Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blub

Kiedy przyjdzie paczka?

Polecane posty

Gość Blub

paczka została mi wysłana poleconym priorytetem czy jakoś tak w czwartek tj. 20.10.2011, nie wiem czy waga ma znaczenie ale jest to ok 9kg. jak myślicie kiedy powinna dojść? dodam ze paczka wysłana z Pabianic do Łodzi

żona napisze pod koniec tygodnia do niej wlasnie. najgorsze ze transakcja przez e-mail, no ale e-maile mam zachowane. wkurza mnie nie tylko sam fakt ze jest opoznienie, bo to nie jest pilna rzecz, ale brak informacji, dlaczego i co sie dzieje. juz na pewno nic od tej osoby nie kupie mimo ze podobaja mi sie te rzeczy.

tajemniczy_glut_na_firance -> oj tak przez neta cos kupować zawsze ryzyko - mi juz tez kilka razy zgniela paczka- ale to z winy poczty i dostalam kase... dlatego tez teraz wole kupic za pobraniem... nie dostane przesylki bo zagnie to i kasy nie strace :)

sam poslizg to nie problem, ale chce informacji, kilka slow w mailu: sluchaj, dzis nie wysle bo zlamalam noge, albo sluchaj, zamkneli mi poczte musze jechac 100km do najblizszej i bede mogla dopierow weekend. cokolwiek, bylebym wiedziala ze to nie proba oszustwa. znam zycie, tez mi dziwne sytuacje czasem wychodza.

Gość Blub
pewnosc mam ze paczka zostala wyslana w czwartek, bylem z tym nr na poczcie to i powiedzieli ze do 10dni ta paczka bedzie, ale wkurza mnie to, bo miala byc na 2gi dzien