Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcelka_89

Pragne sie usamodzielnic.

Polecane posty

Gość Marcelka_89

Witam serdecznie. Moj problem polega na tym gdyz chcialabym zamieszkac ze swoim chlopakiem z ktorym jestem 3lata lecz moi rodzice a w szczegolnosci mama nie chce bym sie wyprowadzala. Mam 22 lata moj chlopak ma 25lat dobrze nam sie uklada w zwiazku. Od pewnego czasu postanowilismy ze znajdziemy sobie mieszkanie. Bardzo tego pragniemy. Jak na razie ja i moj chlopak mieszkamy u swoich rodzicow. On ma dobra stala prace. Ja zrobilam staz potem jeszcze rok pracowalam w sklepie. Obecnie nie pracuje lecz z pieniedzmi nie jest najgorzej bo co miesiac dostaje stypendium ze studiow. Nie wiem jak przekonac mame ze chcielibysmy razem czegos sprobowac z moim chlopakiem ? Mamy tyle wspolnych planow i marzen. Chcemy zaryzykowac. Jakie sa wasze opinie na ten temat ? Z gory dziekuje ;)

Gość Marcelka_89
Juz kilka razy zarzucalam ten temat mowilam jej o naszych wspolnych planach z chlopakiem. To powiedziala ze jak sie wyprowadze to mam sie u nich wiecej nie pokazywac :/ i ze nie akceptuja tego ze bez slubu bedziemy razem zyc :/ a ja nie chce byc w niezgodzie z rodzicami i bardzo pragne zyc z moim chlopakiem ktorego mocno kocham i wgl zyc na wlasny rachunek juz bez rodzicow. Nie wiem co robic... :(