Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilijka nowalijkaaa

Handlarz anabolików...

Polecane posty

Gość Lilijka nowalijkaaa

czy związałybyście się z takim osobnikiem, gdybyście go pokochały. Wiedziałybyście,że to jego główna praca zarobkowa, ale mimo wszystko byłoby uczucie. Jak wiadomo praktyki takowe są nielegalne.

Gość Lilijka nowalijkaaa
nie macie zdania na ten temat? co myślicie o takim zarabianiu pieniędzy i o takim związku? co byście zrobili?

Gość bosheeee ale masz problem
moj tez tak dorabia pensji Co ja gadam, raczej ta pensja do dodatek... Jest popyt jest podaż, biznes jak kazdy inny, prochów dzieciom nie sprzedaje...

Gość Lilijka nowalijkaaa
ale jeżeli jest miłość?

Gość Lilijka nowalijkaaa
prochów dzieciom nie sprzedaje,ale mimo wszystko to przestępstwo. Gdyby było legalne to co drugi by tym handlował.

Gość gangh8gh8t87
facet z prostytutką rzadko wchodzi w głębsze relacje, kobieta z przestępcą nie ma oporów.

Jesli wpadnie to dostanie grzywnę, max krótkie zawiasy Znam kilku których złapali, zaden nie siedział mimo że jeden z nich wpadł 3 raz... Oczywiście jesli cię już złapią to czas sie wycofać... W tym kraju z normalnej pensji niewiele można zdziałać, więc każdy orze jak może...

Krzywdy nikomu nie robi, interpretujcie sobie jak chcecie...

Gość Lilijka nowalijkaaa
no dobrze, Twoje zdanie już znamy...jesteś za bo Twój facet to robi. Ja się pytam jakie jest zdanie osób, postronnych. Twoje argumenty do mnie nie przemawiają,bo popierasz coś co jest złe. Co sądzą na ten temat inni

Inni sądzą że nie nalezy sie wiązać z przestępcą, jesli umiesz czytać...

Gość Lilijka nowalijkaaa
Chodzi mi o bliską mojemu sercu osobę. Pogubiła się i nie wie co robić z tym fantem. Zakochała się i nie można jej przetłumaczyć,że to co robi wybranej jej serca jest złe.

Gość a mojemu facetowi
nielegalny interes pozwolił zarobić na tyle, zeby mogł otworzyć swoj własny legalny Dziś jestem jego żoną i to co mamy po częsci zostało zarobione legalnie, ale gdyby tak nie było to pewnie siedzielibyśmy teraz gdzies kątem u rodziców i odliczali na bilet miesięczny... Popieram, zdanie ze w tym kraju itd.

Gość a mojemu facetowi
miało być "po częsci zostało zarobione nieleganie"

Gość jełoppp
człowiek w życiu ma dwa wyjścia-albo popierać tego typu rzeczy jak powyższe panie nie licząc się z własnym sumieniem (bo dla mnie to zwykli bandyci), albo żyć skromnie, ale nikomu przy tym nie szkodzić kierując się sercem i rozumem

Gość Smutna mamuśkaa
Dla mnie anaboliki czy narkotyki. Jeden wał. Taki typ to przestępca i nic innego. Mój syn o mały włos nie stracił życia przez te świństwo i już 2 rok leży w szpitalu, jest rośliną

Gość Zauważmy że popierają...
zauważmy że popierają takie działanie wyłącznie tępe suki które są żonami tych bandziorów. Logiczne,że będziecie chwaliły takie poczynania, bo z tego macie nielegalną kasę :D

Gość a mojemu facetowi
Co mojemu sumieniu szkodzi, że ktoś sobie musi coś wbić żeby mu muskle szybciej puchły???? Ktoś sobie wstrzykuje, ktoś musi mu sprzedać ampułke... Normalny interes:) A że nielegalny, trudno...

Gość zdania_podzielone
niektóre kobiety wożą się luksusowymi autami, noszą drogie suknie i biżuterię, bywają na drogich imprezach i mają całkowitą świadomość tego, że ten luksus ktoś przepłacił swoim życiem i mają to serdecznie w dupie. Mnie to gorzej razi niż ich fagasy.

Gość Zauważmy że popierają...
dokładnie :D takich pustaków w naszym kraju nie brakuje. Ale jedno trzeba przyznać na plus tej pani, która się wypowiada. Jest świadoma tego,że to nielegalne i w żaden sposób się nie usprawiedliwia. Pisze otwarcie że to złe. A nie tak jak niektóre lalunie bronią się i udają głupsze niż są

Gość miałyście farta jak tak
mój ex siedzi już w więzieniu 3 rok przez anabole. Dostał 4 lata więc to nie taki krótki okres czasu. Różnica taka,że ja o jego interesach nic nie wiedziałam :/ Dziwiłam się,że pracując jako sprzedawca w sklepie z panelami ma tyle kasy. Jak to wszystko wyszło na jaw było mi wstyd jak cholera. Dziwie się tym laluniom, którym takie źródło dochodu nie przeszkadza.

Gość zdania_podzielone
jeszcze dodam, że większy szacunek mam dla dziwek z pod latarni.

Gość Lilijka nowalijkaaa
a te kobiety które są z tymi handlarzami jakie mają podejście do kościoła? jesteście wierzące?

Gość Lilijka nowalijkaaa
UPUPUP

Gość Lilijka nowalijkaaa
??

Gość stary cham
Lecisz na jego anaboliczną kasę, a nie na osobowośc! A co jakby narkotykami handlował albo żywym towarem?

Gość Lilijka nowalijkaaa
no właśnie ta dziewczyna której temat dotyczy leci na jego osobowość a nie kasę

Gość Wyga wegetacja
Nie pierdol,ze leci na osobowość!!! a co to za cudowną osobowość ma przestępca? typ co chce jak najszybciej się dorobić cudzym kosztem? typ co bierze się za nielegalne interesy? typ który faszeruje ludzi świństwem tylko dla zysku? typ który nie liczy się z tym że kiedyś wpadnie? no a wiesz jak w życiu bywa i ja tacy wcześniej czy później kończą. nic nie trwa wiecznie. wieczny jest tylko wszechświat

Gość stara chamka
wieczny jest tylko Bóg