Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia21312122212

co powinnam zrobic?

Polecane posty

Gość Julia21312122212

od pewnego czasu ,,krecimy " z pewnym facetem. spotkalismy sie 2 razy. najpierw u niego w miescie gdzie sie poznalismy ,a potem on przyjechal do mnie bo go zaprosilam. mowil mi komplementy i dal do zrozumienia ,ze mu sie podobam. piszemy ze soba codziennie ,ale dosc lakonicznie tzn okolo 3 smsy dziennie. no i oczywicie zwykle on pierwszy do mnie pisze jak byl u mnie w miescie to zaprosil mnie do siebie do miasta, w sumie powtarzal to ,ze mnie zaprasza ze 2 ,3 razy ja powiedzialam ,ze ok przyjade czy cos w tym stylu ,ale nie drazylam tematu tzn nie pytalam sie kiedy itd teraz on do mnie pisze po tym spotkaniu ,ale nic nie wspomina o tym zaproszeniu ja powinnam sie dopytac kiedy moge przyjechac czy to byloby zbyt nachalne?

Gość Julia21312122212
up

Gość Julia21312122212
biegam nago po peronach i zapowiadam pociagi :classic_cool:

Julka jezeli to twoj najwiekszy problem to proponuje zebys spotkala sie z panem paprykarzem i powiedziala mu jak zyc, bedzie ci wdzieczny

Gość Julia21312122212
nie najwiekszy ,ale nie wiem jak sie zachowac poprostu

Gość Julia21312122212
juz nie mozna sie zapytac o zwykla rade nikogo zwlaszcza na forum ,ktore jest tez po to zeby sie kogos obcego poradzic bo to oznacza wtedy ,ze ,,nie wiem co mam myslec"?

Gość powiem i ja .....
ja na Twoim miejscu bym nie pytała ...a zaczekałabym na następne już konkretne zaproszenie w stylu ....zapraszam Cię do mnie np 5 listopada