Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet mnie obrzydza

problem - facet mnie obrzydza

Polecane posty

Gość facet mnie obrzydza

jestesmy ze soba od niedawna, zalezy mi na nim, do tej pory czulam przy nim motyle w brzuchu, ale to co zobaczylam wczoraj sprawilo ze czuje do niego obrzydzenie i wstret, w ubraniu wydawal sie przystojny, wczoraj widzialam go pierwszy raz bez ubrania, ma malego penisa (miedzy 10 a 15 cm), zero miesni, w biodrach wydaje sie byc lekko szerszy niz w klacie i jest waski w tali, ma troche tluszczu ale nie jest gruby widac jednak ze tluszcz odklada mu sie tak jak u kobiet, do tego nigdy jak sie spotykalismy nie widzialam go z zarostem wiec podejzewam ze moze nie miec zarostu na twarzy jestem teraz zalamana, facet przy ktorym wariowalam w ktorym bylam zakochana, na ktorym mi zalezy okazal sie kompletnie asexualny i obrzydzajacy co ja mam robic? :O

Gość jest mi strasznie przykro
odejsc-poki sie nie rozwinelo uczucie

:O zerwij go. ma jeszcze szanse na wartosciową dziewczyne. a jak go kochasz pogadaj z nim, moze wystarczy mu zmienic kuchnie, nieco poćwiczyc wdomu. a ty kasujesz faceta. sama masz takie piękne ciało?

Gość miranda12
ja bym odeszła, bo zawsze już będzie aseksualny. Zawsze.

Gość miranda12
Kwietniulko, kuchnia nie powiększy penisa!

Gość Anabelll elll
A Ty jesteś niczym filmowa gwiazda. Zgrabne, szczupłe i długie nogi, bez cellulitu, płaski brzuszek, zgrabna pupa, duże i jędrne piersi, piękne usta i oczy, IDEAŁ. Zgadza się? Czy może... nie bardzo? Każdy ma wady i zalety. Ludzie głupi patrzą na wygląd, mądrzejsi na charakter. Pomyśl co jest dla Ciebie ważniejsze.

róznica jest miedzy 10 a 15cm. to faktycznie moze byc problem, ale do cholery jakby sie poczuła laska jakby facet ją olał bo by powiedział ze ma obleśnego motyla miedzy nogami a on woli bułeczkę?

Gość twims
Moim zdaniem zamiast szukać w sobie wzniosłych uczuć (patrz: Ludzie głupi patrzą na wygląd, mądrzejsi na charakter.), daj sobie spokój z facetem. Jasne, każdy ma jakieś wady, grunt aby je akceptować. Jeśli facet zaczął Cię obrzydzać, to marnie to widzę.

Gość fggsfdggfffff
to rzeczywiscie bylas w nim zakochana,hehehehe