Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajtkamajtka

żaluje moich poprzednich facetow teraz jestem nieszczesliwa

Polecane posty

Gość kajtkamajtka

jednego olałam bo bylam za młoda, drugi latał za mna pare lat ale bałam sie zostawic obecnego bylam slepo zakochana ;/ teraz i tamten i tamten maja rodziny a ja zaluje, bo nie czuje do mojego faceta tego co kiedys ;/ aaaa

Gość kajtkamajtka
nie wiem ale moj facet mnie wkurza tak bardzo, klocimy sie a wogole porazka

Gość kajtkamajtka
nie mowie ze plomienne ale ogolenie tak jakos

Gość kajtkamajtka
no tak ale zaluje tamci maja juz mieszkania, sa ustabilizowani a moj zarabia tez sporo ale wszystko wydaje na pierdoly zadnego mieszkania myslenia o przyszlosci i zaluje

Gość jaja to ja
fiku mikuuu jesteś zalogowana na sympatii ? szukasz chłopa na stałt związek ? tylko pytam.

Gość offerma....
byłaś młoda i głupia jak ja, brr

Gość jaja to ja
ale jesteś wolna tak ?

Gość wlasnie młoda i głupia eeh
eh ;/

mam tak amo dopiero teraz ich doceniam ze byli naprawde ok faceci a ja chciala niewiadomo kogo i teraz mam! i pewnie już mi sie nikt dobry nei przytrafi taka karma!

Gość kajtkamajtka
no wlasnie chodzi o to co mowisz ze teraz ich deceniam i ze teraz tez pewnie juz nikt lepszy mi sie ni etrafi eeh porazka ;/;/;/

może jeszcze jednak coś dobrego nas spotka jak będziemy bardziej doceniały człowieka chyba Nas to czegoś nauczyło? mnie na pewno

Gość wujek dobra rada...
Ja wziąłem taką, której tak naprawdę nigdy nie kochałem. Ale ponieważ była pracowita, niebrzydka i niegłupia to doszedłem do wniosku, że może mi się nic lepszego nie trafić. Parę lat później spotkałem tę, przez którą nie mogłem nocami spać. Jak tak na nią obiektywnie popatrzyłem to sam się sobie dziwiłem co ja w niej widziałem. Wcale nie była piękna, przytyła z 6kg, zrobiła się przemądrzała i sprawiała wrażenie leniwej. Ja mam w tej chwili duże mieszkanie, ładny samochód, kochające dzieci (to wszystko dzięki naszej wspólnej pracy) i generalnie jestem szczęśliwym człowiekiem. Miłość to fajna rzecz, ale motylki i tak znikają po jakimś czasie, a wtedy lepiej mieć przy sobie kogoś wartościowego a nie efekt krótkotrwałego zauroczenia. Tak więc moja rada - dziewczyny zanim się z kimś zwiążecie pomyślcie chwilę o tym co będzie za 5-10 lat. Czy z tym człowiekiem będziecie szczęśliwe. Czy nie ma on cech, które w przyszłości będą wam przeszkadzać.

Gość kajtkamajtka
no dobrze napisales ;/ dlztego zaluje mlody czlowiek i durny