Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eventalo_____

Corka w nocyplacze i ma nos zapchany

Polecane posty

Gość eventalo_____

4 dni temu przenioslam moja 2letnia corke do mnie i do meza do pokoju na noc. Pokoj mamy malenki 2,5m2 X 3m2 jest nam ciasno bardzo,ale do rzeczy. Mala w nocy sie wierci i nos ma zatkany, tak jaby miala sucho. Recznik zawsze rozwieszam mokry, wiec od czego to moze byc??

Gość eventalo_____
za chiny nie da sobie psiknac:( probowalam

Gość martwiąca się mama
moja mała też nie chciała dać sobie psiknąć ale odkąd dałam jej do zabawy tą buteleczkę to sama udaje że sobie psika a potem daje mi żebym jej psiknęła i problem z głowy :) a ma 16miesięcy

Gość martwiąca się mama
a i jak ma katarek to lepiej połóż ją na wyższej poduszce to pomaga

Gość eventalo_____
to tak wietrze w domu czesto przed snem nawet godzine czasu. Rozwieszam recznik mokry, i nic:/ wczesniej spala w wiekszym pokoju i nie bylo problemu, teraz spi w malym i jest zle.

no to widac ze musi byc jej z wami w tym małym pokoju za duszno, moze któres z was pali papierosy? to za mały pokoj na wasza trójke, wszyscy dmuchacie chuchacie w nocy to robi sie ciepło , ja bym na hama spróbowala ta sola psiknac, moja córcia tez przezywa ale z powodów zdrowowtnych musialam jej 1,5 miesiaca psikac i nie moge powiedziec ze sie do tego przyzwyczaila, ale jedna osoba trzyma druga szybko psika, no nie ma wyjscia, suchy nos jest niemiłym odczuciem zwlaszcza dla dziecka

Gość zakręć
grzejnik w pokoju, problem zniknie sam. My śpimy przy temperaturze 19 stopni, syn ma 1,5 roku i jeszcze nie chorował nawet nie miał kataru