroo*** dyrektorke no to Cię zaproszę w drodzę wyjątku ilość cykuty w tej rybie przekracza chyba wszelkie granice :classic_cool: inaczej nie uwierzę ;) [

Malutka_w_szpileczkach90 dyrektorke A czy będziesz na tyle łaskawa , aby wywołać w mych oczach łzy? , bo samej to wiesz...no jakoś niebardzo mam Ci wlać czy opowiedzieć CI ckliwą historyjkę? :classic_cool:

Malutka_w_szpileczkach90 Dlaczego gdy temat jest w miare normalny zawsze znajdzie się suka , która musi wszystko zepsuć? DLACZEGO ?!?!?!?! bhahahahah normalny... jak zady inny twoj :D zalosne

Malutka_w_szpileczkach90 Dlaczego gdy temat jest w miare normalny zawsze znajdzie się suka , która musi wszystko zepsuć? DLACZEGO ?!?!?!?! 1. dziękuję za przymiotnik do tematu :classic_cool: 2. która suka???? :classic_cool: 3. i co psuje bo nie widzę???? 4. chyba nie masz na myśli tego rzucającego się imbecyla ;) to przesada :D 🖐️

żona-swojego-męża Ty słoneczko chyba powinnaś już udać się do swoich codzienny zajęć... uczyń się produktywna :) chwytaj za szmatę i szur szur 🖐️

zrobiła se przerwę we froterowaniu - dajcie jej się wyszumieć.... jeszcze przed nią dzisaj 300m2 powierzchni płaskiej do zakonserwowania :) 🖐️ zresztą - już się chyba przerwa skończyła :)

dyrektorke zrobiła se przerwę we froterowaniu - dajcie jej się wyszumieć.... jeszcze przed nią dzisaj 300m2 powierzchni płaskiej do zakonserwowania zresztą - już się chyba przerwa skończyła hahahahahha:D właśnie spadłam z krzesła:classic_cool: rozbawiło mnie to niemiłosiernie:P

malutka - to nie był dowcip - jak widać z postu powyżej - sprawdziło się w 100% - pewnie pisze z nowego smartfona :P se zaszalała z jakąś Motofolką :classic_cool: kliku kliku kliku kliku wnet semesów śle bez liku :D