Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam 00

mozlisoć ciazy

Polecane posty

Gość adam 00

Witam Panie. Sadze że pomozecie mi zdobyc jakeis informacje i rozjasnicie problem. Osatni raz kochałem sie z dziewczyną w lipcu weim długi okres czasu. Pózniej ona wyjechała i ja praca i wogóle. Tak we wrzesniu bolało ja podbrzusze i w ogóle gorzej się czula. ale okres miaął normalnie Zrobilismy test tenn ze krwi i wyszło mniej niz jednen. no o ile weim to ten wynik ciazy nie wykazuje. dodatkowo boli ją nie weim jak to nazwać nadbrzusze chyba żoladek czuje pełność w nim po jedzeniu. Nakreca sie ze to moze ciaza bo spóżnia się w pazdzie jej okres. No i zrobiła dzis test wyszła jedna kreska. Wytłumaczcie mi czy to możłiwe zeby była to ciaza skoro minelo tyle czasu a w szytskie testy wychodzą negatywnie? Tylko tak na serio się pytam i wytłumaczcei mi jako zielonemu facetowi :)

Skoro testy wyszly negatywnie,to ciazy nie ma,a okres sie moze spozniac z wielu powodow to nie jest szwajcarski zegarek,ze musi byc co do minuty.

Jeśli testy są negatywne to ciąża to nie jest a jak dalej tak się boicie to do ginekologa i tyle.