Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wierzycie?.?

Wierzycie w koniec swiata ktory ma niby byc w 2012 roku???

Polecane posty

Gość czy wierzycie?.?

mnie cos dzis napadlo i czytalam w necie, ze jakies kataklizmy,ze konczy sie ten kalendarz majow itp...juz sama nie wiem czy wierzyc czy nie:o

Gość ta co wszystko skomentuje...
Bzdura! O kńcu świata wie tylko Bóg! Jak ktoś jest nie wierzący to może wierzy, ale katolicy powinni trzymać się jednego...

Gość fgjjgjjdjjdj
nawet jak bedzie to nic na to nie poradzisz

Gość xderr
"Lecz o dniu owym lub godzinie nikt nie wie, ani aniołowie, ani Syn, tylko Ojciec" Tyle w temacie

Gość czy wierzycie?.?
Jestem katoliczka i wiem ze nie powinnam myslec ze jednak to nastapi, ale te wszystkie przepowiednie:o to jest jakies chore:o

Gość ine będzie żadnego końca świat
a 🖐️ w najlepszym razie może byc koniec ludzi ale to nie koniec świata :P tak jak wyginęły ptaki dodo ale jakoś nie oznacza to końca śwaita zresztą świat będzie istniał jeszcze miliardy lat po tym jak ludzkość wygini. bo w końcu wyginie

Gość xderr
Jacy Wy wszyscy mądrzy jesteście, wiecie dokładnie co będzie i kiedy...wskażcie mi źródło tej wiedzy chcę to zobaczyć Ja Wam mogę źródło mojej podać, jest dostępne dla wszystkich

Gość ja tam w to
nie wierze

Jeden był w zeszłym tygodniu i co? Nadal jestem na kafe, nadal wpieprzam ciastka i nadal mam pracę do napisania :)

Gość pakamaka
ja już w całym moim życiu przeżyłam kilka konców swiata, więc się nie martwie. bardziej się boję wojny, bo sytuacja gospodarcza i polityczna na świecie jest bardzo napięta

Gość czy wierzycie?.?
chyba sie za duzo dzis o tym naczytalam,do tego wczoraj ogladalam film 2012 Doomsday...po ktorym sie wiecej spodziewalam,bylam lekko mowiac rozczarowana:o ale to co pisza,gdyby cos takiego sie stalo...strach pomyslec

Gość czy wierzycie?.?
Moorand to w zeszlym tyg tez mial byc? Z tego co ja wiem to mial byc w maju tego roku...:0 eeee

Gość xderr
No miał być w maju, zapowiedział go jakiś staruszek z Hameryki który rzekomo powołuje się na Bibilię i twierdzi, że ta data jest tam podana :D Jak w maju nic się nie stało to powiedział, że koniec świata potrwa 5 miesięcy i apogeum nastąpi 21.10 tegoż roku. Ale jakoś żyjemy a staruszek zbiedniał podobno o milion dolców...mógł to przekazać na cele charytatywne, byłby jakiś pożytek przynajmniej

Gość eeeetammm
bzdury:D ja w zaden koniec swiata nie wierze:)

Nie, ale mam takie dziwne wrazenie ze nastapia jakies nieprzyjemne wydarzenia tak jak ostatnio powodzie i stopienie reaktora w Japonii... denerwuje sie :( Moj facet nazywa mnie "malym hipochondrykiem"

Gość biznes eu
żydzi nie zaczną odbudowywać świątyni salomona więc świat się nie skończy w2012

Gość biznes eu
Nie, ale mam takie dziwne wrazenie ze nastapia jakies nieprzyjemne wydarzenia tak jak ostatnio powodzie i stopienie reaktora w Japonii... denerwuje sie reaktory w japoni codziennie wyrzucają jod i uran do atmosfery :O

Gość czy wierzycie?.?
ja to sie od wczoraj naogladalam filmu,dzis naczytalam sie w necie i przez caly rok bede chodzic w strachu, przed czyms co raczej sie nie zdarzy:o bo jakos ciezko mi w to uwierzyc,chociaz....

Gość czy wierzycie?.?
Co ma się wydarzyć 21 XII 2012? Gwałtowne klęski żywiołowe, które się wtedy wydarzą będą skutkiem, przebiegunowania Ziemi. Wiąże się to z polami magnetycznymi słońca. W roku 2012 słońce ma osiągnąć bardzo duża aktywność, na słońcu ma się pojawić znacznie więcej plam, niż w poprzednich cyklach ich występowania, kolejne eksplozje będą wytwarzały bardzo mocne pola magnetyczne, których siła sięgnie naszej planety. Siła magnetyczna plamy słonecznej jest ogromna, bo aż 20 tys. razy większa niż pole magnetyczne Ziemi. Kiedy ta wzmożona Aktywność słońca sięgnie Ziemi, jej bieguny po prostu się odwrócą lub zaczną się przemieszczać, a kula ziemska zacznie poruszać się w odwrotnym kierunku. Zwrot ten nastąpi prawdopodobnie w bardzo krótkim czasie, krótszym niż jedna doba, co wywoła bardzo gwałtowne klęski żywiołowe, jak powodzie czy fale tsunami. Dodatkowo bardzo groźne będzie wzmożone promieniowanie słoneczne. Przemieszczenie biegunów może wywołać zlodowacenie na obszarach dotąd bardzo gorących lub leżących w klimacie umiarkowanym. :o

Proponuje poczytać na wikipedii. Tam jest napisane ze to wszystko to BANIALUKI i DUBY SMALONE. Ale ludzie lubią sensacje, żeby tylko zapomnieć o swoim życiu codziennym ...

Gość koniec swiata nastapi
jak nie za rok to za pare mld lat , jadra ziemi zastygnie badz slonce stanie sie supernova 🖐️ nie ma ucieczki

Gość kalendarz majów się nie
kończy tylko zmieniał epokę czy tam okres. A ta teoria spiskowa jest oparta na różnych zakłamaniach i połączeniach różnych dziwactw.

Tyle razy już miał być koniec świata i co ? i dalej żyjemy, chociaż powiem wam..., ciekawi mnie to, bo coraz częściej coś sie na świecie dzieje, a to jakies zamieszki, powodzie, trzęsienia ziemi itd.... może coś w tym jest.? kiedyś tyle złego sie na świecie nie działo... do polski juz tez wkroczyła bieda, a po nowym roku będzie jeszcze gorzej, tak czy inaczej tylko Bóg wie kiedy ma nastąpić armagedon ;)

Gość dzieje się tyle
1. postęp - więc wiesz dzieki wiadomością. 100 lat temu świat był "większy" 2. efekt cieplarniany wpływa na klimat 3. różne cykle w przyrodzie są w różnych fazach, więc to np za 10 lat będzie miało inny wpływ

Wierzycie w koniec swiata ktory ma niby byc w 2012 roku??? oho ktos chyba film "2012" oglądał :)