Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nsmvfsfnd

Mój chłopak zrobił sobie ze mnie żarty, podszywał się pod jakiegoś kolesia;/

Polecane posty

Gość nsmvfsfnd

napisał mi esemesa z innego nr. a ja niewiedziałam ,że to on i napisał " hej moge z Tobą porozmawiaća ja odpisałam kim jesteś i o co kaman a ten mi odpisał ,że jest moim starym znajomym ze dawno sie nie widzielismy i ze chce to zmienic , ze nie podoba mu sie chlopak ktory do mnie przyjezdza, a ja odpisałam ze mi sie podoba moj chlopak i kim ty jestes a on ze mateusz ja napisalam ze ide spac pa a ten do mnie zebysmy sie spotkali (ja juz spalam po jakis pol godz sie przebudzilam i zobaczylam ze wiad) i napisalam jaki mateusz kim ty jestes a on wtedy sie przyznal ze jest moim chlopakiem !!!!!!!!!! i sie strasznie z nim poklocilam on powiedzial ze nie bedzie mnie przepraszac bo to moja wina ze odpisywalam, a przeciez ja tylko spytalam kim jest a potem jak mi pisal ze chce sie spotkac to napisalam ze ide spac, to ja jestem zła na niego ze sobie tak wymyslil i najgoprsze jest to ze mnie sprawdza tzn ze mi nie ufa, zerwałam z nim nie wytrzymuje tego, co wy o tym sadzicie kogo jest wina?

Gość tiTU sia
sądze że przesadziłaś ze zrywaniem,to był tylko głupi żart:)

Gość nsmvfsfnd
ale on mnie nawet nie przeprosil, ze to stwierdzil, ze to moja wina

Gość nsmvfsfnd
nie jestesmy juz dzieciakami ja mam 20 a on 22 lata , mozecie mi powiedziec kto ma racje? bo sie kloci ze mna oto